πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.914
- Πόντοι
- 16.131
Καλημέρα παιδιά
![]()
Καλημέρα παιδιά
![]()
δεκαπενταυγουστο θα βγαλουμε στα ευρωπαικα σαλονια η θα ξεχειμωνιασουμε στον καναπε με ριχταρι?![]()
Γνωρίζεις τη Φάλκενμπεργκ;Καλημέρα παιδιά![]()
που να ξερει ??? ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΟΙΚΟΣΥΜΦΩΝΟ ....Γνωρίζεις τη Φάλκενμπεργκ;
ΒΛΑΞ τι εχεις να πεις για την παιχτουρα Χολμς;με αφορμη την ντοπα του κουμεντακη στο βολευ, ας θυμηθουμε τις δηλωσεις του χαντζου ο οποιος ηταν ο γιατρος του βαζελαϊκου στο μπασκετ....
το 2022 στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «η Δίκη στο Open» και έκανε λόγο για «νίκη της διαιτησίας απέναντι στο ντόπινγκ στο πρωτάθλημα του 2000».
το απολαυστικο αποσπασμα στο 26:30 του βιδεο
![]()
Η Δίκη στο OPEN 05/12/2022 | OPEN TV
Οι επιπτώσεις του πρώτου χειμερινού Μουντιάλ και ο δρόμος για τον τελικό, αλλά και τα όρια των διεθνών ποδοσφαιριστών,...www.tvopen.gr
υγ : μην περιμενετε αφιερωματα για αυτες τις δηλωσεις...δεν ειναι και οφσαιτ του κατσουρανη να κανουν ετησια μνημοσυνα....![]()
κεσκεσε χολμς? αυτος με τις καραμελες για τον λαιμο?ΒΛΑΞ τι εχεις να πεις για την παιχτουρα Χολμς;![]()
παιχτουρα της σπυριαρας η ΔΕΝ σχολεισαι;κεσκεσε χολμς? αυτος με τις καραμελες για τον λαιμο?
![]()
παιχτουρα της σπυριαρας η ΔΕΝ σχολεισαι;
Άσε τη σπυριαρα κ δώσε όλα τα λεφτά σου πρωτάθλημα ο βαζελος στο ποδόσφαιρο ..παιχτουρα της σπυριαρας η ΔΕΝ σχολεισαι;
δεν παιζω τυχερα παιγνια αλυτρωτικε και αθρησκε φιλε μουΆσε τη σπυριαρα κ δώσε όλα τα λεφτά σου πρωτάθλημα ο βαζελος στο ποδόσφαιρο ..
Τον Μάιο του 2026 θα είσαι Μύκονο αν με ακούσεις
Έχεις μια ευκαιρία σου στο.μισο αιώνα ζωής σου να γίνεις πλούσιος κ εσύ κλωτσας την τύχη σου ....δεν παιζω τυχερα παιγνια αλυτρωτικε και αθρησκε φιλε μου![]()
Εγω που είμαι Μύκονο φετος μετράει καθόλου????Άσε τη σπυριαρα κ δώσε όλα τα λεφτά σου πρωτάθλημα ο βαζελος στο ποδόσφαιρο ..
Τον Μάιο του 2026 θα είσαι Μύκονο αν με ακούσεις
Άσε τη σπυριαρα κ δώσε όλα τα λεφτά σου πρωτάθλημα ο βαζελος στο ποδόσφαιρο ..
Εσύ μην πιστεύεις στην Αρμαδα του Αλαφούζου ...φαίνεται ότι η ομάδα τους ρολαρει ....
Εσύ μην πιστεύεις στην Αρμαδα του Αλαφούζου ...φαίνεται ότι η ομάδα τους ρολαρει ....
Δυστυχώς ατηνεζος πάλι Ζούμπερι θέλει να τσαλαβουταει