Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.630
- Πόντοι
- 1.056
Έλα μωρή να μαζέψεις τους καρπούς της συκιας μου...έλα βλακα....τσάμπαΑύγουστο διακοπαρω τρελιαρη μου.
Έλα μωρή να μαζέψεις τους καρπούς της συκιας μου...έλα βλακα....τσάμπαΑύγουστο διακοπαρω τρελιαρη μου.
μιλα μου προστυχα αντρακλαΝα γαμήσεις σε αυτά τα κιλά δεν μπορείς,δε σηκώνεται κιολας απο το πάχος, οπότε μονο ξεκαυλωτο σε κανένα στομα μπορεις να το βαλεις.
Ψάξε στο Παναθηναϊκό οπαδικο κίνημα,θα βρεις πολλούς πρόθυμους![]()

Βσλτου την μπαταρία του μοτοσακο στον κωλομιλα μου προστυχα αντρακλα![]()
Γελοία υποκείμενα!!!!δεν διακοπαρεις ακομα;![]()
ολο το μοτοσακο να εχω και γκαραζ κλειστοΒσλτου την μπαταρία του μοτοσακο στον κωλο
Γελοία υποκείμενα!!!!
Συνεχισε κοπέλα μου την καθημερινή παρεουλα με Πολυζωη και μόνο με συκιές και με εθνικιστές γενοκτονους Πουστοτουρκους θα τη βρίσκεις.Έλα μωρή να μαζέψεις τους καρπούς της συκιας μου...έλα βλακα....τσάμπα

ερωταΣυνεχισε κοπέλα μου την καθημερινή παρεουλα με Πολυζωη και μόνο με συκιές και με εθνικιστές γενοκτονους Πουστοτουρκους θα τη βρίσκεις.
![]()
δεν μιλας καλα
ο συναγωνιστης 

Γηπεδικό σκίσιμοερωταδεν μιλας καλα
σιγουρα αν δεν στο σκισει τον
ο συναγωνιστης
θα στον σκισω εγω
![]()
Καλώς την ε.....σπο την μέση και κάτω ησυχία εεεεε?????
Με ηλιθιους δεν ασχολούμαι.....άμα είναι και γαύροι....εις την δωδεκατηΣυνεχισε κοπέλα μου την καθημερινή παρεουλα με Πολυζωη και μόνο με συκιές και με εθνικιστές γενοκτονους Πουστοτουρκους θα τη βρίσκεις.
![]()
Δεν κουνιέται φύλλο, τζάμπα πιάνει χώρο στο σώβρακο.Καλώς την ε.....σπο την μέση και κάτω ησυχία εεεεε?????

Είσαι απασχολημένος να τσιμπουκωνεις εθνικιστές γενοκτονους Πουστοτουρκους και να τους ζητάς συγγνώμη και την παιδοφιλη πρέζα που κάνει καταγγελίες για αντιτουρκικα συνθηματα.Με ηλιθιους δεν ασχολούμαι.....άμα είναι και γαύροι....εις την δωδεκατη

NAIΑπόψε δεν θα είμαι φειδωλός....είμαι αισιόδοξος ότι θα προκριθω,έχω μαλαξει παπαρια και θα γαμηθειτε οι γνωστοί ΜΟΥΝΗΔΕΣ μετά το πέρας του αγώνα

Καλά εσύ ζεις στην Αλάσκα μλκΑπόψε δεν θα είμαι φειδωλός....είμαι αισιόδοξος ότι θα προκριθω,έχω μαλαξει παπαρια και θα γαμηθειτε οι γνωστοί ΜΟΥΝΗΔΕΣ μετά το πέρας του αγώνα

Θα γαμηθειςΚαλά εσύ ζεις στην Αλάσκα μλκ![]()