Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.751
- Πόντοι
- 1.056
Έπαθες ζεμπου????εκτος απο την καθυστερα επαθες και εγκεφαλικο?
Έπαθες ζεμπου????εκτος απο την καθυστερα επαθες και εγκεφαλικο?
Στους βαζελους και σε όσους εμπορεύονται την λευκή σάρκα μιλάμε πάντα στη γλώσσα που καταλαβαίνουν.χανεις τα λογια και τον χρονο σου μαν....
στην αρχη νευριαζα αλλα μετα που ειδα τους φιλους σου (και τους 3) καταλαβα οτι εισαι πιο μαλακας απο αυτους οποτε ...μισο να ξυσω τα @@μου γιατι εχει και θρυλο..........μπεεεεεεεεεεεεεεΣτους βαζελους και σε όσους εμπορεύονται την λευκή σάρκα μιλάμε πάντα στη γλώσσα που καταλαβαίνουν.
Βέβαια, δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο για το πώς μιλάμε σε όσους κλείνουν ραντεβού για ξύλο αλλά ενώ πάνε, δεν βγαίνουν από το αμάξι και φωνάζουν μαμά κακα. Χαρά στην πουτανα που τους εμπιστεύτηκε για την προστασία της.
Πρώτη φάπα από παφ....Μόνο μην σας κάτσει κανα φαπ----παφ θα εξαφανιστειτε μετά
Πάφος....χαχαχα
Κατουράκια, χαχα χαχα χα χαχα χα χα χα χα χαχαχαχαχαχαχχααΠάφος....χαχαχα

Η Κυριακή είναι μια άλλη μέραΜην στεναχωριέσαι.
Tην κυριακή θα χαρείτε πάλι
Πότε γινήκανε αυτά ;Στους βαζελους και σε όσους εμπορεύονται την λευκή σάρκα μιλάμε πάντα στη γλώσσα που καταλαβαίνουν.
Βέβαια, δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο για το πώς μιλάμε σε όσους κλείνουν ραντεβού για ξύλο αλλά ενώ πάνε, δεν βγαίνουν από το αμάξι και φωνάζουν μαμά κακα. Χαρά στην πουτανα που τους εμπιστεύτηκε για την προστασία της.
Τι να σου λέω τώρα... Δεν τα παρακολουθείς.Πότε γινήκανε αυτά ;
στην αρχη νευριαζα αλλα μετα που ειδα τους φιλους σου (και τους 3) καταλαβα οτι εισαι πιο μαλακας απο αυτους οποτε ...μισο να ξυσω τα @@μου γιατι εχει και θρυλο..........μπεεεεεεεεεεεεεε
Και....εξαφανίστηκαν οι χεσμεντεν....τρώγονται στο απέναντι γιατι δεν τους δόθηκε κάτι έναντι.....χαχαχαΜόνο μην σας κάτσει κανα φαπ----παφ θα εξαφανιστειτε μετά
ούτε με όλα τα ριάλια του κόσμου δεν σώζονται αυτοί !!!
Καλά ρε οι βιλομουτσουνοιούτε με όλα τα ριάλια του κόσμου δεν σώζονται αυτοί !!!

Περίμενε..... 3 μέρες..... Κατά τας γραφάς.....Καλά ρε οι βιλομουτσουνοιεσάς την ομάδα που προσκυνάει όλη η Ευρώπη
![]()
Πάλι αναμονήΠερίμενε..... 3 μέρες..... Κατά τας γραφάς.....

Οι γραφές φίλε μου.....Πάλι αναμονήέχετε ποιο μεγάλη καθυστέρηση και από το ιντερσιτι
![]()