Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραιο ματι εχεις ρε καραγκιοζητελικα κλαψε κλαψε,και δυσκολα φετος κ.τ.λ. 90% και οι 2 στους ομιλους.
το τελος του κοκκαλη εχει ηδη φτασει. κλεψατε με την διαιτησια κ την παραγκα ενα σωρο πρωταθληματα κ στην ευρωπη εισασταν η καλυτερη πουτανα, στην εθνικη ελλαδας ουτε ενα παιχτη δεν της προκοπης δεν εχετε δωσει, ομως τωρα εφτασε το ΤΕΛΟΣ.ρε συ μη γραφεις με ρυθμο πολυβολου γιατι σε λιγο καιρο που θα πρεπει να κανω παραθεση τις μαλακιες που γραφεις για να γελεσει ολο το μπουρδελα τι βι θα τρελλαθω και δεν θα ξερω ποια παραθεση να πρωτοβαλω...χαλαρωσε και λιγο....παρε και μια ανασα...εισαι και μεγαλο παιδι θα παθεις τιποτα...δεν σου εχουν πει να μην αγχωνεσαι;;;
εσενα σε προλαβαινω γιατι τις γραφεις αραια και που τις μαλακιες σου....το τελος του κοκκαλη εχει ηδη φτασει. κλεψατε με την διαιτησια κ την παραγκα ενα σωρο πρωταθληματα κ στην ευρωπη εισασταν η καλυτερη πουτανα, στην εθνικη ελλαδας ουτε ενα παιχτη δεν της προκοπης δεν εχετε δωσει, ομως τωρα εφτασε το ΤΕΛΟΣ.
αντε να δουμε κ κανενα καθαρο πρωταθλημα επιτελους σε αυτην την χωρα
α ρε κοπρια, οπαδε της παραγκας και του 7-0, δεν θα βαλεις μυαλο ποτε, θα πανηγυριζεις μια ζωη τις πετσινες κουπες σου...εχεις να φας σφαλιαρα απο εδω κ στο εξης ομως, που θα σου μεινουν αξεχαστες, οπως περισυ στο μπασκετ, που εκλεγες σαν την μαρθα βουρτση απο τα συνεχωμενα ψωλιαεσενα σε προλαβαινω γιατι τις γραφεις αραια και που τις μαλακιες σου....
με τον αλλο τον παπαρα εχω προβλημα...δεν πιστευω να φας και συ καμμια φλασια τωρα και να γαμηθεις στα ποσταριαματα....
ενας ενας μην στριμωχνεστε....
πελατες μουυυυυυυυυυυυ.......
αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ................
σαν τα σαλιγκαρια ξεμυτισατε πελατακια μουυυυυυυυυυυυυυυ
θεέ μου..γιτί είσαι τόσο μαλάκας ρε χρηστίδη?.......επειδή άρχισαν οι σφαλιάρες και χάζεψες?...ένα παιγνίδι δεν σας έδωσε μούφα πέναλτυ και φέρατε χου....πούναι ρε η ομαδάρα που μας έλεγες?....εμείς είμαστε για τα μπάζα...εσείς?.....εδώ κύπελλο σύμπαντος μου έταζες........άιντε........[size=90pt]7 3 - 3 8[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε καταγγέλω τύπε για την παραπληροφόρηση που διοχετεύεις.ασχετο αλλα τωρα το βρηκα
πριν 1 χρονο περιπου![]()
τι επαθες κοπελλα μου ;;;τα εχασες;;;μια απλη αριθμητικη πραξη ειναι....α ρε κοπρια, οπαδε της παραγκας και του 7-0, δεν θα βαλεις μυαλο ποτε, θα πανηγυριζεις μια ζωη τις πετσινες κουπες σου...εχεις να φας σφαλιαρα απο εδω κ στο εξης ομως, που θα σου μεινουν αξεχαστες, οπως περισυ στο μπασκετ, που εκλεγες σαν την μαρθα βουρτση απο τα συνεχωμενα ψωλια