Μιλάς για παγουράδες και άλογα;![]()
Και...Τούμπα-ΟΑΚΑ...

Μιλάς για παγουράδες και άλογα;![]()

τυπε για την αλλαγη συμφωνω,επρεπε να βγαλει τον κατσουρανηΕννοείται
(Άσχετα αν σήμερα είμασταν πολύ καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε γιατί κάναμε ένα γκολ δωράκι, χάσαμε τα άχαστα, έκανε μαλακία αλλαγή τον Κάρα ο Νικόλας και τράβηξε και την ομάδα πίσω. ΝΑΙ, ήταν υπερκωλόφαρδη η ΑΕΚ σήμερα και έκανε καθυστερήσεις με το σκορ στο Χ, αλλά ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ)
δεν......απλά θέλω την ομάδα μου ..ομαδάρα...κακό είναι?....εξάλλου εμείς οι παλιοί που έχουμε δει παικταράδες να φοράνε αυτή την φανέλλα έχουμε απαιτήσεις....Μην μιζεριάζεις. Δικό μας είναι. Θυμήσου με. Στα έλεγα παλιά και για το μπάσκετ που πήραμε και τα τρία.![]()
![]()
Αν χάσετε όμως στο μεταξύ μας έχουμε δικαίωμα για δύο ήττες και μια ισοπαλία ;)Και...Τούμπα-ΟΑΚΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μπαααα....θα καθαρίσει ο βγενό....δώρο στον πατέρα.....επί τη ονομαστική του εορτή....Αν χάσετε όμως στο μεταξύ μας έχουμε δικαίωμα για δύο ήττες και μια ισοπαλία ;)
Εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ........![]()
και αν δεν πιάσει αυτό........θα ξεμιουτάρουμε την σέξουλα και....τελείωσε........μπαααα....θα καθαρίσει ο βγενό....δώρο στον πατέρα.....επί τη ονομαστική του εορτή....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν χάσετε όμως στο μεταξύ μας έχουμε δικαίωμα για δύο ήττες και μια ισοπαλία ;)
Εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ........![]()
και αν δεν πιάσει αυτό........θα ξεμιουτάρουμε την σέξουλα και....τελείωσε........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Από που κι ως που είναι δικό σου; Η Μπαρτσελόνα είσαι; Χαλάρωσε κι εσύ γιατί χωρίς Γκαλέττι δεν πας πουθενά κατ' εμέ.Στο μεταξύ μας φίλε...σόρρυ που στο λέω...αλλά είναι διπλό...ψάξε αλλού για βαθμούς...η διαφορά είναι στους 3...και πρόσεξε σε Αλκαζάρ και Τούμπα...εκεί είναι το πρωτάθλημα...ούτε στα Γιάννενα είναι...εκεί αν θές βαθμούς θα τους πάρεις...
Από που κι ως που είναι δικό σου; Η Μπαρτσελόνα είσαι; Χαλάρωσε κι εσύ γιατί χωρίς Γκαλέττι δεν πας πουθενά κατ' εμέ.

Κι εγώ η Ρεάλ... της Ελλάδος. Σ' έπιασα κότσο.Η Μπάρτσα είμαι...της Ελλάδας!!!Και μην ξεχνάς ότι τα καλά παιχνίδια φέτος τα έκανα χωρίς Λούτσι...΄χοι ότι φταίει ο άνθρωπος....![]()
![]()
![]()
τυπε για την αλλαγη συμφωνω,επρεπε να βγαλει τον κατσουρανη
το υπολοιπο ματς το πηγε καλα,παιξαμε αρκετα καλα κατα διαστηματα
Κι εγώ η Ρεάλ... της Ελλάδος. Σ' έπιασα κότσο.![]()
![]()
![]()
![]()

θυμασε μπαλαρα που επαιζε στα καλα της τυπε?Η Ρεάλ όμως παίρνει που και που κανένα τίτλο...μάλλον για...Λα Κορουνια σε κόβω....1 έχει και αυτή...τα τελευταία 15 χρόνια...![]()
![]()
![]()
![]()

θυμασε μπαλαρα που επαιζε στα καλα της τυπε?
![]()
![]()

Και η Βαλένθια επί Κούπερ. Πίπα κώλο με Claudio Lopez και λοιπούς.θυμασε μπαλαρα που επαιζε στα καλα της τυπε?
![]()
![]()

οχι ρε τυπε αυτο ηταν πιο μεταΦυσικά και θυμάμαι ρε...τότε που πανηγύριζε την ισοπαλία με τον Θρύλο δεν λές???![]()
![]()
![]()
Και η Βαλένθια επί Κούπερ. Πίπα κώλο με Claudio Lopez και λοιπούς.![]()
![]()