μιλαμε για ΛΑΟ οχι μαλακιες,τωρα γυρισα κ απο οτι βλεπω εχουν ζωσει ηδη τα φιδια τους καρπαζοεισπρακτορες,σφυριξε αυτο δεν εδωσε το αλλο ,ξερουν οτι θα γινουν μεζεδακι για τους Καταλανους,ενω εμεις ειμαστε ικανοι για την...΄΄εκπληξη΄΄.Ρε το καινουργιο λαβαρο το σηκωσατε? για την...συμμετοχη στο F4 αμοιροι γουρλοματηδες
μιλαμε για ΛΑΟ οχι μαλακιες,τωρα γυρισα κ απο οτι βλεπω εχουν ζωσει ηδη τα φιδια τους καρπαζοεισπρακτορες,σφυριξε αυτο δεν εδωσε το αλλο ,ξερουν οτι θα γινουν μεζεδακι για τους Καταλανους,ενω εμεις ειμαστε ικανοι για την...΄΄εκπληξη΄΄.Ρε το καινουργιο λαβαρο το σηκωσατε? για την...συμμετοχη στο F4 αμοιροι γουρλοματηδες
δε θεωρώ ότι οι διαιτητές είχαν δόλο.
εάν ήθλεαν να μας τελειώσουν θα είχαν δώσει το τελευταίο φάουλ του μητσάρα.
πάντως παράπονο βάζελος δεν πρέπει να έχει.
3 παίκτες της εβράιας έφυγαν με πεντε.
το τελευταίο φάουλ του μητσάρα ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε έγινε. αν δεις τη φάση, του ακουμπάει 2 φορές λίγο το κωλαράκι. όπως σωστά είπε ο απόλυτος, του τον ακούμπησε
για τσέκαρε και πες μου πού ακριβώς είναι το φάουλ
το τελευταίο φάουλ του μητσάρα ακόμα δεν έχω καταλάβει πότε έγινε. αν δεις τη φάση, του ακουμπάει 2 φορές λίγο το κωλαράκι. όπως σωστά είπε ο απόλυτος, του τον ακούμπησε
αφου λεμε δεν ηταν φαουλ δικε μου γιατι δεν μας πιστευεις
τυπε ακομα και φετος δεν μπορω να πιστεψω πως περασαμε την μπαρτσα σε 5 παιχνιδια ,χωρις εδρα
μυθικη σειρα
Παιζει ελληνικη ομαδα με ξενη, προηγειται η ελληνικη με εναν ποντο και θελει δυο δευτερολεπτα.
Εσυ δηλαδη τι ακριβως ηθελες?
Να αρχισει να φωναζει ο ελληνας σπικερ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!
Μα εισαι σοβαρος?
Και ποιας εθνικοτητας σπικερ θα το εκανε αυτο σε βαρος της ομαδας της χωρας του?
άλλη φάση είναι αυτή. είναι εκει που δίνει κατοχή στο βάζελο χωρίς φάουλ και τη βγάζει ο εβραίος έξω.
είπα
δόθηκαν 2 φάουλ στην μακάμπι που δεν έπρεπε να δωθούν (το φάουλ γκολ και στο τρίποντο)
και 2 που δεν δόθηκαν.
εαν πριν κλέψει τη μπαλλα ο μητσάρας στα 2 δεύτερα και ένα όταν ο μητσάρας κάνει φάουλ στον εβράιο και τον αναγκάζει να τη βγάλει έξω ενώ την έχει προλάβει.
πριν μερικό καιρό μας έλεγες ότι όταν οι παίκτες πέφτουν χάμω με τη μπάλλα στα χέρια είναι βήματα.
ετσι δικαιολόγησες τα βήματα στο γιαννάκη με τον τελικό μπάρτσα.
σήμερα εγώ είδα 4 τζάμπολ με πτώσεις και γλυστρίματα και βήματα δεν δόθηκαν.