Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μαλακια... δε μπορω να καταλαβω ρε πουστη μου, γιατι το παιρνουν τοσο προσωπικα καποιοι και τρελαινονται τοσο πολυ.σοβαρότατα....
πολλή μπατσαρία....και πολλά βαζέλια
ντου έκαναν απο τη δίμετρη μάντρα......
το μαρκαριάν λυπήθηκα που όταν έφτασε άκουσε τα εξ αμάξης............
ναι.Είναι αλήθεια ότι ήταν τόσο αχάριστοι ώστε να την πέσουν και στον Βαζέχα;
το αλβανικο λομπι ?Νίνης, Καπίνο, Γόντικας στο ΟΑΚΑ!
![]()
![]()
δεν είχα πάει γι αυτό.μαλακια... δε μπορω να καταλαβω ρε πουστη μου, γιατι το παιρνουν τοσο προσωπικα καποιοι και τρελαινονται τοσο πολυ.
μιας και ησουν κι εσυ εκει, οποτε φανταζομαι οτι εμπιπτεις στην ως ανω κατηγορια, αν μπορεις να με διαφωτισεις...
αν ειναι να πας, να πας για χαβαλε. οπως πεταγαμε εμεις τους κορνεδες μια εποχη.
καλα , τα ιδια σκατα ειναι ολοι... κι εμεις καποτε πηγαιναμε ρεντη και αναποδογυριζαμε αυτοκινητα. για τον πουτσο...δεν είχα πάει γι αυτό.
πολλή πρέζα αδερφέ.
ανεξέλεγκτη η κατάσταση.
τωρα που τον βλεπω καλα ο καπινο στα ματια ειναι ιδιος η παπαριζου...το αλβανικο λομπι ?
![]()
![]()
![]()
μη σας ακούσουν μόνο οι συγχωριανοί του απ τη Χειμάρρα γιατι θα φάτε χοντρές μάπες....το αλβανικο λομπι ?
![]()
![]()
ΥΓ. κανονιστε τωρα που φαινεται το παιδακι να το ψιλομυριζει να τον καψετε...
ευτυχως η ανωνυμια του νετ μας επιτρεπει να λεμε ακομα τους αλβανους , αλβανους..μη σας ακούσουν μόνο οι συγχωριανοί του απ τη Χειμάρρα γιατι θα φάτε χοντρές μάπες....
δυστυχώς η μαλακία του έλληνα είναι διαχρονική.ευτυχως η ανωνυμια του νετ μας επιτρεπει να λεμε ακομα τους αλβανους , αλβανους..
ενταξει αφου ξερεις πως παει... δεν ειναι μονο με τους αλβανους και τους βορειοηπειρωτεςδυστυχώς η μαλακία του έλληνα είναι διαχρονική.
τους έλληνες της Β Ηπείρου τους λένε οι αλβανολί κωλοέλληνες και οι έλληνες κωλοαλβανούς.
όπως κάποτε τους Μικρασιάτες τους έλεγαν τουρκόσπορους..
αλλά οι ελληνάρες του ΛΑΟΣ θα μας σώσουν ως πατριώτες με την κυβέρνηση συνεργασίας των άλλων πατριωτών που υποστηρίζουν.
ααααααααααχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχα
όπως σκέφτομαι τα κατορθώματα αυτής της ράτσας χύνω όρθιος.
Υ.Γ.
τα ονόματα των βορειοηπειρωτών δεν είναι ελληνικά γιατί οι αλαβανοί τους απαγόρευαν να έχουν ελληνικό όνομα.
για τους μαλάκες βέβαια τους έλληνες έχουν αλβανικά ονόματα οπότε δεν είναι έλληνες....
αλβανοι οι βορ.ηπειρωτες?ευτυχως η ανωνυμια του νετ μας επιτρεπει να λεμε ακομα τους αλβανους , αλβανους..
σωστό....ενταξει αφου ξερεις πως παει... δεν ειναι μονο με τους αλβανους και τους βορειοηπειρωτες
και με τους ομογενεις της αμερικης ετσι ειναι. εδω ειναι "αμερικανακια" , εκει είναι ελληνες.
στην περιπτωση των γειτόνων μας, στην πραγματικοτητα δεν ειναι ευκολο ετσι που μπηκαν στην χωρα να
ξεχωρισεις αλβανους και βορειοηπειρωτες.
και σε τελικη αναλυση και το να εισαι αλβανος, απο μονο του κακο δεν ειναι
καλα ρε, σοβαρολογεις τωρα που στραβωνεις ?αλβανοι οι βορ.ηπειρωτες?
δηλαδη και οι μικρασιατες,πολιτες τουρκοι ε?
για τον πουτσο καβαλα
αλλο πολίτης άλλο εθνικότητα.αλβανοι οι βορ.ηπειρωτες?
δηλαδη και οι μικρασιατες,πολιτες τουρκοι ε?
για τον πουτσο καβαλα
αν ηξεραν τ αγαμητα του νετ ποσοι βορ.ηπειρωτες μπηκαν φυλακη επειδη φωναζαν οτι ειναι ελληνες θα ασχολιοντουσαν καλυτερα με subutteo..σωστό....
αλλά έλα που σε ανθρώπους που έφτυσαν αίμα για να κρατήσουν τις ρίζες τους ζωντανές έρχεται το κάθε μπαστάρδι και οτυς λέει ανερυθρίαστα αλλοδαπούς;
εσύ πώς θα ένιωθες;
σιγουρα οχι καλα, αλλα και παλι, δεν ειναι τοσο φοβερο οσο θελουμε να το λεμε ολοι μας. και ξαναλεω, και να ειναι ο αλλος αλβανος δεν τρεχεισωστό....
αλλά έλα που σε ανθρώπους που έφτυσαν αίμα για να κρατήσουν τις ρίζες τους ζωντανές έρχεται το κάθε μπαστάρδι και οτυς λέει ανερυθρίαστα αλλοδαπούς;
εσύ πώς θα ένιωθες;
κοίτα.αν ηξεραν τ αγαμητα του νετ ποσοι βορ.ηπειρωτες μπηκαν φυλακη επειδη φωναζαν οτι ειναι ελληνες θα ασχολιοντουσαν καλυτερα με subutteo..
πριν 2 χρονια ενα 35χρονο παλικαρι το φαγανε επειδη ελεγε ειμαι ελληνας και μιλουσε ελληνικα..
ειδαμε πως συμπεριφερθηκαν μετα απο ενα καθεστως δικτατοριας... πεσανε με τα μουτρα και φαγανε μεχρι να σκασουνε... και τωρα ηρθε το 4ο Ραϊχκοίτα.
εγώ τους αλβανούς τους θεωρώ κωλοράτσα.
παρόλ αυτά έχω γνωρίσει πολύ καλά παιδιά αλβάνια (που μου καναν δουλειές) όπως και έλληνες γαμωπουστες.
δεν είναι θέμα καταγωγής. αλλά γονιδίων και παιδείας.
πάντως μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι σαν ράτσα έχουμε καλύτερα στοιχεία απ την αλβανική.
για παράδειγμα.....
θα θελα πάρα πολύ να δω πώς θα συμπεριφέρονταν κοινωνικά και πολιτιστικά οι έλληνες μετά απο ένα καθεστώς χότζα........