Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μηπως να μας πουλουσαν τα εισιτηρια τους?μετρηστε ταληρα ρε τους φουκαραδες στην εντατικη ειναι ολοι ποιος να παει γηπεδο
![]()
Άσε τα παιδάκια να παιξουνμας τα εχετε κανει τσουρεκια παρτε τον μπουλο στο γαυρονημα σας

οχι γιατι στο πουστονημα τους εχουμε φαει μπαν πολλοι Παναθηναικοι ειναι ο αδεκαστος Μπεκας η διοικηση οπως βλεπειςΆσε τα παιδάκια να παιξουν![]()

Ελα Στο νημα του γαυρου..μας τα εχετε κανει τσουρεκια παρτε τον μπουλο στο γαυρονημα σας
βρε παπαρα εχω φαει μπαν τι να ερθωΕλα Στο νημα του γαυρου..
Εισαι ευπρόσδεκτος όπως κ όλοι σας
τι κανεις τρυπα?μας τα εχετε κανει τσουρεκια παρτε τον μπουλο στο γαυρονημα σας
σε γαμαω και αν δεν εισαι γυναικωτος με μουνακι αντι πουτσακι να καταδικασεις οτι εσεις οι παραπληγικοι αλωνιζετε στο νημα μας και εμεις τρωμε μπαν στο δικο σουτι κανεις τρυπα?
νευρακια?σε γαμαω και αν δεν εισαι γυναικωτος με μουνακι αντι πουτσακι να καταδικασεις οτι εσεις οι παραπληγικοι αλωνιζετε στο νημα μας και εμεις τρωμε μπαν στο δικο σου
οτιδηποτε αλλο να γραψεις σε γραφω στα αρχιδια μου
αλλος ενας κιναιδοςνευρακια?
Σε νιωθωβρε παπαρα εχω φαει μπαν τι να ερθω
μην βριζεις φιλε.αλλος ενας κιναιδος
ΝΕΕΞΤ
βρε ηλιθιε εγω σε μπαναρα?ισα ισα που θελω να διαβαζω την κλαψα σας αλλα να ειστε ανθρωποι και οχι να βριζετε με το παραμικρο.πως γινεται λαλιστατοι του σαι οταν γραφω για τα αδικα μπαν της διοικησης να κανουν γαργαρα τα φλοκια
βρε ηλιθιε εγω σε μπαναρα?ισα ισα που θελω να διαβαζω την κλαψα σας αλλα να ειστε ανθρωποι και οχι να βριζετε με το παραμικρο.

και απο σενα περιμενω να δω τι θα πεις..μεχρι τωρα γαργαρες με λιστεριν κανετεΠου filaraqi ?
![]()
Εμείς είμεθα μειλίχιοι και πράοι εδώ μέσα βρε μουνόπανοκαι απο σενα περιμενω να δω τι θα πεις..μεχρι τωρα γαργαρες με λιστεριν κανετε