Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παρεκτρέπεσαι........πως να πάμε καλά με τον χέστη ρε..........με κοπεγχαγη, καζάν, άεκ έπαιζε και τρέμαν τα πόδια τους.....τι φοβάται το αρχίδι......προπονητής χωρίς ψυχολογία νικητη να πάει να γαμηθεί....
Δεν παρακαλω για τιποτα παλι δεν καταλαβες. τωρα εχεις χαμηλη ψυχολογια και ειναι λογικο. αλλα τοτε θα λες αλλα θα γυρισει ο τροχος.
και σου ξαναλεω περιμενε να παιξει και ο γαυρος τα ντερμπυ που εχουμε παιξει εμεις!!!
[/move]xaxaxaxxaxaaxxaxaxa....Πως θα φυγει ο Νιοπλιας; Δεν το εκανε μετα την Κοπεγχαγη, μετα τη Καβαλα, μετα τη Ρουμπιν..Ε, ριξτε 4 στον Ολυμπιακο και θα φυγει δικαιωμενος και πιεσμενος!
οι 3 φανελες του κεντρου ΔΕ μικραινουν ποτε των ποτων..Θέμα φανέλλας. Έχει μικρύνει τα τελευταία 15 χρόνια η ομάς. Τα έχω ξαναπει. Και ξαναγράψει.
οι 3 φανελες του κεντρου ΔΕ μικραινουν ποτε των ποτων..
καταλαβετε το...ακομα και καρεκλες να τις φορανε θα ναι σκαλες ανωτερες απο τους αλλους..
το προβλημα σου ειναι στον παγκο...αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι για μεγαλη ομαδα..
ρε φπ,καταλαβαινω οτι τα ντερμπυ ειναι το αλατοπιπερο του πρωταθληματος,αλλα νομιζω εισαι υπερβολικος..Ο Παναθηναϊκός έχει μικρύνει σαν φανέλλα. Άλλο τί είναι στο μυαλό μου η ομάδα μου και πόσο την αγαπώ και τί θα έκανα για αυτήν και πόσο λαχταράω να τη δω και άλλο η πραγματικότητα.
Ξεκινάμε:
Σε έπεισα ή θέλεις κι άλλα; Ριζούπολη, τεσσάρες στο κύπελλο, περυσινό χάλι 0-1, 0-2 πριν μερικά χρόνια κτλ;
[li]Πιο πολλές νίκες έχει ο GAYros στην έδρα μου από εμένα στα μεταξύ μας. Η ζημιά αυτή έγινε την τελευταία δεκαπενταετία.[/li]
[li]Όποια ομάδα θέλει να σώσει κατηγορία έρχεται και μας νικάει μέσα στην έδρα μας.[/li]
[li]Παλιά χάνανε από τα αποδυτήρια οι ομάδες, τώρα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι παίζει και να μας νικήσουν.[/li]
[li]Τέταρτος χρόνος φέτος και δεν έχουμε πάρει αμυντικό της προκοπής και ψωνίζουμε από τα αζήτητα.[/li]
ρε φπ,καταλαβαινω οτι τα ντερμπυ ειναι το αλατοπιπερο του πρωταθληματος,αλλα νομιζω εισαι υπερβολικος..
δηλαδη "ελαφρυνε" η φανελα του παο απο καποια σερι ασχημα αποτελεσματα κοντρα στο γκευ
και απο δυο εντος εδρας ηττες με μικρους αντιπαλους?
μιλαμε για ομαδες με ιστορια κοντα στον αιωνα...αλλο η ασχημη συγκυρια-κατασταση μιας ομαδας και αλλο το βαρος της φανελας σου.
το <<παλια χανανε απο τα αποδυτηρια>> ξεχνα το....ομαδα χωρις εδρα δε γινεται να το πετυχει αυτο.
ωριακα...πολυ ωριακα ομωςευτυχώς που δεν έφυγε τότε με τον εργοτέλη ο νιόμπλιας, μας εξεπληξε όλους
[size=20pt]πρόλαβε την παρέλαση[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()