- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 121.267
- Πόντοι
- 97.923
Αριστερό μπακ....μαρκους μινχ για όσους ξέρουν το ΓερμανόΤη πουτανα εκανες;![]()
Γελάς μωρη γαυριελα????
Τι να κανω βρε μλκ καραβα,ποια χρονολογια ησουν στν ΑΟ?Αριστερό μπακ....μαρκους μινχ για όσους ξέρουν το Γερμανό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γελάς μωρη γαυριελα????
Στην αο μυκονου 1998-2000Τι να κανω βρε μλκ καραβα,ποια χρονολογια ησουν στν ΑΟ?
Ε αρα ξερεις τετοιες χρονολογιες δραπετσωνα ας ποντιων νεοι δραπετσωνας κτλ?Στην αο μυκονου 1998-2000
Στον Αο Καραβα ήμουν 1985-1991
Εννοείται....αφού παίζαμε εφηβικό μαζί τουςΕ αρα ξερεις τετοιες χρονολογιες δραπετσωνα ας ποντιων νεοι δραπετσωνας κτλ?
ΦΙΛΕ ΜΟΥ μπασκετ επαιζεςΕννοείται....αφού παίζαμε εφηβικό μαζί τους
Κύπρος Κορυδαλλού....ελευθερία Μοσχάτου κλπ κλπ
εχετε βγει στη γυρα μηπως βρειτε πενταρι για τους τελικους?ΦΙΛΕ ΜΟΥ μπασκετ επαιζες

αν εχει παρει ποδι ο αχταρμαν ενα εχω να σου πω την γαμησατεεχετε βγει στη γυρα μηπως βρειτε πενταρι για τους τελικους?![]()
ο βοβορας θα αναλαβει?αν εχει παρει ποδι ο αχταρμαν ενα εχω να σου πω την γαμησατε

και ο τρακης να μπει προπονητης ποιο καλα θα κοουτσαρειο βοβορας θα αναλαβει?![]()
Αετός Κορυδαλλού κτλΕννοείται....αφού παίζαμε εφηβικό μαζί τους
Κύπρος Κορυδαλλού....ελευθερία Μοσχάτου κλπ κλπ
Ποδόσφαιρο.....μπασκετακι μονο στο χαβαλέ παρολσ αυτά τους τριποντιαζα χαχαχαΦΙΛΕ ΜΟΥ μπασκετ επαιζες
εμαθα καρφωνες κιολαςΠοδόσφαιρο.....μπασκετακι μονο στο χαβαλέ παρολσ αυτά τους τριποντιαζα χαχαχα

τα καραγκιοζηλικια τα δικα σας με τραπεζακια φρι χρυσες κλωστες δεν θα τα κανουμε ποτε αν θες εχω και αλλα στα απειρα που εχετε κανει.Τελικά το πήρατε χαμπαρι οτι θα πάρετε από το τρίτο το μακρύτερο και φέτος γαυρολουλουδουδες?????
Ναι αλλά κάποτε εκεί είχε ουρά![]()
Η αιθουσα κρατείται μυστική για λόγους ασφαλείας και έξω από το γηπεδο τίποτα δεν μαρτυρά τις πυρετώδεις διεργασίες που εκτυλίσσονται στο εσωτερικό του: Το πρώτο κέντρο αποθήκευσης βαθιας καταψυξης των τροπαιων του παναθηναικου έχει ήδη στηθεί, καθώς ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματα στην πρόσφατη ιστορία, η παραλαβή, και η μεταφορα στο νεο γηπεδο , βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Οι ειδικοί χώροι που διασφαλίζουν τις σωστές συνθήκες συντήρησης των αρχαιων τιτλων είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την πρώτη παρτίδα, που αναμένεται να φτάσει στον βοτανικο την περίοδο μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με πιθανότερη ημερομηνία την 26η Δεκεμβρίου 2027. Σε αυτούς έχουν τοποθετηθεί οι θάλαμοι βαθιάς κατάψυξης που θα διατηρήσουν τα τροπαια και την πλακετα του χουντεμπλει σε θερμοκρασία -80 βαθμών Κελσίου ώστε, στη συνέχεια, με ειδικά μέσα και συνοδεια ανθρωπων της αρμοδιας εφοριας αρχαιοτητων να μεταφερθούν στο νεο μουσειο .
Τη ντούντα σου όμως μην τραβήξειςρε τι διαβαζω θα τραβηξω τις κοτσιδες μου στο κατω κεφαλι
έλα ανέβηκε η Σεντ Ετιέν ξανά στην πρώτη εθνική - πράσινη ομάδα είναι και αυτή