ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.986
- Πόντοι
- 6.756
Βρε τραβα στο δαφνι βλακα να πούμε πετάγεσαι σα ψωληΠήγαινε για χεσιμο τωρα
Βρε τραβα στο δαφνι βλακα να πούμε πετάγεσαι σα ψωληΠήγαινε για χεσιμο τωρα
Έχεις δίκιο....πετάγομαι σαν την μαύρη ψωλή....η οποία ξέρεις πολύ καλά που κατευθύνεται.....Βρε τραβα στο δαφνι βλακα να πούμε πετάγεσαι σα ψωλη
Μην είσαι μαλακας τώρα. Καλύτερα ΝΔ προκριθούν και να παίξουν στο Europa.Αισθμαινοντας η αιώνια Άτιτλη ανυπόληπτη πράσινη ευρωπουτανα κερδισε εντός τη Σαμψούντα,Την πρωτάρα στην Ευρώπη.
Θα φατε τσαπου στον Πόντο Και καλύτερα για εσας και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στο Γιουρόπα θα σας ισοπεδώσουν και δε θα περάσετε ούτε στη φάση των 24.
Ενω στο Κόνφερενς μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση και να φτασετε τους 8 σαν το Ζμπαοκ
![]()
Μην τον βρίζεις αδερφέ. Εσένα σου πάτησε και χαχα. Εμένα σταμάτησε να μου πατάει.Βρε τραβα στο δαφνι βλακα να πούμε πετάγεσαι σα ψωλη
Οντως. Αφού από σήμερα το πρωί η Σπόρτινγκ ξανά ασχολείται με τον Φώτη. Και δεν έπαιξε και ολόκληρο παιχνίδι ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς , εγώ είδα χθες ότι το πράσινο ΘΗΡΊΟ ξύπνησε
Τσουτσούριασα![]()
Εσύ φέτος μόνο κρυφτό θα παίζεις...και πες στον ξαδερφο @Ντουνταράς (Kaizerbet) να σου μάθει από στοίχημα ...Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς , εγώ είδα χθες ότι το πράσινο ΘΗΡΊΟ ξύπνησε
Τσουτσούριασα![]()
Ετσι γελάσατε μέτα τις ψωλιες στην Ιταλία????![]()
![]()
![]()
![]()
καλη αρχη να εχουμε παιδια...
![]()
Τα φιλικά της Ιταλίας λέει ο μαλακας.Ετσι γελάσατε μέτα τις ψωλιες στην Ιταλία????
Κουβαλάνε την πατρίδα στην πλάτη τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια ρε συ. Πήρανε απαλλαγή.κοριτσια εσεις γιατι δεν παιζετε? δεν σας παιζουν?
![]()
Τι έγινε ρε μαν, σας ξελασπωσε ο Τουρκαλάς στο έξτρα 7 λεπτο του Σιδηρόπουλου?Κουβαλάνε την πατρίδα στην πλάτη τους στα ευρωπαϊκά σαλόνια ρε συ. Πήρανε απαλλαγή.
θες να το παμε χι τυπε? οκΤι έγινε ρε μαν, σας ξελασπωσε ο Τουρκαλάς στο έξτρα 7 λεπτο του Σιδηρόπουλου?
Ερε τι έχεις να ακούσεις τώρα...
Να μην κάνανε τους σκοτωμένους οι Τριπολιτσιώτης.....Τι έγινε ρε μαν, σας ξελασπωσε ο Τουρκαλάς στο έξτρα 7 λεπτο του Σιδηρόπουλου?
Ερε τι έχεις να ακούσεις τώρα...
Τυπε ένα διπλό θα ήταν λουκούμι σήμερα.θες να το παμε χι τυπε? οκ
εσεις παλι 6αρα θα φατε φετος
Όσο ο Γιαζιτσι γλεντήσει σπίτι του και όχι στα sosial για τα Τουρκικά που ξέρει, καλά κάνει. Δεν τα βλέπω, δεν με ενοχλει.Τυπε ένα διπλό θα ήταν λουκούμι σήμερα.
Καθάρισε όμως ο Γιουσούφ...
Φαντάζομαι τώρα θα βλέπεις τους γείτονες με περισσότερη συμπάθεια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίος ο μικρός
Εκεί που έφυγε δεν έπεφτε με τίποτα ο πουστης