Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Μόνο ο Λάζαρος θα μπορούσε να παίξει στο γαύρο, για αλλαγή του Αμπτούναρου.
Οι υπόλοιποι είναι κατά σειρά: άμπαλος, γατάκι, βουτηχτής, άμπαλος.
Κάποια στράκια (μάλλον αντεξουσιαστές πάλι...) χτύπησαν τον Ορμπάιθ στη φυσούνα.
Τον λέω διορισμένο όλη τη χρονιά αλλά στη λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία
του παρακάτω οπαδού.![]()
![]()
Στο 0:18 ο απίστευτος τύπος.

ο Λάζαρος είναι μέχρι για την διαφημιση της Nivea, εκει καλα παιζει...
οχι ομως και στον Θρύλο!
ΗΜΑΡΤΟΝ Μεγαλεφαντε!
Άκυρο, τώρα είδα ότι έχασε πέναλτι η παλτουδιά.
Παναθηναικος ειμαι αλλα καποια πραγματα μπορω να τα διακρινω.μιληστε για τα στουντιο και αφηστε την μπαλα μερικοι

Ο Τσάκας έχει γίνει κομμάτι της σύγχρονης ποπ κουλτούρας!!!![]()
![]()
![]()

για ακόμα μία φορά μας την έκανε ο βάσκος, η ομάδα πληρώνει τις αφραγκιές της διοίκησης που δεν πήρε έναν σοβαρό αμυντικό τον Γενάρη
)
είναι καλύτερος του Μελμπεργκ. Και ο Τοροσίδης ισάξιος του Βύντρα.

αν και δεν διαβαζω εφημερίδες νομίζω η ντέρμπυ το είχε γράψει αυτό οπότε δεν πιάνεται γιατί δεν αντιπροσωπεύει κανέναν παρά μόνον τα αφεντικά τηςΠέρσυ οι φυλλάδες σας έκαναν συγκριτικό μεταξύ του πληρέστερου ρόστερ όλων των εποχών (![]()
![]()
![]()
![]()
)
και του Γαύρου και βρήκαν ότι ο Σαριέγκιείναι καλύτερος του Μελμπεργκ. Και ο Τοροσίδης ισάξιος του Βύντρα.
![]()
![]()
![]()
Απ'τη στιγμή που πουλάει έστω και 1 φύλλο, αντί για κανένα, μένει ρετσινιά σε όλους τους οπαδούς του λαγού.αν και δεν διαβαζω εφημερίδες νομίζω η ντέρμπυ το είχε γράψει αυτό οπότε δεν πιάνεται γιατί δεν αντιπροσωπεύει κανέναν παρά μόνον τα αφεντικά της![]()
καλά οκ διαφωνώ, γιατί θα πρέπει να φορτώνεται όλος ο κόσμος (ακόμα και εκείνοι που δεν αγοράζουν την εφημερίδα και είναι η συντριπτική πλειοψηφία) τις μηχανορραφίες και τα παιχνιδάκια του γκοτζίλα? (και του κάθε γκότζου γενικότερα)Απ'τη στιγμή που πουλάει έστω και 1 φύλλο, αντί για κανένα, μένει ρετσινιά σε όλους τους οπαδούς του λαγού.
και μετά όποιος τον πιεί μόκο.
.για μένα η δεύτερη θέση πρέπει να είναι ο στόχος αλλα και αυτη δύσκολο το βλεπω.[size=12pt]ήμουν ο μόνος που οταν ηταν στο +5 ελεγα οτι δεν τελείωσε τίποτα.ήμουν από τους λίγους που έλεγα οτι ο πορτογαλος πρέπει να βγει στη σύνταξη.κάποιοι έλεγαν ότι ο παππούς κάνει θαύματα και οτι οι άραβες έρχονται.για μένα η δεύτερη θέση πρέπει να είναι ο στόχος αλλα και αυτη δύσκολο το βλεπω.
καλα κοψε κατι...μονο εσυ και το πασαλιμανι το πιστευανεήμουν ο μόνος που οταν ηταν στο +5 ελεγα οτι δεν τελείωσε τίποτα.ήμουν από τους λίγους που έλεγα οτι ο πορτογαλος πρέπει να βγει στη σύνταξη.κάποιοι έλεγαν ότι ο παππούς κάνει θαύματα και οτι οι άραβες έρχονται.για μένα η δεύτερη θέση πρέπει να είναι ο στόχος αλλα και αυτη δύσκολο το βλεπω.