Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και υπερσυντελικος αμα λαχεικαι μελλοντας πριγκηπικος τυπε?![]()
αυτες οι 2 εννοιες δεν πανε μαζι ομως φιλε μου... χωρις φυσικα να εννοω οτι εισαι τζιγγερικος, αλλα μην ξεχνας ποιον ευχαριστησε τον σεπτεμβρη του 2011 στην υποτιθεται τελευταια του συνεντευξη ο σωφερ, και ποιος εχει αυτη την στιγμη το υψηλοτερο συμβολαιο στην ομαδα με 800.000 !! (αν ξερετε αλλη ομαδα στον κοσμο που το δεξι μπακ να παιρνει τα περισσοτερα, να μου την πειτε)Βυντρικός και αντιτζιγκερικός...
αυτες οι 2 εννοιες δεν πανε μαζι ομως φιλε μου... χωρις φυσικα να εννοω οτι εισαι τζιγγερικος, αλλα μην ξεχνας ποιον ευχαριστησε τον σεπτεμβρη του 2011 στην υποτιθεται τελευταια του συνεντευξη ο σωφερ, και ποιος εχει αυτη την στιγμη το υψηλοτερο συμβολαιο στην ομαδα με [size=16pt]800.000[/size] !! (αν ξερετε αλλη ομαδα στον [size=16pt]κοσμο[/size] που το δεξι μπακ να παιρνει τα περισσοτερα, να μου την πειτε)
και κατι για τους πριγκηπολαγνους:
(αν ξερετε αλλη ομαδα στον κοσμο που το δεξι μπακ να παιρνει τα περισσοτερα, να μου την πειτε)

ισως δεν καταλαβατε τι εννοουσα, η8ελα να πω βρειτε μου μια ομαδα που ενας αμυντικος (!) να παιρνει τα περισσοτερα απο ολους τους παιχτες... οχι τα 800 που παιρνει ο βυντρα
ποιος? ο τορο πανω απο 5 κατοσταρικα δεν περνειΟ ολυμπιακός μάνι μάνι![]()
Να σου Θυμήσω F4 Βερολίνου το 2009 στον τελικό με CSKA τον Αρτεάγκα που τον κυνήγαγε ο Zeljko μετά το ματς να του γαμήσει τα πρέκιαΤέτοια προκλητική διαιτησία δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί.
Με το ζόρι να δώσουν τη νίκη στη Κίμκι.
Παρόλα αυτά, δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και με τη προσθήκη του Καπόνο θα πάμε ακόμα καλύτερα.
η διαιτησια του αρτεαγκα δεν θα ξαναυπαρξει σε τελικο τυπεΝα σου Θυμήσω F4 Βερολίνου το 2009 στον τελικό με CSKA τον Αρτεάγκα που τον κυνήγαγε ο Zeljko μετά το ματς να του γαμήσει τα πρέκια![]()

Μας σφύριξε φέτος ή πέρσι νομίζω .η διαιτησια του αρτεαγκα δεν θα ξαναυπαρξει σε τελικο τυπε
ο θανασης του πετουσε 100ευρα και ο σαρας τον πηγαινε κωλοφερατζα βριζοντας τον
μετα απο λιγες μερες τον εδειραν σε ενα παιχνιδι ισπανικου πρωταθληματος
1 χρονο δεν σφυριξε ευρολιγκα
και απο τοτε δεν τον εχουν βαλει ποτέ διαιτητη σε παιχνιδι μας αν δεν κανω λαθος
ακριβως...βεβαια εσεις που εχετε στηριξει την κυριαρχια σας στην σφυριχτρα και που εχετε συνοδοιπορους τους μασονους και εισατε η αγαπημενη ομαδα των παντων πλην γαυρων θα το αρνηθειτε...βγαλε και τις 6 απο τ.π και λοιπα 22-34 τυπε![]()

και στην πολη σας εσφαξαν τυπε;;τι γινεται ρε ...κυνηγι στο τοπι κυνηγι και εδω;;'Να σου Θυμήσω F4 Βερολίνου το 2009 στον τελικό με CSKA τον Αρτεάγκα που τον κυνήγαγε ο Zeljko μετά το ματς να του γαμήσει τα πρέκια
και
Β) Την απάράδεκτη διαιτησία του περσινου ημιτελικού στο F4 στην Πόλη πάλι με αντίπαλο την CSKA
Aυτά για μένα ήταν χειρότερα γιατί ηταν ματς που κρίνανε τίτλο τελικός και ημιτελικός.
Σήμερα η διαιτησία θύμισε Πόλη σε 1 λεπτό 4 ανάποδα σφυρίγματα και με το ματς στην ισοπαλία.Απλά κρίθηκε η θέση.
[/size][/move]