You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.338
- Πόντοι
- 48.917
Εσύ έστειλες το παγκόσμιο ρουφιανο γρηγοριάδη στο οκανα ??εφαγε τις μαπες του ο απογονος και εφυγε συγκαμενος ,μελανιασμενος και ταπεινωμενος
εχω κλαψει![]()
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.718
- Πόντοι
- 3.846
Ρε κομπλεξικέ ηλίθιε - γιατί δεν ξεχνάω τη βρωμόγλωσσα σου (ξέρεις καλά για άλλα νήματα τι εννοώ) - τράβα έξω μπας και δεις κανένα μουνί να ξελαμπικάρεις (και μέχρις εκεί αφού επικρατεί ησυχία από τη μέση και κάτω όπως δηλώνεις)...ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ\
Τι σκοτίζεις τον έρωτα στα άλλα νήματα, πόνταρες την ομάδα σου να πάρεις κανένα φράγκο;
Τα αρχίδια του Καράμπελα πόνταρες, μήπως θες να δείξω και τα υπόλοιπα δελτία;
Από σήμερα πλέον θα είμαι Παναθηναικός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης κι ούτω καθεξής, γιατί εγώ ηλίθιε κοιτάζω την τσέπη μου και θέλω να με ταράζουν στο κλανίδι τα νεαρά κορίτσια, αντί να γαβγίζω σαν εσένα, αυτά και τα λέμε από Δευτέρα

Υ. Γ. Την Αυγούστα να προσέχεις που της μύριζε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.186
- Πόντοι
- 28.246
Δε πα να γαμηθείς ρε ερωτευμένε μαλάκα γαμώ το στοίχημά σου!Ρε κομπλεξικέ ηλίθιε - γιατί δεν ξεχνάω τη βρωμόγλωσσα σου (ξέρεις καλά για άλλα νήματα τι εννοώ) - τράβα έξω μπας και δεις κανένα μουνί να ξελαμπικάρεις (και μέχρις εκεί αφού επικρατεί ησυχία από τη μέση και κάτω όπως δηλώνεις)...
Τι σκοτίζεις τον έρωτα στα άλλα νήματα, πόνταρες την ομάδα σου να πάρεις κανένα φράγκο;
Τα αρχίδια του Καράμπελα πόνταρες, μήπως θες να δείξω και τα υπόλοιπα δελτία;
Από σήμερα πλέον θα είμαι Παναθηναικός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης κι ούτω καθεξής, γιατί εγώ ηλίθιε κοιτάζω την τσέπη μου και θέλω να με ταράζουν στο κλανίδι τα νεαρά κορίτσια, αντί να γαβγίζω σαν εσένα, αυτά και τα λέμε από Δευτέρα
Υ. Γ. Την Αυγούστα να προσέχεις που της μύριζε![]()
Γάβγισε λίγο ακόμα.
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3.216
- Πόντοι
- 1.326
Ωραίος ο παπαράκος..Δλδ ,εσύ είσαι έμπειρος και μεγάλος και ξέρεις από Βαρέζε αλλά εγώ θα βράσω μπάλα;Στο μπάσκετ είστε πιο ιστορικοί από τους αιώνιους σας,αλλά όταν η Βαρέζε πήρε 5 και πήγε 10 τελικούς,δεν ήξερες τι χρώμα έχει η μπάλα του μπάσκετ.Βράσε μία μπας και πάρεις μυρωδιά
Γεμίσαμε από ειδικούς εδώ μέσα...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.186
- Πόντοι
- 28.246
Το φυσάνε και δεν κρυώνει λέμε. Από την αρχή της χρονιάς το φοβόντουσαν τα πουτανάκια.ακούστε πουτανες θα βιαστούν οι ψυχούλες σας οποίοι μπουν εδώ μέσα Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει για την γλώσσα που έχετε βγάλει
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.186
- Πόντοι
- 28.246
Ρε σεις. Ο πρεζάκιας δεν τα έλεγε αυτά;
newspao.gr
Γιαννακόπουλος: «Θα το αφήσουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; - Να κρυφτούμε στα Ανώγεια!» | ΠΑΟ νέα και Ειδήσεις
Μετά τη μεταγραφή του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε σε Instagram story το σενάριο τίτλου του Ολυμπιακού. | Παναθηναϊκός Ειδήσεις Μπάσκετ ΠΑΟ νεα
newspao.gr
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.856
- Πόντοι
- 10.656

ριχτο ρε μαλακα ριχτο @antisthenis απλα ριχτο το γαμηδι για 2 μερες ριχτο το νημα το γαμηδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.831
- Πόντοι
- 13.515
Α ρε πουτανες ολυμπιακοί του σάιτ, όταν σηκώναμε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα δεν αφήνατε τίποτα να γραφτεί στο κωλοθρεντ σας και τώρα γράφετε αβερτα εδώ μέσα. Τέτοια γκέι είστε, μαλακιστηρια

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.856
- Πόντοι
- 10.656
κλεισε το στομα τυπε βρωμαει χυσιλα και δεν μπορω να κατουρησω με ανεσηΑ ρε πουτανες ολυμπιακοί του σάιτ, όταν σηκώναμε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα δεν αφήνατε τίποτα να γραφτεί στο κωλοθρεντ σας και τώρα γράφετε αβερτα εδώ μέσα. Τέτοια γκέι είστε, μαλακιστηρια![]()

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.414
- Πόντοι
- 2.606
Τράβα ρε μαλακα αυτιστικέ να ρουφηξεις καμιά ψωλη πακη σε τσοντοσιμεμα και μην τολμήσεις να ξανά μπεις εδώ μέσα Γιατί θα στην κρεμάσω την ψυχή σου στα μανταλάκια.Α ρε πουτανες ολυμπιακοί του σάιτ, όταν σηκώναμε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα δεν αφήνατε τίποτα να γραφτεί στο κωλοθρεντ σας και τώρα γράφετε αβερτα εδώ μέσα. Τέτοια γκέι είστε, μαλακιστηρια![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.414
- Πόντοι
- 2.606
Θα είμαστε εδώ μέχρι να βιάσουμε την ψυχούλα σας σε τέτοιο βαθμό που θα παίρνετε ψυχοφάρμακαΚλασσικοί γαύροι μαλακοπίτουρες..Δεν πάτε στο νήμα σας να κάνετε αλλαξοκωλιές με τους δικούς σας;
Απόγονοι του στόλου..
Με τον έφηβο τον πούστη στη φανέλα...Ολούρμου...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.987
- Πόντοι
- 27.285
Φίλε μη βρίζεις.Τράβα ρε μαλακα αυτιστικέ να ρουφηξεις καμιά ψωλη πακη σε τσοντοσιμεμα και μην τολμήσεις να ξανά μπεις εδώ μέσα Γιατί θα στην κρεμάσω την ψυχή σου στα μανταλάκια.
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.942
- Πόντοι
- 1.056
FC.PASTELIαπο Ελλαδα???
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59