Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ξεκιναω λεγοντας πως σαφως ειμαι εναντιον οποιουδηποτε αντικειμενου εντος γηπεδου...εννοειται και δεν το συζηταω...αλλο ομως αυτο και αλλο να καταστρεφεις μια ομαδα για αυτο...δύστυχων έχουμε λάθος νοοτροπία πέρσι θυμήσου τη έγινε στη γερμανια στη μπουντεσλιγκα.επεσε ενα μπουκάλι πέρασε δίπλα απο το βοηθό χωρίς να τον χτυπήσει...και ομως αμεσως το ματς διεκοπη.εσυ τη λες δεν πειραζει ενα μπουκάλι δεν είναι τίποτα μωρέ..ενα κέρμα ...σιγά.όχι τύπε με το παραμικρό διακοπή.
τι μαλακες.
εχει η εθνικη προ-ολυμπιακο και πρεπει να μαζευτουν νωρις οι παιχτες.

καλα κατσε πρωτα να γινεικαι εγω δε βρισκω λογικη σε αυτο....
το μονο καλο οτι θα εχουν κανει και οι 2 ομαδες 2 ανταγωνιστικα παιχνιδια...
αλλα τα μειονεκτηματα ειναι πολυ περισσοτερα.
δηλαδή στην αγγλια πως το κατάφεραν;είναι πιο μάγκες;οχι τύπε μου..ήθελαν και το έκαναν.πρόσεξε..ΗΘΕΛΑΝ.στην Ελλάδα θέλουν;από εκεί ξεκίνα. εγω θα σου πω το εξής πως γίνετε στην ευρωπη που οι ελληνικές ομάδες ξέρουν οτι αν γίνει το παραμικρό εχειξεκιναω λεγοντας πως σαφως ειμαι εναντιον οποιουδηποτε αντικειμενου εντος γηπεδου...εννοειται και δεν το συζηταω...αλλο ομως αυτο και αλλο να καταστρεφεις μια ομαδα για αυτο...
το θυμαμαι τι εγινε στην γερμανια...δεν ειναι ομως μπουσουλας αυτο...πιστευεις οτι και στην γερμανια αυτο ηταν το πρωτο η το τελευταιο μπουκαλι που επεσε η αντικειμενο που επεσε;;;
ειπα την αποψη μου ,πιστευω την αιτιολογησα απο εκει και περα δεν εχω να πω πολλα...
αν μου εξασφαλιζε καποιος οτι
δεν θα γινοτανε προβοκατσια εναντιον οποιασδηποτε ομαδας θα ημουνα μαζι σου...αλλα...
και εφερα παραδειγμα τον γαυρο επειδη ειναι η ομαδα μου...αντιστοιχα το ιδιο ισχυει και για τον πας που εχε3ι ηδη σωθει...
θα ηταν δυσκολο να παει φερ'ειπειν ενας αγρινιωτης (τυχαιο το παραδειγμα) και σε ενα αναποδο πλαγιο δηθεν αγαναχτισμενος να στειλει ενα μπουκαλακι νερου στον εποπτη;;;
μηδενισμος μειον τρεις και...αντε γεια...
παιδια δεν ειναι παντα τα πραγματα τοσο απλα...καλα οι αφορισμοι καλα οι απολυτοτητες αλλα να σκεφτομαστε και οτι δημιουργουνται δεδικασμενα και κακα προηγουμενα ...και στην ατιμωρησια αλλα και στην υπερβολικη τιμωρια...
γιαυτο και ειπα εξ'αρχης η αληθεια να ειναι καπου στη μεση...να υπαρχει μετρο!!!
να είναι κυρίες ολοι.πως γίνετε τότε όλοι οι οπαδοί να είναι ελεγχόμενοι;γιατι εκει πονανε στη τσεπη.εδω τους κλάνουν μια μάντρα .πέρσι τα ιδια λέγαμε μετά το τελικό και μετά το καραισκακη...είδες εσύ αποτέλεσμα..τα ιδια και φέτος.μια είναι η λύση αυτό που έγινε στην αγγλια πεντεατης αποκλεισμός και να δεις μετά πως ολυμπιακοί και παναθηναϊκού θα κάθονται παρέα χωρίς αστυνομία ;)δες στην αγγλια πως οπαδοί που κάποτε μαχαιρώνονταν τώρα είναι χωρίς διαχωριστικά.αλλα είπαμε ποιος θα αναλάβει το κόστος.κανένας όποτε κάθε χρόνο τα ίδια ..και εσείς θα λέτε μα και αυτοί έκαναν τα ίδια και αυτοί θα λένε ..μα αυτοί έκαναν χειρότερα ;)
.αν λέω αν είναι αλήθεια ότι ζητήθηκε 1 εκ για το μαυρια για το λετο πόσο θα ζητήσουν; 
300 χιλιαρικα και πολλα ειναι,ειδικα στις μερες μας!.αν λέω αν είναι αλήθεια ότι ζητήθηκε 1 εκ για το μαυρια για το λετο πόσο θα ζητήσουν;
και μετά φταίει ο πανιώνιος και η καθε μικρομεσαία ομάδα που ζητάει πολλά λεφτά για παίχτες.οι πρώτοι διδαξες είναι οι ομάδες που κατηγορούν τις μικρές
![]()

τι εγινε ρε στρακια;;πεθανατε;;(ιντερνετικα εννοω) εδω και μια βδομαδα δεν εχει γραψει κανεις εδω...πτωμαινη μυριζει...
τι γινανε ολοι οι μαγκες του πληκτρολογιου που ΘΑ μας γαμαγανε στο οακα ,θα παιρνανε εκδικηση ΘΑ τιμωρουσαν τον ''διορισμενο'' ΘΑ ΘΑ ΘΑ![]()
που ειστε καριολιτσες μου;;;
γιατι χαθηκατε;;;
εχει κουπα στα πλει ωχ;;Με 4 βαθμούς διαφορά ξεκινάνε στα play off τύπε!!
σε λιγα θα μας ζητησουν να τους πουμε και μπραβο που εχασαν 3 σερι παιχνιδια και το πρωταθλημααχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
τι σας ελεγα ρε;;;ξεκινησαμε...νικος αθανασιου ...
αυτο λεμε ρε τυπε...αυτο σημαινει σανος...σε λιγα θα μας ζητησουν να τους πουμε και μπραβο που εχασαν 3 σερι παιχνιδια και το πρωταθλημα
ουστ τα καθικια
τι εγινε ρε στρακια;;πεθανατε;;(ιντερνετικα εννοω) εδω και μια βδομαδα δεν εχει γραψει κανεις εδω...πτωμαινη μυριζει...
τι γινανε ολοι οι μαγκες του πληκτρολογιου που ΘΑ μας γαμαγανε στο οακα ,θα παιρνανε εκδικηση ΘΑ τιμωρουσαν τον ''διορισμενο'' ΘΑ ΘΑ ΘΑ![]()
που ειστε καριολιτσες μου;;;
γιατι χαθηκατε;;;
τι εννοεις ;;καλά εσένα σε φτιάχνει αυτή η κατάσταση...