Επισκέπτης
εγω μπαοκ,συ σκουλικης...γαμω τη ατλετικο που εκατσε και 'χασε![]()
![]()
Τι έκατσε ρε που πήρε τα κωλοβάρδουλα στο χέρι??
εγω μπαοκ,συ σκουλικης...γαμω τη ατλετικο που εκατσε και 'χασε![]()
![]()
τυπε...με μπουμ-ζονκ και σεντρικ καντε βλεπω να γελαει πολυς λαος φετος...ρε τυποι αυτος ο ιωαννιδης τι ηταν ρε
η λαθος πασα θα εκανε η θα ηταν ξαπλα στην πρασιναδα
ρε τι γινεται στον κοσμο

τυπε στο πρωτο γκολ φταιει ο τζορβαςτυπε...με μπουμ-ζονκ και σεντρικ καντε βλεπω να γελαει πολυς λαος φετος...
η καβαλα πολυ καλυτερη...τα δικα σας γκολ τζουφιες εκτελεσεις του τρελλου που την πρωτη την πνιγει ο τερμας και η δευτερη παει σιγα σιγα εκει ακριβως που πρεπει στο Γ αφου πρωτα σκαει κατω...
η καβαλα καθαρες ευκαιριες και σε 2 φασεις δεν μπορεσαν να περασουν 2 με 1 και να σκοραρουν...
τυπε...με μπουμ-ζονκ και σεντρικ καντε βλεπω να γελαει πολυς λαος φετος...

ισχυει αυτο τυπε;;το ξερεις σιγουρα η πανω στη τρελλα σου το λες;;;....αφου ο Τζιμπριλ δεν γουσταρε τον Γκαλας αυτα παθαινουμε....![]()
για τα γκαφρά γίνονται όλαισχυει αυτο τυπε;;το ξερεις σιγουρα η πανω στη τρελλα σου το λες;;;
αν ειναι ετσι ειναι πολυ μαλακας ο τρελλος αλλα και αυτοι που τον ακουνε στη διοικηση...
αν και μου φαινεται λιγο ποιημα...
ρε τυπε δεν μιλαω αποκλειστικα για τα γκολ...για ολο το ματς λεω...με παιχτες γρηγορους που παιζουν στη κοντρα βγαζουν πολυ γελιο..δεν μπορουνε ρε συ...φαινεται...τυπε στο πρωτο γκολ φταιει ο τζορβας
στα 25 λεπτα του α ημιχ που εκει χαθηκαν οι 3 βαθμοι νομιζω οτι εφταιγε το κεντρο και οι μπακ
οχι οι 2 κεντρικοι
οταν εχεις για μπακ ιωαννιδη,μαρινο,βυντρα οι γαλλοι φανταζουν κανα-βαρη τυπε![]()

μη λες παπαριες ρε τυπε...ναι ρε γιατι ο ενας επαιρνε τις γκομενες του αλλου...ρε τι ακουμε και διαβαζουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε στο πρωτο γκολ φταιει ο τζορβας
ισχυει αυτο τυπε;;το ξερεις σιγουρα η πανω στη τρελλα σου το λες;;;
αν ειναι ετσι ειναι πολυ μαλακας ο τρελλος αλλα και αυτοι που τον ακουνε στη διοικηση...
αν και μου φαινεται λιγο ποιημα...
...........σιγουρα θα προτιμουσα τον Γκαλας στα πρασινα....