ApostolosKorydallos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εννοείται,και για να μείνει στην ομάδα ο Σισσοκό θα πρέπει να ασπαστεί άμεσα το χριστιανισμό όταν έρθει ο Αγγελος..ναι....για μυική ενδυνάμωση.....
Εννοείται,και για να μείνει στην ομάδα ο Σισσοκό θα πρέπει να ασπαστεί άμεσα το χριστιανισμό όταν έρθει ο Αγγελος..ναι....για μυική ενδυνάμωση.....
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEE!!!!!Ερχόμαστε!!!!!!!ναι....για μυική ενδυνάμωση.....

βεβαια εχεις απολυτο δικιο.και στον άσσο υπάρχει θέμα, πλην του μήτσου δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος αξιόπιστος οργανωτής σε κοντρόλ επιθέσεις
ο ουκιτς τυπε?και στον άσσο υπάρχει θέμα, πλην του μήτσου δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος αξιόπιστος οργανωτής σε κοντρόλ επιθέσεις
Και εγώ αυτό ελπίζω.Για να δούμε τι θα κάνει ο Μπαρμπαρούσης γιατί απο τους υπόλοιπους δεν βλέπω προκοπή..........Συμφωνα με τα ρεπορταζ μαλλον ξεκιναει κι ο Μπαρμπαρουσης σημερα
Που ηταν εξαφανισμενος αυτος ? ?
Ελπιζω να ξυπνησουν οι 'παιχταραδες' μας και να ριξουν μια τριαρα στην Κουλα ! !![]()
ελα ρε μπαρμπαΚαι εγώ αυτό ελπίζω.Για να δούμε τι θα κάνει ο Μπαρμπαρούσης γιατί απο τους υπόλοιπους δεν βλέπω προκοπή..........

ελα ρε μπαρμπα
http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/File/ROUSIS.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Θα σκίσει χασέδες.................
και.........καλσόν......Θα σκίσει χασέδες.................

Την ευλογίαν μου πράσινο τέκνον μου!!και.........καλσόν......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευλόγησον πάτερ...Την ευλογίαν μου πράσινο τέκνον μου!!