You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αλλα λογια ν αγαπιομαστε απο αλλον ενα χουλιγκαν του πληκτρολογιου και των σπρει.....Ασε ρε λαγουδάκι τις εξυπνάδες γιατί αυτοί σε κάνουν να βάζεις την ουρά στα σκέλια και να τρέχεις σαν σπρίντερ σε ανηφόρες και να κρύβεσαι σε σούπερμάρκετ...

εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι τους κηνγατε?
περιμενατε κατι αλλο?
ειχατε μηπως την εντυπωση οτι φετος θα γινει κατι?
πεσατε απο τα συννεφα σημερα?
νομιζατε οτι εχετε ομαδα αξια συναγωνισμου?
μη τρελαθουμε προσγηωθειτε μαγκες
περιμενατε κατι αλλο?
oχι αποκλειετεπαίζει να υπάρξει τιμωρία μετά τα αποψινά;
εξαλλου δεν τα κανα βαζελοι
αυτο θα ισχυρηστουν οι ιθυνοντες τους παο αλλα αναρχικα στοιχεια που εχουν σα στοχο να πληξουν το ονομα και την ιστορια του συλλογου...
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ολοι τρεχανε πλην σισε.οι αξιες αναγνωριζονται.στη προπονηση απορω αν τρεχουν οπως ετρεχαν μετα τη ληξη
αυτο ναι ηταν αξιο σηζητησηςολοι τρεχανε πλην σισε.οι αξιες αναγνωριζονται.
ε αυτο μας ελειπε ρε φιλε να κηνυγησουν και τον σισε
ε τι αλλο να τους κανει ο κακομοιρος
15 γκολ εχει βαλει
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
αυτο λεω. ;)αυτο ναι ηταν αξιο σηζητησης
ε αυτο μας ελειπε ρε φιλε να κηνυγησουν και τον σισε
ε τι αλλο να τους κανει ο κακομοιρος
15 γκολ εχει βαλει
εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι τους κηνγατε?
περιμενατε κατι αλλο?
nikos 278 φυσιολογικα & ποδοσφαιρικα ο κοσμος σιγουρα περιμενε κατι διαφορετικο απο το χαλι σχεδον σε ολα τα ματς .
Εαν εξαιρεσουμε το ματς με τον εργοτελη & το δευτερο ημιχρονο με τον Γαυρο η ομαδα δν εχει παιξει πουθενα μπαλλα.
Απο περσι εμεινε ο κορμος της ομαδας & σιγουρα με την προσθηκη Μπουμ& Γκοβου που ειναι ποιοτικοτεροι απο τους Σαριεγκι-Σαλπι ειναι λογικο να περιμεναμε καλυτερα πραγματα .Για να μην γινουν ετσι εγιναν πολλα λαθη ( ο γκοβου τα ιδια εκανε & στην λυων & εκανε πρωταθλητισμο ). Εινα θεμα διαχειρισης .
Κανεις λαθος εαν νομιζεις οτι ο κοσμος που πηγαινε στο γηπεδο περιπου 30,000 σε ολα τα ματς επεσε απο τα συνεφα σημερα.
Επεσε τρελλο κραξιμο με Ηρακλη -Λαρισα με Σερρες & σχεδον σε ολα τα ματς + Τσ.λ εκτος με την Μπαρτσα .
Σημερα εσκασε ο κοσμος απλα . Δεν ειναι χαζος κανενας ωστε να κραξει τον Σισσε.
ε μα ρε φιλε πλην της καζουρας
το ιδιο πραμα λεμε
σαφως και ξεκινωντας μια χρονια να εχεις φιλοδοξιες ποσο μαλλον οταν κανεις και μια μεγαλη προσθηκη (γκοβου)
οταν ομως αγωνα με τον αγωνα βλεπεις οτι δε σου αποδιδει σχεδον κανενας πλην ενος πολυ καλου αλλα λιγου σισε τι ακριβως περιμενεις??
εγω στη θεση σου θα το ειχα χαμενο .απλα ρε παιδι μου εχεις ενα σισε που σκοραρει συνεχεια αλλα και αυτος τι να σου κανει.θα φυγει και να δω τι θα κανεις
το ιδιο πραμα λεμε
σαφως και ξεκινωντας μια χρονια να εχεις φιλοδοξιες ποσο μαλλον οταν κανεις και μια μεγαλη προσθηκη (γκοβου)
οταν ομως αγωνα με τον αγωνα βλεπεις οτι δε σου αποδιδει σχεδον κανενας πλην ενος πολυ καλου αλλα λιγου σισε τι ακριβως περιμενεις??
εγω στη θεση σου θα το ειχα χαμενο .απλα ρε παιδι μου εχεις ενα σισε που σκοραρει συνεχεια αλλα και αυτος τι να σου κανει.θα φυγει και να δω τι θα κανεις
Την κατανοω την καζουρα απλα με κατι παιδακια που λενε πισω απο το πληκτρολογιο για λαγους κ.α και δεν εχουν τσακωθει ουτε στο δημοτικο καταλαβαινεις .
Επειδη η ομαδα εκανε μπαμ απο την αρχη το μονο που περιμενα ειναι λιγο να βελτιωθει ( μετα την προσθηκη του εμπεν )
Δεν θελω να βλεπω φαντασματα & εχω πιο σημαντικα πραγματα που με αποσχολουν, αλλα συζητηση κανουμε να περνα η ωρα . Εχω την αισθηση οτι κατι συμβαινει που θα γινει γνωστο & αποψη μου ειναι οτι δεν φταιει ο νεος προπονητης εννοειται αλλα ο αντωνιου- φρειτας απο την αρχη .
Οπως σου ειπα & πριν για εμενα η ομαδα εχει κανει 1,5 ματς καλο φετος.
Τον σισσε τον λυπαμαι να τον βλεπω να ταλαιπωρειται, ειναι ο μονος που νιωθει πραγματικα & ειναι επαγγελματιας .
Επειδη η ομαδα εκανε μπαμ απο την αρχη το μονο που περιμενα ειναι λιγο να βελτιωθει ( μετα την προσθηκη του εμπεν )
Δεν θελω να βλεπω φαντασματα & εχω πιο σημαντικα πραγματα που με αποσχολουν, αλλα συζητηση κανουμε να περνα η ωρα . Εχω την αισθηση οτι κατι συμβαινει που θα γινει γνωστο & αποψη μου ειναι οτι δεν φταιει ο νεος προπονητης εννοειται αλλα ο αντωνιου- φρειτας απο την αρχη .
Οπως σου ειπα & πριν για εμενα η ομαδα εχει κανει 1,5 ματς καλο φετος.
Τον σισσε τον λυπαμαι να τον βλεπω να ταλαιπωρειται, ειναι ο μονος που νιωθει πραγματικα & ειναι επαγγελματιας .
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
o ανθρωπος ΘΕΛΕΙ να απολυθει...
δε νοειται επαγγελματιας προπονητης που κυνηγαει γκολ,
να πεταει εξω τα εξτρεμ και να τελειωνει το ματσ με 4 ακραια μπακ,το ενα μαλιστα σε ρολο δεκαριου!![]()
Σαν το Ζίκο ένα πράμα, που ήρθε για τουρισμό και τη χρυσή αποζημίωση της απόλυσης.
Και έβαλε 3(!!!) αριστερά μπακ ταυτόχρονα!!!Μπράβο-Ντομί-Λεονάρντο. Παγκόσμια πρωτοτυπία, χρόνια μπροστά ο τύπος.
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ο φετινος ΠΑΟ μοιαζει επικινδυνα με τον περσινο Ολυμπιακο, ιδια εποχη Δεκεμβρη περσι δεν ηταν το στραβοπατημα στο Χαριλαου με Ντομι αμυντικο χαφ; Ε, χτες ηταν ο Ιωαννιδης επιτελικο χαφ! Μαντεψτε και ποια γλωσσα μιλανε τοσο ο Ζικο οσο και ο Φερειρα 
Δικαιη μοιρασια, οι μεν δεν ετρεχαν στον αγωνα αλλα μονο μετα, ο δε σ ολο τον αγωνα και οχι μετα!
Παντως μου κανει εντυπωση η κατασταση του Παναθηναικου, σε ενα χρονο μεσα και απο εκει που ηταν το πιο γυμνασμενο και με σχετικα καλο θεαμα συνολο εχει φτασει να παιζει χειροτερη μπαλα απο τις μεσαιες ομαδες της κατηγοριας (πχ Καβαλα, Ατρομητο, Βολο). Ο Ολυμπιακος ειχε την φυσικη φθορα που εχει καποια ομαδα που κανει πρωταθλητισμο αλλα αφηνει τα λιγα κενα της να μεγαλωσουν υποτιμωντας τους αντιπαλους ή υπερεκτιμώντας τις δυναμεις της (αναλωσιμοι προπονητες, απειθαρχιες, αδιαφορες μεταγραφες) . Ο ΠΑΟ σε μερικους μηνες δειχνει τελειως αμονταριστος και βαρυς.
Ολοι τρεχανε πλην σισε.οι αξιες αναγνωριζονται.
Δικαιη μοιρασια, οι μεν δεν ετρεχαν στον αγωνα αλλα μονο μετα, ο δε σ ολο τον αγωνα και οχι μετα!
Παντως μου κανει εντυπωση η κατασταση του Παναθηναικου, σε ενα χρονο μεσα και απο εκει που ηταν το πιο γυμνασμενο και με σχετικα καλο θεαμα συνολο εχει φτασει να παιζει χειροτερη μπαλα απο τις μεσαιες ομαδες της κατηγοριας (πχ Καβαλα, Ατρομητο, Βολο). Ο Ολυμπιακος ειχε την φυσικη φθορα που εχει καποια ομαδα που κανει πρωταθλητισμο αλλα αφηνει τα λιγα κενα της να μεγαλωσουν υποτιμωντας τους αντιπαλους ή υπερεκτιμώντας τις δυναμεις της (αναλωσιμοι προπονητες, απειθαρχιες, αδιαφορες μεταγραφες) . Ο ΠΑΟ σε μερικους μηνες δειχνει τελειως αμονταριστος και βαρυς.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 38
- Πόντοι
- 166
Ρε παιδιά μια ερώτηση.
Πλακώθηκε χθες το βράδυ στα λόγια βέβαια,η Κάτια με οπαδούς του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ;;
Πλακώθηκε χθες το βράδυ στα λόγια βέβαια,η Κάτια με οπαδούς του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ;;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)