Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 122 27,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 48 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 178 40,0%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 34 7,6%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 45 10,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 20 4,5%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 30 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    445

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.529
Πόντοι
16.631
Ειναι ζωη αυτη ;;
οχι πες μας , ειναι ζωη αυτη ;;
Εσυ ζεις μονο για να υπομένεις , οτι εχεις διαλεξει το βλεπεις να διαλύεται, ομαδα , σαξο , χώρα , πολιτικό κομμα :coffee:

Τραβας χαρτι απο 10 στο μπλακτζακ και καιγεσαι , σου βγανει το 12 ρε μαλακα :coffee:
ΟΛΑ βαινουν καλως με μκρες αναποδιες που ειναι μεσα στην ζωη

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.549
Πόντοι
5.956
πρεζοντοκεν τον υπάλληλο της πρέζας:2funny:
μπράβο μάρκο αλάνι. τώρα θα σε διαβάζει σίγουρα ο ντοκεν και θα λέει μααααγκας ο μάρκος που με κράζει στο μπουρδελα . θα λέει ο ντοκεν «τι και αν πέρασα 40 χρόνια στην κερκίδα χωρίς να πειράξω κανέναν ΠΟΤΕ μου , και χωρίς να μπλεχτώ ΠΟΤΕ μου σε καμία κωλοτρυπιδια…. για να το γράφει ο μάρκος έτσι θα είναι»

μάρκο μικρή μου πουτανα , αυτή είναι η διαφορά μας . εγώ από μικρός έμαθα να σέβομαι στο γήπεδο τους μεγαλύτερους με τα καλά τους και με τα κακά τους

δεν θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο για τον αντίστοιχο ντοκεν της 7. ούτε καν θα έγραφα κάτι τέτοιο γενικά για παλιότερους , είτε σκέτο οπαδούς είτε χουλιγκανους .

φαντάζεσαι τώρα να άρχιζα να γράφω και εγώ σάλια για τολη , τρομπέτα , μπεκακο ,όζζυ, τάσο, υποβρύχιο, βουκελάτους , γκιραπα, γιώργο βαρδαλακη κλπ; θα ήμουν και εγώ μάγκας λες αν έγραφα σάλια σαν και σένα;

γαμημενο ίντερνετ να πούμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
σε εχει γαμησει η κλεισουρα και η υγρασια του κελιου και ΙΣΩΣ να εχεις καταρακτη
ΕΔΩ δεν ημουν βρε μαλακα μετα τον αγωνα;και ποσταρα κιολας;

Τι εδω ησουν βρε γαμημενε που μπηκες 6 λεπτα και εξαφανιστηκες :coffee:
1-2 μηνυματα και δρομο για υπνο με το σωβρακο με την καφε ημισέληνο απο το σκατο πισω στο κωλο και στο στρωμα εφημεριδες για να στεγνωνει ο ιδρωτας απο την ζεστη :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.675
Πόντοι
3.846
πω ρε πουστη θα μας ζαλισουν τα αρχιδια τωρα:confused:
Πάμε ποίηση είτε στα dm έχω ανάψει - διανοητικώς μην μας κρεμάσουν κουδούνια :coffee:
Επανέρχομαι σε 20 λεπτά, ώρα μεσημεριανού αλλά δεν λέω τι (ακριβό δεν είναι όμως δίνει υγεία).

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.529
Πόντοι
16.631
Τι εδω ησουν βρε γαμημενε που μπηκες 6 λεπτα και εξαφανιστηκες :coffee:
1-2 μηνυματα και δρομο για υπνο με το σωβρακο με την καφε ημισέληνο απο το σκατο πισω στο κωλο και στο στρωμα εφημεριδες για να στεγνωνει ο ιδρωτας απο την ζεστη :coffee:
:jerking:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
σιγα την κακοποίηση ..φορας μπλε μπλουζακι? το γουσταρεις?:coffee:
Εγω οχι.
Τα κοροιδα βαζελοι που στελνω να παλεψουνμε τις αδέσποτες γάτες στα μπασκετακια φοράνε!
Εσυ κολλας βαρεα ένσημα για την κοπρολαγνεια?

NP24

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2018
Like
300
Πόντοι
21
Καλα το οτι ακουμε απο γαυρους οτι μας γαμησαν στο μπασκετ επειδη πηραν ενα πρωταθλημα ειναι για γελια . Η μια ομαδα εχει 40 , η αλλη 15 . Επισης , που ειναι η ευρωλιγκα ωεω ? Που γινατε η πρωτη ομαδα στην ιστορια της διοργανωσης που παει 4 σερι φιναλ 4 και δεν παιρνει ουτε ενα ? Απο εκει και περα ,στους τελικους δεν μπορουμε να μιλαμε για καμμια διαιτησια και τιποτα αλλο , οταν μας γαμησανε τοσο ασχημα κα ευκολα στα game 3 και 4 μεσα στο γηπεδο . Καλο θα ηταν Αταμαν και Ναν να κατσουν να αναλογιστουν τις ευθυνες τους για αυτην την εικονα των τελευταιων 2+ μηνων . Και το κυριοτερο , ο μαλακας ο Τρακης , που με οτι εκανε αναγεννησε τους πεθαμενους , καλο θα ηταν να σκεφτει και ο ιδιος τι προταιρεοτητες εχει : θες η ομαδα σου να ειναι η καλυτερη ή απλα θες να αποτυγχανει ο αντιπαλος ? Με ολες του τις μαλακιες , με ολες του τις παιδιαστικες αντιδρασεις , η ομαδα δεν μπορει να ηρεμησει . Αντι να κοιταμε τι κανουμε εμεις , μας νοιαζει το αν θα χασει ο γαυρος ή οχι . Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι , αλλα αυτη ακριβως η τοξικη λογικη ειναι που στερησε και στις 2 ομαδες το να διεκδησουν την φετινη euroleague .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
fbf9b44d-banana-2-og.jpg

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
μπράβο μάρκο αλάνι. τώρα θα σε διαβάζει σίγουρα ο ντοκεν και θα λέει μααααγκας ο μάρκος που με κράζει στο μπουρδελα . θα λέει ο ντοκεν «τι και αν πέρασα 40 χρόνια στην κερκίδα χωρίς να πειράξω κανέναν ΠΟΤΕ μου , και χωρίς να μπλεχτώ ΠΟΤΕ μου σε καμία κωλοτρυπιδια…. για να το γράφει ο μάρκος έτσι θα είναι»

μάρκο μικρή μου πουτανα , αυτή είναι η διαφορά μας . εγώ από μικρός έμαθα να σέβομαι στο γήπεδο τους μεγαλύτερους με τα καλά τους και με τα κακά τους

δεν θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο για τον αντίστοιχο ντοκεν της 7. ούτε καν θα έγραφα κάτι τέτοιο γενικά για παλιότερους , είτε σκέτο οπαδούς είτε χουλιγκανους .

φαντάζεσαι τώρα να άρχιζα να γράφω και εγώ σάλια για τολη , τρομπέτα , μπεκακο ,όζζυ, τάσο, υποβρύχιο, βουκελάτους , γκιραπα, γιώργο βαρδαλακη κλπ; θα ήμουν και εγώ μάγκας λες αν έγραφα σάλια σαν και σένα;

γαμημενο ίντερνετ να πούμε
Στα αρχίδια εχω γραμμενους ολους τους χουλιγκαν όλων των ομάδων.
Τι μου το λες?
Απο εκει φαίνεται ποσο καθυστερας είσαι!
Είναι μεγάλη μαγκιά να κάνεις πεσιματα,να δερνεις,να βγαζεις μαχαίρια για μια κόκκινη, πράσινη, κίτρινη κ.ο.κ μπλούζα!
Κατακαθια προβληματικά είναι.
Τα έλεγε και ο μακαρίτης ο Χατζηχρήστος.
Οι περισσότεροι απο διαλυμενα σπίτια και το πρώτο που έχουν στο μυαλό τους είναι η βία και πολύ μετά η ομάδα.
Για αυτό λοιπόν ξαναπαρε τσιμπούκι απο τους εθνικιστές Αλβανους χούλιγκανς των Αμπελοκήπων και απο τον άγιο υπάλληλο της πρεζας που δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή του :2funny:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.697
Πόντοι
4.316
Και μετά πειράζει όλα τα πράσινα γιουσιουφακια που τους λένε τουρκοβαζελους, γιατί τσιμπουκωνουν αμετανόητους γενοκτονους Τούρκους εθνικιστές για μια κούπα.
Θα πουλουσατε την οικογένεια σας την ίδια για ενα πρωτάθλημα καραγκιοζηδες:2funny:
Για να τρώτε το σκατό του Magi είστε
Κατακαημενο κοριτσακι
Θα στειλω μαιηλ στον Αχμεντ να σε ξανασοδομισει μηπως σου φυγει το παραπονο.....
Κοιτα ρε κατι μαγκες εθνικιστες,του πληκτρολογιου και ΚΥΡΙΩΣ της πουτσας
Πηγαινε μπουμπουκι μου στο τραβελοκωλοτρυπιδες που σου λεω,εκει ειναι γιορ πλαιης του μπη

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.373
Πόντοι
16.131
Τι μου το λες?
Είναι μεγάλη μαγκιά να κάνεις πεσιματα,να δερνεις,να βγαζεις μαχαίρια για μια κόκκινη, πράσινη, κίτρινη κ.ο.κ μπλούζα!
Οι περισσότεροι απο διαλυμενα σπίτια και το πρώτο που έχουν στο μυαλό τους είναι η βία και πολύ μετά η ομάδα.
Για αυτό λοιπόν ξαναπαρε τσιμπούκι απο τους εθνικιστές Αλβανους χούλιγκανς των Αμπελοκήπων και απο τον άγιο υπάλληλο της πρεζας που δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή του :2funny:
θελω να σε :zfuck: μην φοβασαι δεν θα σε δειρω ερωτα :smitten:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.253
Εγω οχι.
Τα κοροιδα βαζελοι που στελνω να παλεψουνμε τις αδέσποτες γάτες στα μπασκετακια φοράνε!
Εσυ κολλας βαρεα ένσημα για την κοπρολαγνεια?
το τεντωνεις το λαρύγγι:coffee:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.697
Πόντοι
4.316
Τι μου το λες?
αααααα!
Τουρκαλβανος λοιπον ηταν ο εραστης σου της μιας βραδιας!!!!
Προχωραει η ψυχαναλυση του Μπου!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
φανταζεστε να τυχαινε και να πεταγε καποιος τον γιουεξ σε μια πλατεια με ολα τα μελη του μπου...η φαπα που θα ετρωγε θα εριχνε τον τζανετακο απο την πρωτη θεση

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Κατακαημενο κοριτσακι
Θα στειλω μαιηλ στον Αχμεντ να σε ξανασοδομισει μηπως σου φυγει το παραπονο.....
Κοιτα ρε κατι μαγκες εθνικιστες,του πληκτρολογιου και ΚΥΡΙΩΣ της πουτσας
Πηγαινε μπουμπουκι μου στο τραβελοκωλοτρυπιδες που σου λεω,εκει ειναι γιορ πλαιης του μπη
Δεν είμαι εθνικιστής, Έλληνας ειμαι,οχι Πουστοτουρκος για μια κούπα όπως εσύ.
Δεν ασχολούμαι με τραβελια ούτε Αχμετηδες.
Εκτός από τα τσιμπούκια που παίρνεις σε Τούρκους εθνικιστές,σε περιλαμβάνουν και τραβελια.
Οκ, λογικό αφου επέλεξες να είσαι βαζελος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φανταζεστε να τυχαινε και να πεταγε καποιος τον γιουεξ σε μια πλατεια με ολα τα μελη του μπου...η φαπα που θα ετρωγε θα εριχνε τον τζανετακο απο την πρωτη θεση
Ελα στον Άγιο Δημήτριο στις 5 μωρή κότα να σου κάνω το σβέρκο ερυθρό σηματοδότη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom