Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (10 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 98 30,9%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 35 11,0%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 124 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 24 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 21 6,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 22 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    317

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.243
Κριτικές
90
Like
10.277
Πόντοι
17.885
Καλώς τ αρχίδια μας τα δυό!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.243
Κριτικές
90
Like
10.277
Πόντοι
17.885
αλβανο εισαι η πακιστανο? :2funny: :2funny: :2funny:

ελα να μου παρει????

αστο δεν σε παει.

Ρε έχεις δίκιο, αλλά είσαι τόσο αστείος που από τα γέλια πατάω ότι να ναι στο πλητρολόγιο!

και για να μην ξεχνιόμαστε...Είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ!
 

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
80
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Δεν σου εφταναν τα βελγικα καβλια πουστρακι?
 

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
92
Like
53
Πόντοι
0
δεν χορταινουνε ευρωπαικα καβλια... οταν βγενουνε εκτως ευρωπης ξεχνανε να κλεισουνε τα ποδια τους...  αν κατσεις και μετρησεις τα ευρωπαικα τους καβλια φτιαχνεις 10 γεφυρες ριου - αντιριου... :2funny: :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Ίβιτσα Όσιμ, εκτός των άλλων, έμεινε στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία ως ο εμπνευστής της φράσης "η μπάλα είναι πόρνη". Ή μήπως όχι...



Ο ίδιος ο Βόσνιος προπονητής, σε εκτενή συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα Νέα Σαββατοκύριακο" υποστήριξε ότι τα λόγια του... διαστρεβλώθηκαν, "κατηγορώντας" το μεταφραστή.Ο ίδιος ο Βόσνιος προπονητής, σε εκτενή συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα Νέα Σαββατοκύριακο" υποστήριξε ότι τα λόγια του... διαστρεβλώθηκαν, "κατηγορώντας" το μεταφραστή. Παράλληλα, μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε, καθώς και για τον Παναθηναϊκό του σήμερα, τον οποίο παρακολούθησε στο ματς με τη Στουρμ Γκρατς.
Η συνέντευξη του Όσιμ

Κατ' αρχήν εύχομαι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας. Ταχύτατη ανάρρωση. Πόσο σας έχει αλλάξει ως άνθρωπο αυτή η περιπέτεια; Πώς τη βιώσατε;
"Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα! Έχασα την επαφή με τον κόσμο και όταν ξύπνησα μου έλεγαν άλλοι τι συνέβη. Δεν θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι και έχει γίνει ανέκδοτο (σχετικά με την ευθυμία που έχω) συνέβη στην Εντατική όταν μου είπε ο χειρούργος, τώρα θα πρέπει να αλλάξεις ζωή και συνήθειες και του απάντησα: «Ε, τότε γιατρέ να ανοίξουμε μια σαμπάνια...». Αν δεν ήμουν στο Τόκιο που όλα λειτούργησαν αστραπιαία και σωστά, δεν θα ζούσα".

Παρακολουθείτε τον Παναθηναϊκό;
"Όποτε μπορώ τον παρακολουθώ. Μέσω τηλεόρασης ή ίντερνετ. Όχι ολοκληρωμένους αγώνες πρωταθλήματος. Με τη Στουρμ τον είδα".

Είστε λάτρης του ελκυστικού ποδοσφαίρου, σας αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει;
"Δεν τον έχω δει σε πολλά ματς και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Μου άρεσε σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟ στον αγώνα με τη Στουρμ στο ΟΑΚΑ. Έχει αποκτήσει ταυτότητα, έχει ποιοτικούς παίκτες και θέλει περισσότερο δέσιμο. Οι παίκτες ακόμη δεν γνωρίζονται αρκετά".

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ;
"Έχει τα φόντα ο Παναθηναϊκός να φτάσει μακριά, αλλά όπως σας είπα πρέπει να αποκτήσει φυσιογνωμία, να δέσει καλύτερα ως σύνολο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μπάλα κάνει τα γνωστά της... τερτίπια για να μην επαναλάβω τη γνωστή φράση. Από μια στιγμή, από ένα δευτερόλεπτο μπορεί να κριθούν όλα. Ακόμη και στην παράταση".

Το ξέρετε ότι η περίφημη ατάκα «η μπάλα είναι πόρνη», που είχατε πει στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας όταν χάνατε με 2-0 μέχρι το 80' στο Καυτανζόγλειο, και νικήσατε τελικά με 3-2,έχει γίνει σλόγκαν;
"Ότι είναι δική σου η μετάφραση (σ.σ. απάντησε στον ίδιο τον Δημήτρη Παναγιωτάκη που μας βοήθησε για να γίνει αυτή η συνέντευξη) και είχα πει ότι η μπάλα είναι π.....να, το είπες; Εσύ το ωραιοποίησες! Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια".

Ποιο είναι το δικό σας μότο; Και αν έχετε αλλάξει κάποιες απόψεις σαφώς σοφότερος πλέον...
"«Ποτέ τίποτα δεν τελειώνει» και οι απόψεις παραμένουν σταθερές. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει σοφότερο ως παιχνίδι. Εμείς ακολουθούμε".

Γνωρίζετε τον Χενκ Τεν Κάτε; Αυτήν την περίοδο θεωρεί ότι κάποιοι δημοσιογράφοι τού κάνουν πόλεμο. Είχατε βιώσει και εσείς τέτοια κατάσταση έτσι νομίζατε στην αρχή; "Υπάρχει σχολή ολλανδική που έχει 4-5 εκπροσώπους στον ευρωπαϊκό χώρο που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τεν Κάτε. Παρακολουθώ τα επιτεύγματά τους. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος: δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα ο πόλεμος και η κόντρα με τον προπονητή. Βέβαια πρέπει να δώσεις κι εσύ αφορμές".

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει πάρει 12 στα 13 πρωταθλήματα. Πόσο λογικό φαίνεται αυτό στον κ. Όσιμ;
"Μπορεί να είναι και λογικό αν αναλογιστούμε ότι στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός έχει ανάλογη πορεία. Μπορεί, λέω. Όταν κάνεις σωστή επένδυση σε δυναμικό και πλέον παίζεις με τον αέρα του πρωταθλητή, σου συμπεριφέρονται διαφορετικά. Συνεπώς από τους αντιπάλους σου, υπάρχει δέος γιατί παίζουν με πρωταθλητή και από τη διαιτησία σχετική εύνοια ως πρωταθλητής. Στην Ελλάδα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται".

Ο κ. Όσιμ αναμορφώσε τη Στουρμ, όχι όμως όσο θα ήθελε και τον ΠΑΟ. Τι έφταιξε; "Υπήρξε κακή συγκυρία τότε... Θεωρώ ότι ο ΠΑΟ αναμορφώθηκε και απέκτησε διαφορετική φυσιογνωμία, που φάνηκε στο αμέσως επόμενο διάστημα» (σ.σ. κάποιοι από τους παίκτες που είχε στον πάγκο εκτός από τον Μπορέλι ήταν οι Αστέριος Γιώτσας, Γιώργος Καφές, Περικλής Παπαπαναγής, Γιάννης Θωμαΐδης)".

Εσείς κατακτήσατε 2 Κύπελλα με τον ΠΑΟ (στη διετία 1992-94 που έμεινε) και ένα σούπερ Καπ, αλλά δεν πήρατε το πρωτάθλημα. Είναι ανεκπλήρωτος πόθος; Θα συνεργαζόσασταν ξανά με τον ΠΑΟ, έστω και από άλλο πόστο;
"Θεωρώ ότι η νοοτροπία που εμφύσησα στην τότε ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν αφορμή και απέφερε πρωταθλήματα και μετά την αποχώρησή μου (σ.σ. την πρώτη έχασε το πρωτάθλημα άπο την ΑΕΚ με 1 β. διαφορά όταν βούηξε ο τόπος ότι ο Ολυμπιακός κάθησε και έχασε στη Ν. Φιλαδέλφεια). Ε, τώρα πλέον είναι δύσκολο να συνεργαστώ με τον ΠΑΟ, αφού έχω και το πρόβλημα της υγείας μου. Πρέπει να αναρρώσω πλήρως".

Ποια είναι η γνώμη σας για τις μεταγραφές που έγιναν; Έχετε άποψη για τον Σωτήρη Νίνη;
"Είναι πολύ ποιοτικές. Όταν καταφέρουν και δέσουν, ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Όταν δουλέψει ο Νίνης θα βοηθήσει πολύ και την Εθνική".
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Σειταρίδης: "Με πείραξαν όσα γράφτηκαν"
Δημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2009 15:09

PrintShare  Μοιράσου το Αποφασισμένος να επιστρέψει, το συντομότερο δυνατό, στο υψηλότερο επίπεδο και να βοήθησε τον Παναθηναϊκό στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις δήλωσε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο διεθνής αμυντικός του Τριφυλλιού μίλησε στην εκπομπή "Γκολ χωρίς σύνορα" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για την επιστροφή του στην Παιανία, για τους στόχους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και για όσα γράφτηκαν γι' αυτόν το καλοκαίρι. Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης θα προβληθεί την άλλη εβδομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

- Για το διάστημα που ήταν μακριά από τον Παναθηναϊκό:

Σχεδόν όλες οι αναμνήσεις που έχω είναι ευχάριστες, από τα χρόνια που πέρασα στο εξωτερικό. Ήμουν ένα χρόνο στην Πορτογαλία, ένα στη Ρωσία και τρία στη Μαδρίτη. Αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές στιγμές την περίοδο που ήμουν στη Ρωσία, όλες οι άλλες στιγμές ήταν θετικές. Και αποκόμισα εμπειρίες όσον αφορά και τη γηπεδική ζωή αλλά και την εξωγηπεδική πολύ καλές.

- Αν θα άλλαζε κάτι στα χρόνια που πέρασαν:

Αν μπορούσα αν αλλάξω κάτι θα άλλαζα τη χρονιά που πήγα στη Ρωσία. Πιστεύω ότι δε θα πήγαινα θα μπορούσα να έμενα στην Πόρτο η να συνέχιζα σε κάποια άλλη ομάδα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι... αλλά αυτό έγινε και τώρα δεν αλλάζει, οπότε συνεχίζουμε.

- Για το χρονικό της μεταγραφής:

Είχαν γραφτεί τόσα πολλά από όταν ακόμα ήμουν στην Ατλέτικο. Είχαν φτάσει μέχρι και να γράψουν ότι είχαμε συναντηθεί το Πάσχα εγώ και ο κ. Κόκκαλης στη Μύκονο και είχα συζητήσει μαζί του, ενώ εγώ εκείνη τη μέρα ήμουν με την αποστολή στο ξενοδοχείο με την Ατλέτικο.

Με τον Παναθηναϊκό είχε γίνει το εξής: προσπαθήσαμε να κάνουμε μία επικοινωνία με τον κ. Αντωνίου στα τέλη Μαΐου, αλλά τότε δεν ήθελα να διαπραγματευτώ με κάποια ομάδα γιατί είχα ακόμα συμβόλαιο με την Ατλέτικο, υπήρχαν διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, θέλαμε και οι δύο πλευρές και τελευταία μέρα τα βρήκαμε, υπέγραψα και γύρισα στον Παναθηναϊκό.

- Για τις επαφές με την ΑΕΚ:

Είχα μιλήσει με το Σωτήρη το Κυργιάκο με τον οποίο έχουμε πολύ καλή σχέση φιλική, και μου είχε πει να μιλήσω με τον κύριο Θανόπουλο επειδή ήθελε να μου μιλήσει. Μου είχε πει ότι η ομάδα ενδιαφερόταν και επειδή είμαι καλός φίλος με το Σωτήρη και είχα μιλήσει με τον κ. Θανόπουλο τηλεφωνικά και μου μίλησε ευγενικά δε βρήκα το λόγο να του πω όχι να μη συναντηθούμε.

Συναντηθήκαμε, τα είπαμε, του είπα βέβαια ότι δεν ήταν προτεραιότητα μου να πάω στην ΑΕΚ, οπότε μου είπε και αυτός εντάξει. Συζητήσαμε κάποια πράγματα γενικά για το ποδόσφαιρο, για την ομάδα, γι’ αυτόν για τον κ. Μπάγεβιτς. Δε συζητήσαμε όλα αυτά που γράφτηκαν, λεφτά, χρόνια και διάφορα άλλα. Και σε καμία περίπτωση δε ζήτησα εγώ την προθεσμία που γράφανε το τελεσίγραφο των δέκα ημερών.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν του το είπα, απλά του είπα ότι κάνω θα σε ενημερώσω για να ξέρεις και εσύ τι να κάνεις όσον αφορά το σχεδιασμό σου με την ομάδα σου, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

- Για το αν κινήθηκε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του:

Όχι. Δεν υπήρξε καμία επαφή ποτέ ανάμεσα σε μένα και τον Ολυμπιακό. Γράφανε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν υπήρξε καμία επαφή. Δηλαδή είτε να μιλήσουν με την Ατλέτικο έιτε με μένα. Τώρα αν υπήρξε ενδιαφέρον έχει τεράστια απόσταση από το να υπάρξει κάποια επαφή μεταξύ του παίκτη και της ομάδος.

Ο Παναθηναϊκός ήταν προτεραιότητα μου αν θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Ξεκίνησα από εδώ, δε θα πήγαινα σε μία ξένη ομάδα, γύρισα σε ένα περιβάλλον που ήξερα.

- Για την αποχή και αν το πεισμώνει για την επιστροφή:

Όχι να πω ότι πείσμωσα δεν έχω πεισμώσει, γιατί το θράσος το είχα, το έχω και θα το έχω, το ποδοσφαρικό με την καλή έννοια. Δεν πείσμωσα για να αποδείξω κάτι σε κάποιον, αλλά μπορώ να σου πω ότι πειράχτηκα για αυτά που γράφτηκαν το καλοκαίρι. Γιατί γράφτηκαν πάρα πολλά πράγματα, τα οποία πιστεύω με αυτόν τον τρόπο που τα γράψανε, ορισμένοι δημοσιογράφοι, γιατί ειλικρινά, αυτό που σκέφτομαι εγώ, δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό, ούτε ότι πείραξα κάποιον, ούτε ότι προσέβαλα ή μίλησα άσχημα σε δημοσιογράφο.

Το καλοκαίρι δεν είχα ομάδα, έκανα τις διακοπές μου τι να κάνω και με αυτά που γράφανε όλο το καλοκαίρι, δείξανε ότι δε με σέβονται ούτε ως άνθρωπο ούτε ως ποδοσφαιριστή, και αυτό ειλικρινά με πείραξε, με στενοχώρησε. Αν είχα κάνει, αν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα θα το δεχόμουνα, αλλά από τη στιγμή που δεν έκανα τίποτα σε κανέναν και έκανα τις διακοπές μου, την προπόνηση μου, δε μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο γράφανε αυτά τα προσβλητικά σχόλια για μένα και αυτό ειλικρινά με πείραξε.

- Για το αν είναι ικανός ο Παναθηναϊκός φέτος για τίτλο:

Πιστεύω ότι φέτος και έχει την ικανότητα και πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου για να κάνουμε υπομονή, και εμείς και ο κόσμος και η διοίκηση. Φέτος πιστεύω ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Γιατί, κακά τα ψέματα, εδώ που βρισκόμαστε τώρα στο κύπελλο, έχει αποκλειστεί και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Οπότε θα είναι καθαρά 100% λάθος δικό μας αν δεν πάρουμε το Κύπελλο. Είναι το καλύτερο δυνατό, είχαμε μία καλή κλήρωση (στα χαρτιά) και όπως είπα έμειναν έξω δύο από τα τρία-τέσσερα φαβορί του κυπέλλου. Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

- Για το αν το πρωτάθλημα κρίνεται στα ντέρμπι η με τις μικρές ομάδες:

Δεν το ξέρω αυτό. Γιατί έτσι όπως έχει κυλήσει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα εκτός αν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα κριθεί στα ντέρμπι ή στα μικρά παιχνίδια. Εκεί που χάνεις βαθμούς και δεν το περιμένεις.

Γιατί σε ένα ντέρμπι, εννοείται πως θες να το κερδίσεις, και για τους λόγους τους βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς, αλλά δε μπορείς να ποντάρεις σε ένα ντέρμπι. Να πεις, θα μαζέψω δηλαδή έξι βαθμούς από εκεί. Μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να χάσεις, μπορεί να φέρεις ισοπαλία. Ενώ στα μικρά παιχνίδια είναι που κάνεις το λογαριασμό σου και λες ότι θα πάρω τόσους βαθμούς.

- Για τη συνέχεια μετά το ματς με τον Πανιώνιο:

Το ότι μας αποδοκίμασαν οι οπαδοί μας το θεωρώ κάτι εντελώς το φυσιολογικό, όταν μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο είναι λογικό οι οπαδοί του να μην είναι ικανοποιημένοι. Δε βρίσκω κάτι παράξενο σε αυτό. Ειδικά εχθές που έπαιζε ο Πανιώνιος με δέκα παίκτες. Και είχε το αριθμητικό μειονέκτημα και εμείς κερδίζαμε 2 – 1. Είναι αδικαιολόγητο αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι απολύτως λογικό και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και σε όλα τα πρωταθλήματα. Όταν μία ομάδα δεν παίζει καλά οι φίλαθλοι της την αποδοκιμάζουν. Απλά όπως είπα και πριν, να ξέρουν ότι σε καμία περίπτωση δε το κάνουμε επίτηδες κάτι πάντα φταίει, και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να έχουμε πολύ καλή απόδοση. Το πιο σημαντικό είναι όταν μία μεγάλη ομάδα ακόμα και όταν δεν παίζει καλά να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

- Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:

Κάτσαμε περίπου έξι ώρες άλλα έγιναν όλα την ίδια μέρα. Πήγα στα γραφεία, μίλησα με τον Πρόεδρο. Μιλήσαμε για το συμβόλαιο, το οποίο ήταν το μικρότερο μέρος, όσον αφορά το χρόνο και το οικονομικό και στη συνέχεια το μόνο που περιμέναμε ήταν να πέσουν οι υπογραφές και να σταλούν τα χαρτιά στην ομοσπονδία. Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα.

- Για την άμυνα της ομάδας:

Εννοείται πως είναι θέμα συνολικής λειτουργίας και η άμυνα. Γιατί και να πάρεις τους δύο καλύτερους στόπερ στον κόσμο και τα δύο καλύτερα μπακ, αν οι υπόλοιποι δεν αμύνονται και η αντίπαλη ομάδα έρχεται στη μεγάλη περιοχή κατευθείαν πόσο θα αντέξει να παίζει άμυνα η τετράδα;

Εννοείται πως η άμυνα είναι συνολική και αν δεν βοηθάνε και οι παίκτες στο κέντρο και οι παίκτες της επίθεσης εννοείται πως οποιαδήποτε θα είχε πρόβλημα. Όπως είπα και πριν αν είμαστε οργανωμένοι με τακτική μέσα στο γήπεδο δε θα έχουμε προβλήματα με καμία ομάδα.

Από εκεί και πέρα ό,τι και να κάνει ο προπονητής, γιατί πολλές φορές λένε ότι μία βάζει τον τάδε παίκτη μία βάζει τον άλλο και δεν κρατάει κάποιους παίκτες σταθερούς, πιστεύω πως πάντα σε οποιαδήποτε ομάδα ο οποιοσδήποτε προπονητής όταν κάνει κάποιες κινήσεις τις κάνεις για κάποιο λόγο και ποτέ δεν τις κάνει για το κακό της ομάδος, οπότε για να κάνει κάτι σίγουρα κάτι έχει στο μυαλό του για να βοηθήσει την ομάδα.

- Για το Γιουρόπα Λιγκ:

Δε πιστεύω να ρωτήσεις κάποιον και να σου πει ότι δε θέλει να πάει στον τελικό του ΟΥΕΦΑ, εννοείται πως όλοι θέλουν. Η ομάδα ποιότητα διαθέτει και με μία καλή κλήρωση και με λίγη τύχη ποτέ δε ξέρεις που μπορείς να φτάσεις, με καλύτερο παράδειγμα το 2004.

Αν σου έλεγαν να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και ένα πρωτάθλημα Ελλάδος όλοι θα διάλεγαν το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο αυτό από το ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οπότε δε πιστεύω ότι πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Δε λέω ότι δε πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια του ΟΥΕΦΑ δυνατά, αλλά πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος και το κύπελλο ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι τώρα
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
μεγαλεφαντε..


ο λετο  :smitten: :smitten: θα χτυπησει 2 φορες μεσα στο καραισκακη.1 θα ειναι θανατηφορα.

αρκει να μεινει ο καραγκουνης εκτος.
Εκτός ο Καραγκούνης;; Έχετε κ'άλλους αστείους, αλλά χωρίς τον αρχιδιασκεδαστή δεν είναι το ίδιο.
Όπως φέτος με το αεκάκι. Χωρίς Ντέμη και Ζήκο να κλαίνε μετά, δεν το ευχαριστηθήκαμε τόσο.
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
Εκτός ο Καραγκούνης;; Έχετε κ'άλλους αστείους, αλλά χωρίς τον αρχιδιασκεδαστή δεν είναι το ίδιο.
Όπως φέτος με το αεκάκι. Χωρίς Ντέμη και Ζήκο να κλαίνε μετά, δεν το ευχαριστηθήκαμε τόσο.


εκτος ο αμπαλος καραγκουνης ,μεσα ο λετο..

ετοιμασου μεγαλεφαντε..στησε κωλαρακι..

ο λετο ερχεται στο καραισκακη για να στο ξεσκισει. :cheesy:


υγ.μακαρι ο τεν κατε να του δωσει θεση βασικου και αφησει εξω την καραγκουνα. ;)
 

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
92
Like
53
Πόντοι
0
με λετο και νινη βασικους θα κανουμε παρτυ στο καραισκακη...  ;)
 

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
348
Κριτικές
15
Like
277
Πόντοι
5.102

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
να στε καλα που τον αφηνετε ετσι...!!!να μπαινει και να βριζει σπιτια  σε post ποθ στην ουσια δεν τον ενδιαφερει...


ο ακαπωτος καβαλαρης πρεπει να banaristei. δεν του φταινε σε τιποτα τα σπιτια των αλλων
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
580
Πόντοι
8.805
Οντως ειναι αρκετα ακραιος.....

Δεν ειμαι πουριτανος ή ηθικολογος, αλλα σπιτια και τα θεια καλο ειναι να μην τα αναφερουμε στις αντιπαραθεσεις μας.

Υπαρχουν 1.000.000 αλλες φρασεις που μπρουμε να χρησιμοποιησουμε.
 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
ΒΑΝ στους κλώνους λέμεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom