Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 6.207
- Πόντοι
- 1.056
ΣυμφωνώΗ κουλα δεν εγινε υπερομαδα αλλα ο ΠΑΟ ΔΕΝ ειναι ομαδα.
ΣυμφωνώΗ κουλα δεν εγινε υπερομαδα αλλα ο ΠΑΟ ΔΕΝ ειναι ομαδα.
επειδη το εχω ξαναπει ποδοσφαιρο δεν παρακολουθω ομως πηρε αυτο το ματι μου ειναι αληθεια?παμε ψηλα το κεφαλι μια ηττα ητανε εισαστε μονο 6 βαθμους πισω απο τον λεβαδειακο μπορειτε να το γυρισετε![]()
παω καλα απο δω?επειδη το εχω ξαναπει ποδοσφαιρο δεν παρακολουθω ομως πηρε αυτο το ματι μου ειναι αληθεια?
![]()
στριψε δεξια περνοντας την παιανιαπαω καλα απο δω?
Εεεεπ.... Κάνεις και χιούμορ ε???επειδη το εχω ξαναπει ποδοσφαιρο δεν παρακολουθω ομως πηρε αυτο το ματι μου ειναι αληθεια?
![]()

θα αναστησει την παναθα μαζι με τους παιχταραδες τεττεη παντελιδηΑυτός ο αργεντινός είναι όντως η ακριβότερη του παο μεταγραφή ή παπαριες του Καναλαρχη γιαννναρου
Πραγματικά σαν μονάδες τον θεωρώ καλύτερο από την αεκθα αναστησει την παναθα μαζι με τους παιχταραδες τεττεη παντελιδη
ο ολυμπιακος φετος θα παρει το κυπελλοΠραγματικά σαν μονάδες τον θεωρώ καλύτερο από την αεκ
Αντε ο παοκ το καταλαβαίνω να παρει πρωτάθλημα αλλα η αεκ οχι
Στη θέση του πήρανε το σούπερ καπο ολυμπιακος φετος θα παρει το κυπελλο
Τύπε Πολυζώη, μη τυχόν κάνετε καμιά μαλακία να διώξετε τον αξιότιμο κύριο Ρούφα Μπενίτεθ (καλά ο καραφλούζος δεν κουνά......).ο ολυμπιακος φετος θα παρει το κυπελλο

Όσο και να με πειράζεις εγώ σ αγαπάω να το ξέρεις!!!
ton κυριουλη αυτον δεν τον ξερω ..εγω αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να παρει ποδι ειναιΤύπε Πολυζώη, μη τυχόν κάνετε καμιά μαλακία να διώξετε τον αξιότιμο κύριο Ρούφα Μπενίτεθ (καλά ο καραφλούζος δεν κουνά......).
Έφαγε μελομακάρούνες, έφαγε κουραμπίεδες, άκουσε και τα κάλαντα 3 φορές......... ε αφήστε τον άνθρωπο να φάει αρνί και να πιάσει και κανένα Μάη![]()
ολοι καλαρουνε μα δεν πιανουν ψαρια.... καλαρει ο pastelios και πιανει καλαμαριαΌσο και να με πειράζεις εγώ σ αγαπάω να το ξέρεις!!!
Ο.αταμαν τι σου εφταιξε αν ο σορτς κ μητογλου σέρνονταιton κυριουλη αυτον δεν τον ξερω ..εγω αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να παρει ποδι ειναι
ο τουρκ
ναα σου απαντησω λοιπον εχει ενα πληρη ροστερ δεν τους χρησιμοποιη ακομη και χθες με τον παοκ ειχε μεσα τον τολιοπουλο απο την στιγμη που τον εβγαλε δεν τον εβαλε ποτε ξανα...λειπει ο ναν και δεν περνει καν στην αποστολη τον γκριγκονις να συνεχισωΟ.αταμαν τι σου εφταιξε αν ο σορτς κ μητογλου σέρνονται
Αμαωειναι τραυματίας ο λεσορ κ λείπει ο ναν τελευταία παιχνίδια?
Ποιος ξέρειΑυτός ο αργεντινός είναι όντως η ακριβότερη του παο μεταγραφή ή παπαριες του Καναλαρχη γιαννναρου