Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 963
- Πόντοι
- 446
Άλλο παιχνίδι έβλεπεςδωσανε παλι στο τελος κατι ανυπαρκτες επαφες.......αλλα δεν εδωσε η τριφυλλαρα δικαιωμα
Άλλο παιχνίδι έβλεπεςδωσανε παλι στο τελος κατι ανυπαρκτες επαφες.......αλλα δεν εδωσε η τριφυλλαρα δικαιωμα
Γύρισε πίσω MVPΕμφανής η απουσία της σήμερα![]()
Εντάξει πάσης φύσεως γνωστό οτι το πρεζακι χάνει την οικογενειακή επιχείρηση σιγά σιγά απο το αμερικάνικο κομμάτι της μερκ αλλσ τσπ ....κατανοηση ..λιγο η πρέζα λιγο η ανικανότητα του να διοίκηση κη σταδιακή αεξαγορά της εταιρίας του ..τον εχουν κανει πιο ψυχοπαθή απο ποτέδυστυχως ειχαμε μια σκηνη overdose πριν απο λιγο....
σαββατο 6 το απογευμα και καλυτερα να το παρετε να σοβαρευτουν εκει μεσα ΟΛΟΙ τους.Πότε είναι το τελευταίο ματς????
Το παρω δεν το πάρω θέλω να φύγει ο Τούρκος....θέλω ομπραντοβιτς....σαββατο 6 το απογευμα και καλυτερα να το παρετε να σοβαρευτουν εκει μεσα ΟΛΟΙ τους.
Ετσι ακριβως. Εχω ξενερώσει τοσο πολυ με την φετινή χρονιά που χεστηκα αν δεν το πάρουμε, λεω καλύτερα να μην το πάρουμε για να φυγει σαν 100% αποτυ-χημένος ο κωλοΤουρκας.Το παρω δεν το πάρω θέλω να φύγει ο Τούρκος....θέλω ομπραντοβιτς....
Αυτο δεν είναι μπάσκετ
Εχει κσνει τρομερά λάθη διαχείρισης αθλητών και παιχνιδιών και με ανομοιόμορφο χρόνο συμμετοχής.....τον ξεφτιλίσει ο τολιο...ο Καραϊσκάκης ο σορτ κλπ...
Αρνητικοτατος ο ναν...πρέπει να φτιάξει το μυαλό υου....λίγος ο Γκραντ
Μας κοστίζουν οι τραυματισμοί
Θέλω να το παρω εάν μπορέσουμε....Ετσι ακριβως. Εχω ξενερώσει τοσο πολυ με την φετινή χρονιά που χεστηκα αν δεν το πάρουμε, λεω καλύτερα να μην το πάρουμε για να φυγει σαν 100% αποτυχημένος ο κωλοΤουρκας.
Aν γινει καμια στραβη και χασετε το Σαββατο, κρυψου ,εξαφανισου, γινε χαμαιλεων , μη σε βρω μονοΒγείτε σαλιγκαράκια μου σας είχαμε χάσει έπιασε ψιλόβροχο;
εγω?Aν γινει καμια στραβη και χασετε το Σαββατο, κρυψου ,εξαφανισου, γινε χαμαιλεων , μη σε βρω μονο
Ποιος σε γαμαει εσένα μωρε