baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
olympiakow fenerκαλη ερωτηση
ζελας ρεαλ
olympiakow fenerκαλη ερωτηση
δυσκολα παιχνιδιαolympiakow fener
ζελας ρεαλ
Τα ειπαμε μανolympiakow fener
ζελας ρεαλ
Η Ρεάλ καλή είναι φέτος; ελπίζω όχιolympiakow fener
ζελας ρεαλ
Μπα αρχιδιαΗ Ρεάλ καλή είναι φέτος ελπίζω όχι
Εχασε και το δεινοσαυρο για να δουμετη ρεαλ δεν την εχω και τοσο σιγουρη οτι θα περασει
κανε την υπερβαση με Φενερ, και θα γαμηθεις οπως φαντασιωνεσαι μη σκαςΗ Ρεάλ καλή είναι φέτος; ελπίζω όχι
Αφού την κερδίσαμε αυτή φέτος η χάσαμε εκεί ;κανε την υπερβαση με Φενερ, και θα γαμηθεις οπως φαντασιωνεσαι μη σκας
Η Ρεάλ δεν είναι Βαλένθια όμως. Και με την Βαλένθια παρά ζοριστηκες και στα δύο παιχνίδια.κανε την υπερβαση με Φενερ, και θα γαμηθεις οπως φαντασιωνεσαι μη σκας
ενταξει σορυ που κερδισα τη δευτερη στη βαθμολογια δυο φορες σερι στην εδρα της μονο με ενα-δυο ποντους, θα επρεπε να ριξω 30ρες εχεις δικιοΗ Ρεάλ δεν είναι Βαλένθια όμως. Και με την Βαλένθια παρά ζοριστηκες και στα δύο παιχνίδια.
Ραβε....λαβαρακι οτι ήμουν στο 8ο του πολυαθλητικουΠώς πάνε τώρα τα ζευγάρια στο φάιναλ φορ ;
Το όγδοο το κατάλαβα αλλά αυτό το πολύ αθλητικό τι εννοείς πιγκ πογκ και τουφέκι πρηνηδόν;Ραβε....λαβαρακι οτι ήμουν στο 8ο του πολυαθλητικου
To Real το εχεις Σιγουρο ?... Εγω λεω Λογικα ΝΑΙ ! αλλα ας σουμε και το Δευτερο ματσ με Χαποελ...................................olympiakow fener
ζελας ρεαλ
ενταξει σορυ που κερδισα τη δευτερη στη βαθμολογια δυο φορες σερι στην εδρα της μονο με ενα-δυο ποντους, θα επρεπε να ριξω 30ρες εχεις δικιο
Αυτη τη Ρεαλ και Μαλιστα σε ΜΟΝΌ ματσ την ΕΧΕΙ ποιο ευκολα ο παο Πιστευω.... Ο παο ανευασε αποτομα την Αμυνα του ! Δε το Περιμενα !? Αλλα Εβγαλε Χαρακτηρα ! ο Χεηζ Ντειβις Ξεκωλιαστηκε Χαχαχα !!! Δαιμονισμένα παιζει......... Η δεύτερη θέση δεν λέει τίποτα. Την φανέλα την έχεις εσύ. Για αυτό και τα πήρες. Δεν λέω ότι θα ήταν εύκολα. Αλλά τόσο ζόρι κάτι δεν κάνεις και τόσο καλά και το βλεπέις ολόκληρη την χρονιά.ενταξει σορυ που κερδισα τη δευτερη στη βαθμολογια δυο φορες σερι στην εδρα της μονο με ενα-δυο ποντους, θα επρεπε να ριξω 30ρες εχεις δικιο
η χρονια τωρα ξεκινησε στην ευρωλιγκαΗ δεύτερη θέση δεν λέει τίποτα. Την φανέλα την έχεις εσύ. Για αυτό και τα πήρες. Δεν λέω ότι θα ήταν εύκολα. Αλλά τόσο ζόρι κάτι δεν κάνεις και τόσο καλά και το βλεπέις ολόκληρη την χρονιά.
Ποιος σου είπε ότι τα έχει κάνει όλα καλά ο Ολυμπιακός; Και κυρίως που το είδες να το λέω εγώ;η χρονια τωρα ξεκινησε στην ευρωλιγκα
θυμισε μου εσυ που τα κανεις ολα καλα τι εκανες με βαλενθια?