Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Κάποια γιουσιουφακια προσκυνητές Τούρκων εθνικιστών αμετανόητων γενοκτονων μας ποσταραν τη φωτογραφία του Αντιτς με τη σημαία των Σκοπίων στους πανηγυρισμούς της Ευρωλίγκας για να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα :2funny:Ποσο τουρκικό χύσι θα πιείτε ακόμα ρε ξεφτίλες για κουπες που δεν κερδιζετε?
Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ήταν από τις πρώτες στη χώρα που συμμορφώθηκαν με τους όρους της Συμφωνίας, εγκαταλείποντας το παλιό της όνομα και υιοθετώντας τον τίτλο «Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Βόρειας Μακεδονίας» επί προεδρίας του Πέρο Άντιτς, πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.146
Πόντοι
16.631
Κάποια γιουσιουφακια προσκυνητές Τούρκων εθνικιστών αμετανόητων γενοκτονων μας ποσταραν τη φωτογραφία του Αντιτς με τη σημαία των Σκοπίων στους πανηγυρισμούς της Ευρωλίγκας για να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα :2funny:Ποσο τουρκικό χύσι θα πιείτε ακόμα ρε ξεφτίλες για κουπες που δεν κερδιζετε?
Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ήταν από τις πρώτες στη χώρα που συμμορφώθηκαν με τους όρους της Συμφωνίας, εγκαταλείποντας το παλιό της όνομα και υιοθετώντας τον τίτλο «Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Βόρειας Μακεδονίας» επί προεδρίας του Πέρο Άντιτς, πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα
ελα καλησπερα..ΔΕΝ ειναι σεντονι αυτο ρε μαν
ΡΙΞΕ αυτα τα καλα που πιανουν μιση οθονη να πουμε γιατι πινω καφε και θελω να μορφωθω:wanker:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Τα τουρκολαγνα χιλιοξεσκισμενα γιουσιουφακια έχουν πεντακοσιες εκατον τριάντα πέντε χιλιαδες κούπες στις ηλικίες 9-15.
Και τουρνουά Αθηνών, Μαντελου,ΧΑΝ

:2funny::2funny::2funny:
img_1_1750507932066.jpg

Προσκυνήστε τον αυτοκράτορα Θρύλο τον μεγαλύτερο πολυαθλητικο σύλλογο της Ευρώπης

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
ελα καλησπερα..ΔΕΝ ειναι σεντονι αυτο ρε μαν
ΡΙΞΕ αυτα τα καλα που πιανουν μιση οθονη να πουμε γιατι πινω καφε και θελω να μορφωθω:wanker:
Ρε αθηναίο πως κρατιέσαι με το μαλακιστήρι?
Δώσε σεμινάρια...

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Ρε αθηναίο πως κρατιέσαι με το μαλακιστήρι?
Δώσε σεμινάρια...
Σήμερα με τη βροχή καθάρισε το γηπεδακι στον Άγιο Δημήτριο και Ψάχνουν γραφικό μεσήλικα να φωτογραφιζει τα τσιμέντα.
Ενδιαφερεσαι?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Σήμερα με τη βροχή καθάρισε το γηπεδακι στον Άγιο Δημήτριο και Ψάχνουν γραφικό μεσήλικα να φωτογραφιζει τα τσιμέντα.
Ενδιαφερεσαι?
Έχεις πάει και κάνεις το "μοντέλο"?
Να φέρω μηχανή αν ειναι...

Α ρε ξεφτύλα...ΓΑΥΡΕ

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.829
Πόντοι
13.116
Τι έγινε ρε μαλάκηδες ? Τον πουλήσατε τον Ιωαννίδη ? :grin::grin:

Λεβέντης ρε μουνιά ....:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.260
Πόντοι
16.131
Αγάπη :smitten::smitten: πάλι αγαμητο σε έχουν:knockinb: κανόνισε μια φορά την εβδομάδα θα έρχεσαι να σου κάνω μιζαμπλι την σουφρα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.260
Πόντοι
16.131
Δεν θελω να στο χαλασω αλλα ισπανιδες φωναζεις ...οι τουρκαλες εχουν αλλη γλωσσα ..:jerking::sopase:
Δεν ασχολείται με το γυναικείο φύλο.....κάνα ψωλο ψάχνει να τον χαϊδεύει.. είναι ευαίσθητο αγοράκι

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Δεν θελω να στο χαλασω αλλα ισπανιδες φωναζεις ...οι τουρκαλες εχουν αλλη γλωσσα ..:jerking::sopase:
Για τις Τουρκάλες βαζελινες ξεφτιλες που προσκυνανε γενοκτόνους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές γραφω τραβελοστοκε:2funny::2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.260
Πόντοι
16.131
Για τις Τουρκάλες βαζελινες ξεφτιλες που προσκυνανε γενοκτόνους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές τραβελοστοκε:2funny::2funny::2funny:
Έρωτα :smitten:ηρθες επιτέλους :springsmile: έλα να μου κάνεις μια :pipa2:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Έρωτα :smitten:ηρθες επιτέλους :springsmile: έλα να μου κάνεις μια :pipa2:
Έχει μαλλιασει η γλώσσα μου να σου λέω οτι είμαι στρέιτ, αλλά η οξεία ομοφυλοφιλία σου δε σε αφήνει να το καταλάβεις.
Και να ήμουν πουστρα όπως εσύ και να το ήθελα, εσένα δε σου σηκώνεται, γιατί είσαι 150+ κιλα,μια μαζα λίπους :2funny::2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.260
Πόντοι
16.131
Έχει μαλλιασει η γλώσσα μου να σου λέω οτι είμαι στρέιτ, αλλά η οξεία ομοφυλοφιλία σου δε σε αφήνει να το καταλάβεις.
Και να ήμουν πουστρα όπως εσύ και να το ήθελα, εσένα δε σου σηκώνεται, γιατί είσαι 150+ κιλα,μια μαζα λίπους :2funny::2funny::2funny:
Μην με απορρίπτεις θα περνάς καλά θα σε πηδάω θα μου κάνεις πίπες θα περνάει ο κωλος σού ζάχαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom