1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
είσαστε ανίκανοι να μιλήσετε για μπάλλα οπότε πάρτε μάτι τη βαθμολογία και τελειώνει το πανηγύρι. 
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..[size=20pt]Ελλας-Ευρωπη-Παναθηναϊκός ξυριστηκε η πούτσα μου και ντυθηκε γαμπρός !!![/size]
για βρωμικα γαμισια πολυρε μλκα περσονα γαμω την παναθα σου ελα στο διπλα gayθρεντ να παρουμε παρτουζα τον πορνοπαπο...μιλαμε ειναι τρελη τελειωςγια βρωμικα γαμισια πολυ
είσαστε ανίκανοι να μιλήσετε για μπάλλα οπότε πάρτε μάτι τη βαθμολογία και τελειώνει το πανηγύρι.![]()
που πέφτουν ψωλοχυσίματα;
από τότε που γύρισε ο βεζύρης ιδιωτεύω.......
[size=16pt]ιδιωτεία[/size]που πέφτουν ψωλοχυσίματα;
από τότε που γύρισε ο βεζύρης ιδιωτεύω.......

[size=16pt]ιδιωτεία[/size]
Μέρος του λόγου: Ουσιαστικό
[size=16pt]Αντώνυμα: ηλιθιότητα, κρετινισμός
1. διανοητική ανεπάρκεια μεγάλου βαθμού[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου πήρε καιρό, αλλά το παραδέχτηκες!!!![]()
![]()
![]()
οι πουτανες ειναι δημοσιοι λειτουργοι,ποτε επαψες να εισαι?ως συνήθως γάβρος. Βλέπουν ό,τι θέλουν και το ερμηνεύουν όπως το θέλουν....
σαν τα οφ σάιντ....
Κοινώς: χέσε ψηλά κι αγνάντευε.....
ιδιωτεύω [<αρχ. ιδιωτεύω < ιδιώτης]
ρ. (ιδιώτεψα) είμαι ιδιώτης, δεν μετέχω στη δημόσια ζωή ή παύω να είμαι δημόσιος λειτουργός
από φέτος που πήρες τη θέση μου και είμαι Κ Α Β Α Λ Α ......οι πουτανες ειναι δημοσιοι λειτουργοι,ποτε επαψες να εισαι?![]()
στο τελος θα ειμαι δικαβαλο ομως εγω παλι(νταμπλ)από φέτος που πήρες τη θέση μου και είμαι Κ Α Β Α Λ Α ......
στο τελος θα ειμαι δικαβαλο ομως εγω παλι(νταμπλ)
εχεις πει και καλυτεραγια κάνα δίψωλο σε κόβω.![]()

Ασε λαγε σε εστειλε αδιαβαστο χαχαχαχαχα δικαβαλο!!!! πως το σκεφτηκες ρε φιλε!!!!στο τελος θα ειμαι δικαβαλο ομως εγω παλι(νταμπλ)
εχεις πει και καλυτερα![]()

3 η σπαρτα 3 η ατλετικο 3 η γαλατατα παμε....
έχω κάτι τρίχες στην πλάτη θα μου τις βγάλεις;![]()
τα παμε....
έχω κάτι τρίχες στην πλάτη θα μου τις βγάλεις;![]()
http://[URL unfurl="true"]www.motleycrow.com/ImageHost/hairy%20man.jpg[/img[/URL]]
Και που να βρει άκρη ρε ο άνθρωπος με σένα?
[/quote] άκου ο δωρητής άνθρωπος;
ααααααχαχαχαχα
κοίτα επειδή είμαι βάζελας και δεν θέλω το κακό σου και επειδή τον τριανταροχιλιάρη τον ξέρω προσωπικά, όχι απλά παίζει χουλιγκανιά αλλά κάτσε και φρόνιμα γιατί θα σου τορνάρει το σουφρέτο χωρίς να προλάβεις να το πάρεις γραμμή.
αφου ο περσονας δεν θελει το κακο μου κοβω κι εγω το λακριντι ειναι πολλα τα μνμ παιδια