Σωστόν...αλά για να πληρώνεις ενοίκιο ΠΡΕΠΕΙ ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις προδιαγραφές. Και το ΟΑΚΑΝΑ δεν μπορούσε να αναλάβει λόγω έλλειψης ρευστότητας το κόστος ανακατασκευής πέρσι, πόσο μάλλον φέτος.....ΠΟΤΕ δεν πληρωσε η παε παο....
και περσι πληρωσε η παε παο αλλα τα κρατησε απο νοικια που επρεπε να δωσει και δεν εδωσε...
αρα ποιος πληρωσε;;;το οακα...αιντε μαλακα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 731
- Πόντοι
- 5.123
με κουρασες πολυ...ακολουθω την συμβουλη τπυ μπονμπε και την κανω....τωρα τι να σου πω.. ή δουλευεις στη δοιηκηση του οακα ή συνεχιζεις την παπαρολογια..
ουστ ρε καριολη....
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
με κουρασες πολυ...ακολουθω την συμβουλη τπυ μπονμπε και την κανω....
ουστ ρε καριολη....
ουυυυυυυυυστ παλιοπουστα
Hristidis 7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 731
- Πόντοι
- 5.123
σωστο...και η ριζουπολη δεν τις τηρουε πριν καμμια 7αρια χρονια.... ;) ;) ;)Σωστόν...αλά για να πληρώνεις ενοίκιο ΠΡΕΠΕΙ ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις προδιαγραφές. Και το ΟΑΚΑΝΑ δεν μπορούσε να αναλάβει λόγω έλλειψης ρευστότητας το κόστος ανακατασκευής πέρσι, πόσο μάλλον φέτος...
καλη συνεχεια.....
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 37
- Πόντοι
- 16
μάγκες είμαστε κοντά σε Ογκουνσότο ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μάγκες είμαστε κοντά σε Ογκουνσότο ;)
ελα ρε!!!!
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
ελα ρε!!!!
καλη επιλογη..
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Άμα το γράψουν τα σάιτ, θα τον αγοράσει ο Μαρινάκης.παντως τα σαιτ δεν λενε κατι...
Παλιά τον ήθελα κ'εγώ στο γαύρο. Καλός παίκτης και εντελώς τζάμπα, μόνο που πιάνει θέση ξένου.
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Καλός παίκτης ("σφαίρα"), αλλά στιγμές - στιγμές κολλάει ο σκληρός δίσκος![]()
ολοι οι αφρικανοι ετσι δεν ειναι;
ολοι οι αφρικανοι ετσι δεν ειναι;
Οι περισσότεροι που δε μεγάλωσαν Ευρώπη, ναι.
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Οι περισσότεροι που δε μεγάλωσαν Ευρώπη, ναι.
ναι για αυτους λεω..
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Να συναινέσω κι εγώ στο ότι ο συγκεκριμένος (αλλά και σχεδόν όλοι οι Αφρικάνοι) πάσχουν λόγω νοοτροπίας και είναι ασόβαροι.
Χίλιες φορές να τα σκάσουμε στην ΑΕΚ και να πάρουμε Blanco παρά Ογκουνσότο αντ' αυτού. Εάν είναι και τους δύο τότε ΟΚ.
Πάντως για να μπαίνει στο 65' και να φεύγει στην πλάτη των κουρασμένων αμυντικών του αντιπάλου, μια χαρά κάνει... και αυτό σε ασόβαρα παιγνίδια
Να συναινέσω κι εγώ στο ότι ο συγκεκριμένος (αλλά και σχεδόν όλοι οι Αφρικάνοι) πάσχουν λόγω νοοτροπίας και είναι ασόβαροι.
Χίλιες φορές να τα σκάσουμε στην ΑΕΚ και να πάρουμε Blanco παρά Ογκουνσότο αντ' αυτού. Εάν είναι και τους δύο τότε ΟΚ.
Πάντως για να μπαίνει στο 65' και να φεύγει στην πλάτη των κουρασμένων αμυντικών του αντιπάλου, μια χαρά κάνει... και αυτό σε ασόβαρα παιγνίδια
milfslover
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 40
- Πόντοι
- 5.775
ρε σοβαρευτειτε ρε μαλακες που θα παρουμε το ογκουνσοτο

Το ότι ο Ζορός δεν έχει πρόσθιο χιαστό στο ένα γόνατο (αριστερό νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος) με τις παρελκόμενες πιθανότητες σοβαρότατου τραυματισμού δε σας λέει τίποτα?
(θα μου πει κάλποιος πως και ο Αλεξανδρής και ο Γιαννάκης χωρίς χιαστό έπαιζαν, αλλά.....)
(θα μου πει κάλποιος πως και ο Αλεξανδρής και ο Γιαννάκης χωρίς χιαστό έπαιζαν, αλλά.....)
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 52