1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
εγώ ρε ΗΛΙΘΙΕ;εισαι τοσο μαλακας που παντα προσπαθεις να πεις κατι υπονομεύοντας τον άλλο.τη σχέσει έχει αν έχω οικογένεια με το αν πάω σε στούντιο ρε βλακα ο πρωτος ειμαι η ο τελευταιοςαλλα προφανώς οπως σου έχω πει είσαι τόσο καμένος που όλα αυτά σου φαίνονται περίεργα..φυσικά οταν βγαζεις και τέτοιο κόμπλεξ μαλλον δείχνεις οτι σου αρεσει και η πισω κίνηση
ολες σου οι απνατησεις ειναι άσχετες με αυτα που λεω..πες μας η προπονηταρα μια μεγαλη ευρωπαϊκή επιτυχια που εχει κανει.ο βαλβερδε που λοιδωρεις τοσο εχει και ενα ευρωπαϊκό τελικό με τον πανιώνιο της ισπανιας ;)ο πορτογλαος τρία χρόνια στην καλύτερη ομάδα της πορτογαλιας εκτός απο τους 8 έχει να δείξει κάτι καλύτερο; και το τελευταίο ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ;ΣΕ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΤΡΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ
τραβα στο λοστρόμο εκεί που σε
ξέρεις εσύ ;)
θυμάσαι που περίμενες να λήξει το παίγνιο με το ΑΠΟΕΛ να αρχίσεις να λες το πόσο κωλοτούμπας είμαι;
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ;
ΑΕΟ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΩ ΧΥΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΝΕΙ
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
και συνεχίζεις.

αλλα προφανώς οπως σου έχω πει είσαι τόσο καμένος που όλα αυτά σου φαίνονται περίεργα..φυσικά οταν βγαζεις και τέτοιο κόμπλεξ μαλλον δείχνεις οτι σου αρεσει και η πισω κίνηση
ξέρεις εσύ ;)