Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.394
- Πόντοι
- 2.606
σιγα με τη φωτια μη σου καει καμια μουνοτριχαΌλο και πιο κοντά στον στόχο μας να πάρουμε την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Βαζέλα και να κάψουμε την Ελλάδα![]()

σιγα με τη φωτια μη σου καει καμια μουνοτριχαΌλο και πιο κοντά στον στόχο μας να πάρουμε την κούπα μέσα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Βαζέλα και να κάψουμε την Ελλάδα![]()

Έχω κάνει λέιζερ αποτρίχωσησιγα με τη φωτια μη σου καει καμια μουνοτριχα![]()
πηγαινε για υπνοΈχω κάνει λέιζερ αποτρίχωση
Την μερα που θα σηκώσω την κούπα στο ΟΑΚΑ θα χάσεις τον δικό σου για μέρεςπηγαινε για υπνο
μην πινεις νηστικοςΤην μερα που θα σηκώσω την κούπα στο ΟΑΚΑ θα χάσεις τον δικό σου για μέρες
ειμαι φειδωλος ΑΛΛΑ θα γαμηθεις οταν ερθει η ωραΤην μερα που θα σηκώσω την κούπα στο ΟΑΚΑ θα χάσεις τον δικό σου για μέρες
Την ημέρα που θα σηκώσει ο Παπανικολάου την κούπα στο ΟΑΚΑ και θα είστε απέναντι εσείς θα φροντίσω να έχω πιει τον κωλο μουμην πινεις νηστικος
τι θα πιεις;Την ημέρα που θα σηκώσει ο Παπανικολάου την κούπα στο ΟΑΚΑ και θα είστε απέναντι εσείς θα φροντίσω να έχω πιει τον κωλο μου
Αλβανιαρικο να ανάβεις καπνογόνο στην Αθήνα και να φωταγωγηται ο Πειραιάςτι θα πιεις;
ουτε κουπα ουτε ξυδια ,μονο πατατακια θα τρωςΤην ημέρα που θα σηκώσει ο Παπανικολάου την κούπα στο ΟΑΚΑ και θα είστε απέναντι εσείς θα φροντίσω να έχω πιει τον κωλο μου
Τι να λέει τώρα να είμαστε μόνοι στον τελικό στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε την κούπα εμείς θέλουμε εσάς απέναντι να παρακαλείτε στην απονομή σαν παρτουζα σε τσοντοσινεμα στο αβερωφ να χύσουμε γρήγοραουτε κουπα ουτε ξυδια ,μονο πατατακια θα τρως
Σαν τα ζομπι των τσοντοσινεμα θα τριγυρνας στις κερκιδες του Οακα ψαχνωντας κουρτινα οταν ο πρεζακιας θα σηκωνει την κουπαΤι να λέει τώρα να είμαστε μόνοι στον τελικό στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε την κούπα εμείς θέλουμε εσάς απέναντι να παρακαλείτε στην απονομή σαν παρτουζα σε τσοντοσινεμα στο αβερωφ να χύσουμε γρήγορα
Πρόσεχε μην ανοίξει την κουρτίνα με το ζονγκ γιατί μετά θα μας ψάχνετε αλλά δεν θα σας βρίσκουμεΣαν τα ζομπι των τσοντοσινεμα θα τριγυρνας στις κερκιδες του Οακα ψαχνωντας κουρτινα οταν ο πρεζακιας θα σηκωνει την κουπα
Άναψε ένα κεράκι να μας το γυρίσει η Βαλένθια,γιατί αν περάσω θα το πάρω ,και δεν θα μπορείτε να κρεμάσετε άλλο ένα λάβαρο συμμετοχής σε φάιναλ φορΠρόσεχε μην ανοίξει την κουρτίνα με το ζονγκ γιατί μετά θα μας ψάχνετε αλλά δεν θα σας βρίσκουμε
εγω παρακαλαω να περασετε εσεις οχι να αποκλειστειτεΆναψε ένα κεράκι να μας το γυρίσει η Βαλένθια,γιατί αν περάσω θα το πάρω ,και δεν θα μπορείτε να κρεμάσετε άλλο ένα λάβαρο συμμετοχής σε φάιναλ φορ

Σε έχω έτοιμοεγω παρακαλαω να περασετε εσεις οχι να αποκλειστειτε![]()
Επειδή δεν σας βλέπω να νικάτε τη Φενέρ ,ξέθαψτε εκείνο το πανό από το ημιτελικό με Ερυθρό Αστέρα, για να μας συμπαρασταθείτε στον τελικόΚαι εγώ![]()
οακα πλατεια κοραη θα κανει 8 ωρες για να κατεβει το πουλμαν με την κουπα και μας συνοδειαΕπειδή δεν σας βλέπω να νικάτε τη Φενέρ ,ξέθαψτε εκείνο το πανό από το ημιτελικό με Ερυθρό Αστέρα, για να μας συμπαρασταθείτε στον τελικό
![]()
Μαλλον δεν θα φτάσει ποτέ γιατί παίζει να το κάψετε για την Πέμπτη σερί συμμετοχήοακα πλατεια κοραη θα κανει 8 ωρες για να κατεβει το πουλμαν με την κουπα και μας συνοδεια