Επισκέπτης
τυπε θες οφθαλμίατροΑπλωμενο ποδι του αντιπαλου υπαρχει επαφη δεν υπαρχει.. Ειναι ξεκαθαρο αυτο..
τυπε θες οφθαλμίατροΑπλωμενο ποδι του αντιπαλου υπαρχει επαφη δεν υπαρχει.. Ειναι ξεκαθαρο αυτο..
εχεις παιξει ποτε μπαλα αγορι μου?Ρε μπουα που θα με βρισεις κιολας εγραψα εγω οτι ο μπα-λετο επεσε πανω στο ποδι του αντιπαλου? Σαφως και τριπλα ηθελε να του κανει.. Απλωνει ο αντιπαλος το ξερο του κι εκει επεσε ο δικος σας με αποτελεσμα να ξεγελασει τον ρεφερι..
τι ακριβως εκανε ο πανιωνιος;;;;;;Για νά δούμε.Το παράρτημα τού κουμ-κουάτ θα παίξει με τήν ίδια λύσσα πού έπαιξε ο Πανιώνιος;
αν προλαβει ο αμυντικος να βαλει το ποδι του πρωτος και ο επιθετικος 100 τριπλες να κανει πεναλτι δεν ειναι, οσο για το συγκεξκριμενο ειναι, ο αμυντικος πηγε σαν μαλακας η προθεση του λετο να βουτηξει ηταν πασιφανηςεχεις παιξει ποτε μπαλα αγορι μου?
αν κανεις τριπλα σε εναν μπροστα σου και σου βαλει τρικλοποδια δεν θα πεις αμεσως φαουλ?
ιδια φαση ειναι τι να κανει ο λετο να περασει απο πανω?
παμε παλι τις τριπλες αυτες τι κανει συνεχεια ο λετο αν ο αλλος ψαρωνει και τον ανατρεπη κανονικοτατα ειναι προβλημα τουαν προλαβει ο αμυντικος να βαλει το ποδι του πρωτος και ο επιθετικος 100 τριπλες να κανει πεναλτι δεν ειναι, οσο για το συγκεξκριμενο ειναι, ο αμυντικος πηγε σαν μαλακας η προθεση του λετο να βουτηξει ηταν πασιφανης
ρε τυπε αυτο λέει οτι ηταν πεναλτυ και έκανε μαλακία ο αμυντικος.αυτό που λέω και εγώ τόση ωρα.βέβαια για να ειμαι δίκαιος και εσείς τα ίδια θα λέγατε για αντίστοιχο του ολυμπιακού ;)παμε παλι τις τριπλες αυτες τι κανει συνεχεια ο λετο αν ο αλλος ψαρωνει και τον ανατρεπη κανονικοτατα ειναι προβλημα του
αλλο να πεις πως έκανε μαλακια ο αμυντικος και εδωσε τσαμπα πεναλντι και αλλο οτι δεν ειναι
ρε κομπε με βλεπεις να διαφωνω μαζι σου;;παμε παλι τις τριπλες αυτες τι κανει συνεχεια ο λετο αν ο αλλος ψαρωνει και τον ανατρεπη κανονικοτατα ειναι προβλημα του
αλλο να πεις πως εκανε μαλακια ο αμυντικος και εδωσε τσαμπα πεναλντι και αλλο οτι δεν ειναι
σορρυ λαθος καταλαβαρε κομπε με βλεπεις να διαφωνω μαζι σου;;
ρε συ πεναλτι ειναι, αν ο αμυντικος ειχε προλαβει να βαλει το ποδι του πριν τον λετο θα ηταν το ποδι καρφωμενο στο χορταρι, απο την στιγμη που ειναι στον αερα ειναι πεναλτιH επαφή στο πόδι φαίνεται να έγινε ψηλά, και με τον τρόπο που πέφτει ο κωλέτο με βουτιά θυμίζει καραβούτα. Κόμπε τύπε, μην το ψάχνεις περισσότερο, αν το ξαναδώ 2-3 φορές ακόμα, μπορεί να πιστέψω και τον Χρηστίδη.
κια; τον καραβουτα και τον στελλαρα και τον αλεξανδρη ;)μην ξεχνιόμαστε σχολή έχετε και οι δυο ;)H επαφή στο πόδι φαίνεται να έγινε ψηλά, και με τον τρόπο που πέφτει ο κωλέτο με βουτιά θυμίζει καραβούτα. Κόμπε τύπε, μην το ψάχνεις περισσότερο, αν το ξαναδώ 2-3 φορές ακόμα, μπορεί να πιστέψω και τον Χρηστίδη.
ερώτησηΓια νά δούμε.Το παράρτημα τού κουμ-κουάτ θα παίξει με τήν ίδια λύσσα πού έπαιξε ο Πανιώνιος;
ακριβώςρε τυπε αυτο λέει οτι ηταν πεναλτυ και έκανε μαλακία ο αμυντικος.αυτό που λέω και εγώ τόση ωρα.βέβαια για να ειμαι δίκαιος και εσείς τα ίδια θα λέγατε για αντίστοιχο του ολυμπιακού ;)