KRITIKOS1985
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 381
- Πόντοι
- 3.345
Πολύ καλό....Γιατί τα iphone5 τα έκαναν πιο μακριά με οθόνη 4";
Για να φαίνεται και ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία
![]()
Πολύ καλό....Γιατί τα iphone5 τα έκαναν πιο μακριά με οθόνη 4";
![]()
εγω τυπε εχω την αδεια σου να σχοληθω;;;Ασχολήσου με την βρωμο-ομάδα σου τον GAYρο............θα μιλήσεις εσύ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ..............ουστ/ουρτ!!!!
![]()
....στον κώλο σου,μπεεεεεεεεεέ...............εγω τυπε εχω την αδεια σου να σχοληθω;;;
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Γιατί τα iphone5 τα έκαναν πιο μακριά με οθόνη 4";
![]()
Ελλάδα είσαι,δεν θα γίνει τίποτα.................στον αγωνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2008, ο οποίος έληξε με σκορ 3-2 παιζοταν το πρωταθλημα παρεπιπτωντος...οι ''σωτηρες'' του παναθηναικου φερετε να πονταραν στο να χασει ο παναθηναικος :S
www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi]http://www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi[/url]
και στο επομενο παιχνιδι που χασαμε 4-1 απτον οφη χαθηκε τυπεΠαλιο το δημοσιευμα.
Οποιος θυμαται σε εκεινο το ματς ο ΠΑΟ εχασε το πρωταθλημα.
Συνεχιστε να γκαριζετε για τα πρωταθληματα που σας εκλεψε ο Σωκρατης.
τύπε θυμάσαι την άμυνα στον αγώνα με την ξανθη; γκαλινοβιτς και μορις..και στο επομενο παιχνιδι που χασαμε 4-1 απτον οφη χαθηκε τυπε
και εκεινο στημενο ηταν
εγω τα λεω χρονια αλλα με κοροιδευαν μερικοι
Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!τύπε θυμάσαι την άμυνα στον αγώνα με την ξανθη; γκαλινοβιτς και μορις..![]()
![]()
![]()
τυπε αντεχεις να ακους τις μαλακιες των οακιανων ακομα?Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!
εσύ μπορεί να θυμάσαι αλλα κάποιοι εδω μεσα αλλα λεγανε.. ;) για το φερειρα τα λέω από περσι όμως είδες τη πέσιμο μου έχουν κάνει κάποιοι.βέβαια τώρα έχουν εξαφανιστεί και ειδικά ο ένας που μπαίνει στο σαιτ αλλα δεν μας λέει αυτά που έλεγε περί κορυφαίου ξένου προπονητή.Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!
Ναι πάω και τους λέω ότι φταίει ο Τζίγγερ που δεν πουλάει.............ειρωνικά...................τυπε αντεχεις να ακους τις μαλακιες των οακιανων ακομα?![]()
Κάτι τέτοιους τους έχω για πρωινό.....πάω γήπεδο από το 1991 (Σαμπτόρια κτλ)....... Τι να μας πουν,όπως και κάτι GAYρακια που λένε την αρχιδιά τους και πέρνουν τον λο-πού.........................εσύ μπορεί να θυμάσαι αλλα κάποιοι εδω μεσα αλλα λεγανε.. ;) για το φερειρα τα λέω από περσι όμως είδες τη πέσιμο μου έχουν κάνει κάποιοι.βέβαια τώρα έχουν εξαφανιστεί και ειδικά ο ένας που μπαίνει στο σαιτ αλλα δεν μας λέει αυτά που έλεγε περί κορυφαίου ξένου προπονητή.![]()