talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
βγάλε την μαρμελάδα απ τα μάτια.....είναι για να την τρώμε.....ενταξει ρε πουστη να κερδισετε αλλα οχι και ετσι!!!υμαρτον που λεει και ο γεωργιου!!!
βγάλε την μαρμελάδα απ τα μάτια.....είναι για να την τρώμε.....ενταξει ρε πουστη να κερδισετε αλλα οχι και ετσι!!!υμαρτον που λεει και ο γεωργιου!!!

γκόλ πουστάκια....
τη εγινε ρε μαγκες τωρα δεν ημαστε παραρτημα του βαζελουγκόλ Γ Κ Ο ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!ΡΙΕΡΑ παιχταρά!!!!!!![]()
2-1

βλεπει πολυ αβρααμαυτός ο μαλάκας ό όμο απορώ γιατί παίζει ακόμα μπάλα... μια ζωή στις κόκκινες και στις μαλακίες είναι![]()
![]()
![]()
![]()
λάθος...1000.......ψυχραιμίααααα.....όχι ρε πούστη μου!!!!!!700 ευκαιρίες για γκόλ έχει κάνει ο πανιώνιος ρε πουστη μου....τί κωλάθρα έχει ο βάζελος!!!!!!
αυτός ο μαλάκας ό όμο απορώ γιατί παίζει ακόμα μπάλα... μια ζωή στις κόκκινες και στις μαλακίες είναι![]()
![]()
![]()
![]()
λάθος...1000.......ψυχραιμίααααα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι....είδα και εσάς χτές στο 250 το γκόλ......εμείς φάρδος ..εσείς?.......χώνααααα....μπήκε ο γιούρκας στη θέση του πάω δε πάω....
υ.γ, ο βάζελος είναι μακράν η πιό κωλόφαρδη ελληνική ομάδα ανά τους αιώνας των αιώνων!!!!
ναι....είδα και εσάς χτές στο 250 το γκόλ......εμείς φάρδος ..εσείς?.......χώνααααα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άμα σου κάτσει τίποτα ψωλές στο τηγάνι να δω τι θα λές.....κράτα μικρό καλάθιιιιιιχάχαχαχαχαχα....τζιμπρίλ ο παικταράς!![]()
![]()
![]()
άμα σου κάτσει τίποτα ψωλές στο τηγάνι να δω τι θα λές.....κράτα μικρό καλάθιιιιιι
αυτή είναι η δουλειά του φόρ...πάρτο βάλτο......όχι να φτιάχνει παιγνίδι....ρε τάλε δεν με νοιάζει αυτό που λές...εγώ βλέπω ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής απλά είναι ανύπαρκτος και βάζει μόνο τα αυτονόητα γκολ που του σερβίρονται στο πιάτο....