Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σιγα μην ειναι μαζι με βασιλοπιτα ρε τυπεαγιοβασιλιάτικες.........![]()
![]()
![]()
αλαφουζικος εισαι τυπε?αν υπάρχουν βέβαια.....που δεν το πιστεύω....

ψοφάω για τον καραφλοτουίτυ........αλαφουζικος εισαι τυπε?![]()
Αλαφούζος για το θέμα του Πρίγκιπα: "Μιλάμε για αυτό το θέμα περισσότερο από όσο πρέπει. Τρίτη ή τέταρτη φορά είναι που ξεκινάει πάλι αυτή η ιστορία. Να υπάρχει τέταρτος πρίγκιπας και να είναι σοβαρός, δεν μου φαίνεται πιθανό. Σας είπα πως είναι ο σοβαρός τρόπος, μέσω ενός σοβαρού φορέα.
Εγώ αν ήθελα π.χ. να αγοράσω μια μεσαία ομάδα στην Ιταλία, θα το έκανα μέσω μιας ιταλικής τράπεζας ή ενός οίκου ορκωτών λογιστών. Θα πήγαινα είτε στην ομάδα, μέσω αυτών των φορέων, είτε μέσω αντίστοιχου οίκου. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές, όχι με συνεντεύξεις και με αστείες επιταγές. Γιατί οι επιταγές που μας παρουσιάζουν είναι αστείες. Σας είπα πως έρχεται ένας σοβαρός επενδυτής. Ένας σοβαρός επενδυτής είναι πάντα ευπρόσδεκτος"
Αλαφούζος για το εάν έψαξαν τον Πρίγκιπα: "Ψάξαμε για τον πρίγκιπα, δεν τον βρήκαμε ποτέ. Σας υπενθυμίζω ότι το καλοκαίρι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο κ. ΜΑκρόπουλος, είχε πάει στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας και του είχαν πει πως ουδέποτε ήρθε πρίγκιπας στην Ελλάδα. Σας είπα πως αν η προσέγγισή του ήταν σοβαρή, θα ήταν ευπρόσδεκτος. Το τι θα πει σήμερα, έχει ενδιαφέρον. Δεν αλλάζει όμως την πραγματικότητα του παρελθόντος που έχουμε, και των όσων έγιναν".
:'(
βγαινει κ σε πιστωτικη καρτα τυπε μου;;;
Ξεροχύνω τυποι μου με τον βλασση παντως , εχω ακουσει πλακα πλακα οτι εχει γαμησει τα καλυτερα μουνια!!!!
Αλαφούζος για το εάν έψαξαν τον Πρίγκιπα: "Ψάξαμε για τον πρίγκιπα, δεν τον βρήκαμε ποτέ. Σας υπενθυμίζω ότι το καλοκαίρι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο κ. ΜΑκρόπουλος, είχε πάει στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας και του είχαν πει πως ουδέποτε ήρθε πρίγκιπας στην Ελλάδα. Σας είπα πως αν η προσέγγισή του ήταν σοβαρή, θα ήταν ευπρόσδεκτος. Το τι θα πει σήμερα, έχει ενδιαφέρον. Δεν αλλάζει όμως την πραγματικότητα του παρελθόντος που έχουμε, και των όσων έγιναν".[/i]
:'(

καλη σας μερα κυριε πρεσβη...

εχω κ εγω τετοιες λυρεςσιγα μην ειναι μαζι με βασιλοπιτα ρε τυπε
![]()
τυπε πρεπει να γινει το ντιλ μετον πριγκηψ
200 μυρια ειναι αυτα
τυπε μου ο τογιοτομι μεταγραφη της νεας διοικησης ειναι θα φερει παικταραδες ο τσακας εχει κονε με ολες τις ομαδες του κοσμου,επιπλεον εχει και 40εκ λιρες για μεταγραφες !!!τσακα θεε παρε την παε![]()