Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (0 μέλη και 199 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Επισκέπτης
Βρέθηκε η χρυσή τομή με «Κατσουρ»

03/10/2012, 17:03 |
   Αποστολή

Βρέθηκε η χρυσή τομή με «Κατσουρ» (Photo: Action Images)

Μετά την είδηση της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό, όλοι περίμεναν τον τρόπο που θα αποζημιωθεί.

Αφού οι «πράσινοι», έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και δεν είναι εύκολο να πληρώνουν ένα συμβόλαιο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρησιμοποιείται.

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη συνάντηση του διεθνή μέσου με τους συνεργάτες του Φερέιρα στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, βρέθηκε η χρυσή τομή.

Το συμβόλαιό του, προέβλεπε να πάρει 400.000 ευρώ την φετινή χρονιά. Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν πως συμφωνήθηκε ο Κατσουράνης να λάβει 200.000 ευρώ ως το τέλος του Γενάρη κι αν τυχόν δεν βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, να πάρει τα υπόλοιπα 200.000 στο τέλος της σεζόν.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απ τη πρωτη στιγμη που ειδα τον Ρωσο μου εκανε για κυπριος,γαβρος για ξεκαρφωμα και ετσι :2funny: :2funny:

Αμα έτσι σας κάνει να νιωθετε καλά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ.
Αλλο Ρώσος και άλλο Λιθουανός.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Απ τη πρωτη στιγμη που ειδα τον Ρωσο μου εκανε για κυπριος,γαβρος για ξεκαρφωμα και ετσι :2funny: :2funny:

μου ειπε οτι δεν ειναι και μου επετρεψε να τον διαδεχτει και να τον λεω λατρεια.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τύπε ο κατσουρανης μπορείς να του προσαψεις τα πάντα.ειδικά φετος ομως και αυτο στο λεω με πάσα σιγουριά με τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που λέει μια καλήμερα ειναι ο ορεστης καρνεζης.φέτος ο κατσουρανης δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και δεν έχει εμπλακεί σε κανένα επεισόδιο.απο εκει και περα την αποψη μου την εχω πει και δεν ειναι η καλύτερη...αλλα ρε τύπε όταν ειναι ο μοναδικός παίχτης απο τα χαφ που εχεις που μπορεί να δημιουργήσει και αποφασίζεις τη δεδομένη στιγμή να τον διώξει ο προπονητής τότε κάτι δεν πάει καλά.όπως και με τον καραγκούνη έκανε ακριβώς τα ίδια δεν έκανε για τον παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλα έκανε για τον άσχετο μαρτιν γιολ και την φουλαμ και την πρεμιερ λιγκ.για τον κορυφαίο προπονητή φερειρα δεν έκανε  :grin: και μάλιστα σε δέκα μέρες κατάφερε να μπει στην αποστολή και να παίξει σαν αλλαγή.κάποιοι στον παναθηναϊκό θα πρέπει να κοιτάξουν στο καθρέφτη και να αναρωτηθούν..τελικά μήπως είμαστε τόσο μαλάκες;
για τον καραγκούνη τάχω πεί....κακώε έφυγε,,,,με την ομάδα που έχουμε είχε θέση...αν είμασταν καλλίτεροι τότε να έφευγε.....όσο για τον κατσούρ.....3 καλές μπαλιές και 10 μαλακίες..άσε που παίζαμε με 10 παίκτες αφου΄για να τρέξει αγόρασε παπί.....

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Νταξει ρε οταν παιζε ο Κουρτινας υπηρχε ΕΣΣΔ.

ΥΓ Αφου δεν σε ενοχλει το συνεχιζουμε τοτε

Γιατί να με ενοχλεί;

Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε. :grin:

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΩΡΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.

Επισκέπτης
για τον καραγκούνη τάχω πεί....κακώε έφυγε,,,,με την ομάδα που έχουμε είχε θέση...αν είμασταν καλλίτεροι τότε να έφευγε.....όσο για τον κατσούρ.....3 καλές μπαλιές και 10 μαλακίες..άσε που παίζαμε με 10 παίκτες αφου΄για να τρέξει αγόρασε παπί.....
ειμαι της άποψης οτι για να διώξεις έναν παίχτη πρέπει να εχεις βρει τον αντικαταστάτη. εγώ να συμφωνήσω για τον κατσουρανη αλλα ποιος θα βγάλει κάθετη τώρα ο μαρινος και ο βιτολο;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
52
Πόντοι
366
ο Καραγκούνης καλώς έφυγε όπως και να 'χει, προσωπικά βαρέθηκα τόσα χρόνια να τον βλέπω να κάνει τα δικά του :tired:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ειμαι της άποψης οτι για να διώξεις έναν παίχτη πρέπει να εχεις βρει τον αντικαταστάτη. εγώ να συμφωνήσω για τον κατσουρανη αλλα ποιος θα βγάλει κάθετη τώρα ο μαρινος και ο βιτολο;

Ο Βιτόλο ξέρει μπαλίτσα :tooth:

Επισκέπτης
Μετα την επισημη παρουσιαση του διεθνους Κωστα Κατσουρανη στου ρεντη καταφεραμε να μας κανει τις πρωτες δηλωσεις σαν παικτης του Ολυμπιακου.

"Εεεε ηρθα σε μια μεγαλη ομαδα,εεεεεε που καθε χρονο εχει υψηλους στοχους σε Ελλαδα και Ευρωπη,εεεεεε σιγουρα θα παλεψω με ολες τις δυναμεις μου για να πεισω τον προπονοτη κυριο Αλεφαντο οτι αξιζω μια θεση στη βασικη ενδεκαδα και να προσθεσω οτι οι προπερσινες δηλωσεις μου μετα το ντερμπι ειχαν παρερμηνευτει απ τους δημοσιογραφους,εγω δεν ειχα πει ποτε οτι δεν ημουν οφσαιντ,σπιτι που ειδα τη φαση σε ριπλει ηταν ξεκαθαρο οτι δεν με καλυπτε κανενας παικτης του Ολυμπιακου"

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μετα την επισημη παρουσιαση του διεθνους Κωστα Κατσουρανη στου ρεντη καταφεραμε να μας κανει τις πρωτες δηλωσεις σαν παικτης του Ολυμπιακου.

"Εεεε ηρθα σε μια μεγαλη ομαδα,εεεεεε που καθε χρονο εχει υψηλους στοχους σε Ελλαδα και Ευρωπη,εεεεεε σιγουρα θα παλεψω με ολες τις δυναμεις μου για να πεισω τον προπονοτη κυριο Αλεφαντο οτι αξιζω μια θεση στη βασικη ενδεκαδα και να προσθεσω οτι οι προπερσινες δηλωσεις μου μετα το ντερμπι ειχαν παρερμηνευτει απ τους δημοσιογραφους,εγω δεν ειχα πει ποτε οτι δεν ημουν οφσαιντ,σπιτι που ειδα τη φαση σε ριπλει ηταν ξεκαθαρο οτι δεν με καλυπτε κανενας παικτης του Ολυμπιακου"
χαχα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι γιατί και να βγάζανε ποιός θα το έβαζε?....ο τοτσέ?..... :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Βιτόλο ξέρει μπαλίτσα :tooth:
και εγώ χόκευ επί πάγου.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αφιερωμένο στον xaros1982

images