άμα δούμε άσπρη μέρα με τον μαλάκα στον πάγκο να μου γράψετε..........μια ομάδα χωρίς αρχή , μεση , και τέλος......ρε πούστη μου, χάνει 1-0 και παίζει με έναν παίκτη μόνο στην περιοχή....τι περιμένει το αρίχιδι?......αν μείνει ο γάβρος πρωταθλητής...........
άμα δούμε άσπρη μέρα με τον μαλάκα στον πάγκο να μου γράψετε..........μια ομάδα χωρίς αρχή , μεση , και τέλος......ρε πούστη μου, χάνει 1-0 και παίζει με έναν παίκτη μόνο στην περιοχή....τι περιμένει το αρίχιδι?......αν μείνει ο γάβρος πρωταθλητής...........
«Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά πρέπει να πούμε ότι η νίκη της ΑΕΚ είναι δίκαιη. Μπήκε στο παιχνίδι καλύτερα από εμάς, πέτυχε ένα γκολ και αυτά μετράνε στα ντέρμπι αφού στην συνέχεια [size=30pt]απέκτησε ψυχολογικό προβάδισμα[/size]. Μετά προσπαθήσαμε να μπούμε καλύτερα στην συνέχεια αλλά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε κάτι», είπε ο Νιόπλιας.
βρε το μ..νί της να μη πω
εσένα μαλάκα νιόπλια ποιά είναι η δουλειά σου???
να κοιμάσαι κοζανίτικο ζώον???
εχεις δικιο και μιλας τωρα σου δινουμε δικαιωμα...
χαμηλα την μπαλα ομως γιατι κανεις δεν παιρνει πρωταθλημα απο τα ντερμπυ!!!
αν και ο Γαυρος δεν εχει παιξει ουτε 1 ακομα!!!!!!!
ουτε ΑΕΚ, ουτε ΠΑΟ ουτε ΠΑΟΚ!!!! Μονο με ΑΡΗ που τον εχουμε νικησει και εμεις. εμεις ηδη εχουμε παιξει 3 και εαν την αλλη εβδομαδα νικησουμε(οχι με τετοια εμφανιση) τοτε την εχει δυσκολα ο γαυρακος γιατι για εμας παπαλα τα ντερμπυ για τον Α γυρο!!!
εχεις δικιο και μιλας τωρα σου δινουμε δικαιωμα...
χαμηλα την μπαλα ομως γιατι κανεις δεν παιρνει πρωταθλημα απο τα ντερμπυ!!!
αν και ο Γαυρος δεν εχει παιξει ουτε 1 ακομα!!!!!!!
ουτε ΑΕΚ, ουτε ΠΑΟ ουτε ΠΑΟΚ!!!! Μονο με ΑΡΗ που τον εχουμε νικησει και εμεις. εμεις ηδη εχουμε παιξει 3 και εαν την αλλη εβδομαδα νικησουμε(οχι με τετοια εμφανιση) τοτε την εχει δυσκολα ο γαυρακος γιατι για εμας παπαλα τα ντερμπυ για τον Α γυρο!!!
Επιτέλους και ένας λογικός εδώ μέσα να συζητήσουμε σαν άνθρωποι. Όντως είχατε πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα.
Αν έχεις παρατηρήσει όμως, θυμίζετε τον περσινό γαύρο, 7η αγωνιστική και έχετε γίνει νοσοκομείο.
Όσες πιθανότητες έχουμε να κάνουμε γκέλα στα ντέρμπι, άλλες τόσες έχετε κ' εσείς λόγω τραυματισμών.
όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός του νιόπλια.....σάλτα γαμήσου ρε καριόλη......παραιτήσου και φύγε......γαμώ εσένα και το κωλόσογο που σε κράτησε και τις μεταγραφές που έκανε...........
όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός του νιόπλια.....σάλτα γαμήσου ρε καριόλη......παραιτήσου και φύγε......γαμώ εσένα και το κωλόσογο που σε κράτησε και τις μεταγραφές που έκανε...........
εισαι αρρωστος...δεν αντεχεις την ανωτεροτητα του αλλου...δεν εχεις τα αρχιδα να παραδεχτεις οτι ο ολυμπιακο ειναι η καλυτερη ομαδα με διαφορα...δεν πειραζει...εν το εχουμε αναγκη...δεν το περιμενουμε να γινει...ξερουμε ποσο ποναει οταν ο θρυλος γαμαει...
πεντε γκολ ηταν το παιχνιδι στο καραισκακη...πεναλτι δεν εκανε ποτε ο αβρααμ ,δεν τον ακουμπησε καν...πεναλτι μαρς εγιονε υπερ του θρυλου και δεν δοθηκε....πρωτη κιτρινη στον φατι δεν δοθηκε για να ειναι αυτη που πηρε τελικα η δευτερη κλπ...κλπ...
αρρωστια...αγιατρευτη...περστικα....μεινετε να βριζετε τον τζιγγερ που χαριζει και κανεις δεν πλησιαζει....κοροιδα...προβατα...περαστικα....ψαξτε το παιχνιδι στο καραισκακη....ξεψαχνιστε το...κατι θα βρειτε να σας γιατρεψει τα ψυχολογικα...να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα...παντα φταινε οι αλλοι...