Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.186
- Πόντοι
- 28.246
Τυπε εδώ είμαστε απαντά μας εδώ γιατί πρέπει να πας στο άλλο ;![]()
Αυτή ακριβώς είναι η πουστια σας, να μπαίνετε εδώ να γράφετε μαλακίες κι εμείς να μην μπορουμε να κάνουμε το ίδιο στο δικός σας, μουνόπανα, μαλακες μπειραιωτες. Πουτανες μια ζωή ρε,αυτοί είστε.
Κωστακη γιατί είσαι εκνευρισμένος αγορινα μου αργούσε να τελειώσει ο πακιστανός στον εξώστη ; Εδώ είμαστε μην ψάχνεις αλλού βλέπε το καουμπόικο μόνο στα τσοντοσινεμα δεν θα μερεμετισει κάνεις τον κωλο σου αρκεί να φυλάγεσαιΑυτή ακριβώς είναι η πουστια σας, να μπαίνετε εδώ να γράφετε μαλακίες κι εμείς να μην μπορουμε να κάνουμε το ίδιο στο δικός σας, μουνόπανα, μαλακες μπειραιωτες. Πουτανες μια ζωή ρε,αυτοί είστε.
Εδώ είναι κι εγώ ρε τύπε, να σας έχω μια ζωή στην πουτσα και στην φαπα και να ξεφτιλιζω την πουστια σας με παναθηναϊκή μαγκιά.Κωστακη γιατί είσαι εκνευρισμένος αγορινα μου αργούσε να τελειώσει ο πακιστανός στον εξώστη ; Εδώ είμαστε μην ψάχνεις αλλού βλέπε το καουμπόικο στα τσοντοσινεμα δεν θα μερεμετισει κάνεις τον κωλο σου αρκεί να φυλάγεσαι
Έτσι μπράβο μην μας ψάχνεις τότε αλλού και νιαουρίζεις σαν γάτα σε οίστρο που βλέπεις τον ζεν κρεμπιε πίσω από το τζάμι οπότε θέλεις εδώ θα μας βρεις καυλωμενους πάνταΕδώ είναι κι εγώ ρε τύπε, να σας έχω μια ζωή στην πουτσα και στην φαπα και να ξεφτιλιζω την πουστια σας με παναθηναϊκή μαγκιά.
Ξέρω, καυλομενους από τον κωλο.Έτσι μπράβο μην μας ψάχνεις τότε αλλού και νιαουρίζεις σαν γάτα σε οίστρο που βλέπεις τον ζεν κρεμπιε πίσω από το τζάμι οπότε θέλεις εδώ θα μας βρεις καυλωμενους πάντα
Πέστο κι έτσι κωστακη εμείς εδώ θα είμαστε να μας ξανάρθεις ε;Ξέρω, καυλομενους από τον κωλο.
Μα με Πακια ρε Πουστρακη; Μήπως σε σοδομιζει και γύφτος εκεί στην Κινεττα;Αυτή ακριβώς είναι η πουστια σας, να μπαίνετε εδώ να γράφετε μαλακίες κι εμείς να μην μπορουμε να κάνουμε το ίδιο στο δικός σας, μουνόπανα, μαλακες μπειραιωτες. Πουτανες μια ζωή ρε,αυτοί είστε.
Αν είναι πουστης λογικά δεν πήγεΔεν μου λες. Τον δίνεις από μικρός τον κωλο σου ή σου ήρθε μετά τον στρατό;
Έφαγες πέντε στο κάμπ νου και είχες mvp το γκαλινοβιτς μας βλέπεις να το αναφέρουμε ;Α ρε πουτανες ολυμπιακοί, έτσι κι ετρωγε ο Παναθηναϊκός 6αρα, έστω και με 10 παίκτες θα το λέγατε εφ όρου ζωής, σκατό μαλακές. Καλά κάνουν και σας γλεντανε σε όλα τα σάιτ και τις σελιδες, τρόμπες.
Φαντάσου τον Κωστάκη να είναι σε ιεραποστολική στάση να χαιδεύει τα αρχίδια του και να του τον έχει καρφώσει Πάκης στο κώλο και να ουρλιάζει κάπως ετσι. Ουυυυυχρκνχχχ αηχμλμμμμαηηηηηηΑν είναι πουστης λογικά δεν πήγε
Εκτός αν γουστάρει λοκατζήδες στις ντουζιέρες
Πιο νωρις μαλλον...ολοι στο αγαπημενο μας θρεντακι το βραδυ
![]()
Τυπε, επειδή στο γαυραδικο δεν σερβίρονται τέτοια ποτά και μεζέδες στα στέλνω εδώ. Κερασμένα από εμένα.Ας μαθαίνει ο βασκος απ' το ταμπούρι του Κοντη πως παίρνονται αποτελέσματα