Βλάσση καλησπέρα. Να σου συστήσω τον Μπομπορικο. Δικό μου δημιούργημα. Σε λίγο θα τον καταστρεψω. Στον έστειλα να τον διαφωτίσεις τον άνθρωπο αλλά φίλε, έτσι και αλλιώς είναι το σκουπίδι αλλά κάποιο αποδεικτικό στοιχείο γιοκ. Τον έστειλες να ρωτήσει τις άλλες του χώρου. Να του πουν τι; Ξέρεις πως τα λένε αυτά τα τραβά να σου πουν; Πώς ο,τι και να πουν είναι ο λόγος όλων ενάντια στον δικό μου. Και κυρίως ο δικός σου. Τον έστειλες βέβαια κάπου, σε νήμα που έχει κατέβει. Και όταν σου ειπε δεν την έχει απειλεισει, δεν την εκβιάσει, σταμάτησε;στην επικοινωνία. Απόδειξεις ΜΗΔΕΝ.
Τα γλειψιματα που λες ξέρεις πόσα έχω να σου βγάλω από πουανονηματα; Δεν είμαι μόνος που έχω κάνει γλυκες σε πουτανες. Μαζί ζητάμε εκπτωσεις με λίγα λόγια Βλασσακο. Σύμφωνα με τα δικά σου μυαλά.
ΟΤΑΝ σεβαστείς μεγάλα ή μικρά τα αρχιδια σου και δεν πάψουν να πιάνουν τζάμπα χώρο στο σωβρακο, έλα να τα ξανά πούμε. Μέχρι τότε βγάλε το ανδρικό εσώρουχο και βάλε κιλότα.
Γεια σου Βλάσση μαλακά. Πάω να καταστρέψω τον Μπομπορικο τώρα. Μην πεις στον κόπο να κάνεις την αναφορά, μόλις την έκανα ο ίδιος δημόσια.
Θα στείλω τα χαιρετισματα σου, μην ανησυχεις. Και να προσέχεις βλασση. Dont talk to strangers που λέει και ο αημνηστος Dio.