Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.051
Πόντοι
40.655
για πες να θυμηθω?ειμαι καθετος στο να βριζουν τριτα προσωπα δλδ μαναδες κορες γιους κλπ ποτε δεν εχω βρισει ετσι για τον σλουκα τον λεω αρχιδι μπινε μοτνοπανο αλλα ποτε την μανα του δεν φταιει αυτη για εναν μουνοπανο που εβγαλε. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επισης τον τρακη τον λεω πουστη και πρεζακια ετσι τον λεγατε και εσεις καποτε αν θυμασαι.
ζητησε η καε ξεφτιλα να καταγραφονται τα εθνικα συνθηματα σαν υβριστικα ποσο τουρκοι 8α καταντησετε.
ακουστε τον εθνικο υμνο απο ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι τουρκολαγνους

Και πολύ καλά έκανε. Μακάρι να σταμάταγε τον αγώνα για οτιδήποτε υβριστικό.

Μερικοί θέλουμε να δούμε μπάσκετ. Αν θέλεις βρισίδια, ξύλο και αίματα πήγαινε να δεις αγώνα ΜΜΑ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.861
Πόντοι
7.265
σιγα το συνθημα υπαρχει το κλασσικο γαμιεται η αεκ και η τουρκια. :coffee:

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.515
Πόντοι
4.827
Για το 2...δεν είχαν τριάρι καν.
Για το 4 ...αυτό είναι σίγουρο !
για το 5....αμερικανάκι είναι, που μυρίστηκε εύκολο μεροκάματο.
για το 6...δε διαφωνώ, απλά ο μογγολότουρκας είναι και γκρίζος λύκος, οπότε είναι φουλ αντιπαθής εντός και εκτός γηπέδου
O Οσμαν 3αρι δεν παίζει? Τι τον έβαζε?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.051
Πόντοι
40.655
επισης τον τρακη τον λεω πουστη και πρεζακια ετσι τον λεγατε και εσεις καποτε αν θυμασαι.

Αυτός έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια. Η πρέζα του έχει κάψει το 75% των εγκεφαλικών κυττάρων.

Αν δείτε τα βιντεάκια που ανεβάζει, δεν έχει καμία συνοχή στο λόγο του.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.358
Πόντοι
28.246
που είσαι τυπε; τι λέει το μενού σήμερα; βρήκες κάνα καλό γκιφ από τα πετυχημένα τα δικά σου με πούστηδες, σκατα κλπ ;:sad2::sad2::sad2:
Λέω να βρω ένα από αυτά που έχεις ανεβάσει εσύ. Αλλά τα δικά σου δεν πιάνονται θα μου πεις.

Βλέπω περνάει καλά η μπογιά μου και ασχολείσαι μαζί μου. Όλα καλά λοιπόν.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.359
Πόντοι
10.131
Και επειδή ο όχλος του έβριζε την κόρη(τα περίμενε όλα και μην πεις όχι)έπρεπε να στραφεί στον έναν και να του λέει πως θα του γαμήσει την ανήλικη κόρη?Σκέφτεσαι αυτά που γράφεις?
Πρωτον περίμενε να ακούσει το πουστη και πρεζακια Γιανακοπουλε αλλα επειδη ηδη σας ειχε τρολλαρει με το μπλουζάκι καταλάβανε οι «επιστήμονες» τις εξέδρας οτι δεν θα τσιμπήσει ειπαν να του βρισουν την κορη και αυτος ο μαλακας τσίμπησε και απασφαλισε... Εγω αν ημουν στην θεση του θα τους ελεγα οτι θα γαμησω αυτους τους δυο και οχι την κορη του.
Εν τω μεταξύ πατάτε στο οτι ηταν ανήλικη η κορη του Αγγελοπουλου, αν ηταν ενήλικη θα ηταν ολα καλα;;;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.358
Πόντοι
28.246
Πρωτον περίμενε να ακούσει το πουστη και πρεζακια Γιανακοπουλε αλλα επειδη ηδη σας ειχε τρολλαρει με το μπλουζάκι καταλάβανε οι «επιστήμονες» τις εξέδρας οτι δεν θα τσιμπήσει ειπαν να του βρισουν την κορη και αυτος ο μαλακας τσίμπησε και απασφαλισε... Εγω αν ημουν στην θεση του θα τους ελεγα οτι θα γαμησω αυτους τους δυο και οχι την κορη του.
Εν τω μεταξύ πατάτε στο οτι ηταν ανήλικη η κορη του Αγγελοπουλου, αν ηταν ενήλικη θα ηταν ολα καλα;;;
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.836
Πόντοι
13.116
O Οσμαν 3αρι δεν παίζει? Τι τον έβαζε?
ναι ..είναι μονος του όμως....δεν έχουν άλλη αξιόλογη λύση...
εμείς με Παπανικολάου, Μακκισικ κ ίσως Φουρνιέ σε κάποια σ΄χηματα υπερείχε εκεί ...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.875
Πόντοι
12.756
Και επειδή ο όχλος του έβριζε την κόρη(τα περίμενε όλα και μην πεις όχι)έπρεπε να στραφεί στον έναν και να του λέει πως θα του γαμήσει την ανήλικη κόρη?Σκέφτεσαι αυτά που γράφεις?
Όχι βέβαια τι ψάχνεις να βρεις μαν,μυαλό μπετο μιλάμε.

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.549
Πόντοι
5.956
για πες να θυμηθω?ειμαι καθετος στο να βριζουν τριτα προσωπα δλδ μαναδες κορες γιους κλπ

τυπε λες να εννοεί ο τύπος τις προάλλες που έλεγες να «μπούμε» κορτ σιτς και να «ακουνε» γαμω μάνες; α ρε ηθοποιέ και εσύ που είσαι και κάθετος στο να βρίζουν μάνες :tooth::tooth::tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.861
Πόντοι
7.265
τυπε λες να εννοεί ο τύπος τις προάλλες που έλεγες να «μπούμε» κορτ σιτς και να «ακουνε» γαμω μάνες; α ρε ηθοποιέ και εσύ που είσαι και κάθετος στο να βρίζουν μάνες :tooth::tooth::tooth:
βολτα σε βγαλανε να κανεις τσισακια η θα λερωσεις στο σπιτι?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.358
Πόντοι
28.246
Κυκλοφορει μια φωτο του Ρετρο. Δεν προλαβαινει και τα κανει πανω του.

Simonwet-1JQ6BmMRJOR8TtE.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.182
Πόντοι
16.411
Περίμενε να τα ακούσει και να τα κάνει πουτάνα για να διακοπεί το παιχνίδι και μετά να λέει σας γάμησα
Ήξερε από την αρχή πηγαίνοντας εκεί πως θα ακούσει και προσωπικές επιθέσεις γτ και ο ίδιος αυτά τα έχει κάνει.
Ανήλικη είναι ένας λόγος παραπάνω και ενήλικη να ήταν,είναι εντελώς άκυρο να πιάνουν στο στόμα τους παιδιά μάνες,εγκύους κλπ
Ο πρόεδρός σου έχει χοντρό κόλλημα με τους δικούς μας και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο.Την ομάδα σας στο μπασκετ δεν την αμφισβητεί κανένας,αυτός κάνει σαν παλαβός με τους δικούς μας τόσα χρόνια λες και αυτοί είναι τπτ κοθώνια,κατακάθια

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.549
Πόντοι
5.956
ρε τον παρατράγουδο το κάθετοοοοο. :tooth::tooth::tooth:

πάλι καλά που είσαι ντιφερεντ κλας και είσαι κάθετος τύπε με τις γαμωμάνες. φαντάσου να μην ήσουν δηλαδης :undecided::undecided::undecided:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.861
Πόντοι
7.265
ρε τον παρατράγουδο το κάθετοοοοο. :tooth::tooth::tooth:

πάλι καλά που είσαι ντιφερεντ κλας και είσαι κάθετος τύπε με τις γαμωμάνες. φαντάσου να μην ήσουν δηλαδης :undecided::undecided::undecided:

πριν γαυγισεις και τρομαξω πες μου εδω μεσα ποσες φορες εχω βρισει κάποιον?ποσο δε συγγενικο του προσωπο?οτι μαλακια και να μου εχουν πει. :coffee:
τσιμπα τωρα ξηρα τροφη και πανε στο παρκο γιατι σου χαλασε το στομαχι.

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.549
Πόντοι
5.956
Κυκλοφορει μια φωτο του Ρετρο. Δεν προλαβαινει και τα κανει πανω του.

Simonwet-1JQ6BmMRJOR8TtE.jpg
τις προάλλες θυμάσαι ότι σου έκαναν λαηκ τα πουστρακια του σαη με τα περίεργα γκιφ που ποστάρεις .:tooth::tooth::tooth: ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. σε πήραν γραμμή ότι είσαι στη φάση τους . αλληλεγγύη και έτσι:grouphug:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.719
Πόντοι
5.006
ρε τυπε οσο και να προσπαθεις να βιάσεις την πραγματικοτητα, αυτη ειναι αμειλικτη...ολοι ξερουν τι εγινε :
ο τρακης ειχε στοχο να παρει 1 τουλαχιστον ματς στα χαρτιά στο σεφ....για αυτο 1 μερα πριν ελεγε οτι θα ερθω στο σεφ να με βριζετε 15χιλιαδες...γι αυτο ανεβαζε βιντεακια κοροιδευοντας το παρκινγκ κτλ...γι αυτο ηρθε με μπλουζα που ελεγε υβριστικο συνθημα εις βαρος του!!!!!
δηλαδη τι αλλο να κανει???? να βαλει φωτεινη επιγραφη πανω στην κεφάλα του που να λεει "βριστε με"????!!!!!!!

ο στοχος του ηταν αυτος : να τον βρισουμε!!!!
με το που περασε την φυσουνα, ακουστηκε το κλασικο συνθημα "πουστη και πρεζακια γιανακοπουλε"....αυτο που ειχε και ο ιδιος στην μπλουζα του!!!!!
και αντι να παει να καθισει στην θεση του, πηγε μεσα στον αγωνιστικο χωρο και ελεγε "καταγραψτε το υβριστικο συνθημα", ωστε στις 5 παρατηρησεις να διακοπει το ματς...
μετα απο αυτο του βρισανε και την κορη....

και ενω ολη η ελλαδα ειδε το παραπανω, οπως ακριβως το περιγραφω, εσυ προσπαθεις να μας πεισεις για τα αντιθετα!!!!οτι δηλαδη εμεις θελαμε να διακοπει το ματς και επειδη δεν θα τσιμπουσε ο γιαννακοπουλος με το ΠΚΠΓ, αποφασισαμε να του βρισουμε την κορη....μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΙΑ κανονική!!!!!!:headbang:

υγ : και αν υπηρχε εστω και ενας ελληνας που να μην καταλαβε οτι ο στοχος του τρακη ηταν να παρει το ματς στα χαρτια, ηρθε το χθεσινο παιχνιδι που ζητησαν 5 παρατηρησεις και διακοπη του αγωνα για υβριστικα συνθηματα κατα της τουρκιας!!!!!ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
και την χελώνα καρέτα καρέτα να βριζαμε, παλι θα ζητουσε να το καταγραψουν και στις 5 παρατηρησεις να διακοψουν το ματς!!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom