Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 16.151
- Πόντοι
- 3.556
Σεντονατος και πρέσβης με κουστούμι
Με 4 άσπρους λεκέδες
Με 4 άσπρους λεκέδες
Άσε φίλε και έχω πιεί 4 μπύρεςΡε μπας και έχουν μπερδευτεί ότι κερδίζουν επειδή η Μπέτις φοράει πράσινα και την έχουν περάσει για το μπουρδέλο τους;

Στο 75'ειναι. Έχει ακόμα.Άσε φίλε και έχω πιεί 4 μπύρες
Θα σκάσει η φούσκα μου λέμε δεν αντέχω άλλο
Θέλει πολύ ακόμα για τη λήξη ?![]()
ο καλαμπρια κλωτσαει απο πισω το ποδι του αλλο και ο βαζελος βγαζει ανακοινωση οτι δεν μας δωσανε φαουλ....Το var έτρωγε σουβλάκια στο δεύτερο γκολ.Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω για να μη σου αφήσουν καμία ελπίδα

Τον Αμραμπατ που το κάρφωσε αυτό το δεύτερο γκολ, θα τον πάρει ο χοντρός λες τώρα; Έτσι γράψανε σήμερα.ο καλαμπρια κλωτσαει απο πισω το ποδι του αλλο και ο βαζελος βγαζει ανακοινωση οτι δεν μας δωσανε φαουλ....
ο αλλος ειναι οφσαιτ, κλωτσαει την μπαλα στον αερα, την παιρνει ενα μαυρο παλτό που παίζει στον βαζελο και κανει κοντρολ με το καλαμι 10 μετρα μακρια, αρα η φαση εχει τελειωσει αφου εχει αλλαξει κατοχη η μπαλα...τρωνε γκολ απο σουτ απο το κεντρο, και ζητανε οφσαιντ...
με κατι τετοια τους κλεβαμε τα πρωταθληματα τοσα χρονια...
υγ : εχει χασει ποτέ ο βαζελος χωρις να εχει αδικηθει?![]()
ο καλαμπρια κλωτσαει απο πισω το ποδι του αλλο και ο βαζελος βγαζει ανακοινωση οτι δεν μας δωσανε φαουλ....
ο αλλος ειναι οφσαιτ, κλωτσαει την μπαλα στον αερα, την παιρνει ενα μαυρο παλτό που παίζει στον βαζελο και κανει κοντρολ με το καλαμι 10 μετρα μακρια, αρα η φαση εχει τελειωσει αφου εχει αλλαξει κατοχη η μπαλα...τρωνε γκολ απο σουτ απο το κεντρο, και ζητανε οφσαιντ...
υγ : εχει χασει ποτέ ο βαζελος χωρις να εχει αδικηθει?
Φίλε μου έχεις πρόβλημα.Στην ίδια φάση υπάρχει οφσάιντ και φάουλ.Οταν αλλάζει κατοχή η μπάλα δεν έχει τελειώσει η φάση.Η φάση τελειώνει όταν η μπάλα βγεί άουτ.ο καλαμπρια κλωτσαει απο πισω το ποδι του αλλο και ο βαζελος βγαζει ανακοινωση οτι δεν μας δωσανε φαουλ....
ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ της Διοργανωσεις !!??? Europa επαιξε Ο ΠΑΟ..... Εμεις Πηραμε Κονφερενσ !Μπέτις Παναθηναϊκός 4-0
Συνολικό σκορ 4-1 Η Μπέτις στον επόμενο γύρο.
Ο,τι μπορεί ο κάθε ένας.
![]()
Εσένα!!!!!σου έχω πει.......... Να μην μου///!!!! Ξανά κάνεις παράθεση......!!!!!(((////////ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ της Διοργανωσεις !!??? Europa επαιξε Ο ΠΑΟ..... Εμεις Πηραμε Κονφερενσ !
Περιμενε ΗΤΤΑ Αποκλεισμο ΑΕΚ να το Ανευασεις ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!
ο καλαμπρια κλωτσαει απο πισω το ποδι του αλλο και ο βαζελος βγαζει ανακοινωση οτι δεν μας δωσανε φαουλ....
Φίλε μου έχεις πρόβλημα.Στην ίδια φάση υπάρχει οφσάιντ και φάουλ.Οταν αλλάζει κατοχή η μπάλα δεν έχει τελειώσει η φάση.Η φάση τελειώνει όταν η μπάλα βγεί άουτ.
υγ: Έχασα 3 λεπτά για να απαντήσω σε ένα ανίδεο κουτορνήθι.