Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.685
- Πόντοι
- 3.846
1) ΟΧΙκαλημερα παιδια
2) Βαρύ
3) Μην μου πειράζετε το Ντιμγκολ, ειδικά ο

1) ΟΧΙκαλημερα παιδια

na ton κανεις σοι να μην χαθει η ρατσα ... γιατι ειναι ειδος προς εξαφανιση1) ΟΧΙ
2) Βαρύ
3) Μην μου πειράζετε το Ντιμγκολ, ειδικά οΣταρόβαςΠολυζώης![]()
κλαινε γιατι εισαστε εκτος απο πρωταθλητες ελλαδος ειστε και 3αθλητες ευρωπηςΚαλημέρα παιδιά
( ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΔΎΟ )
![]()
![]()
Την ΣΚΟΎΠΑ εσύ γρήγορακλαινε γιατι εισαστε εκτος απο πρωταθλητες ελλαδος ειστε και 3αθλητες ευρωπης

εγω οπως βλεπεις ειμαι εδω δεν εξαφανιζομαι οπως εκανες εσυ περσιΤην ΣΚΟΎΠΑ εσύ γρήγορα
![]()
Είπαμε μην μου πειράζεις τονκλαινε
θα τον πάρω κάτω χειμωνιάτικα για ελιές 
μην ξεχασεις να βγαλετε μια φωτογραφια μαζι ..γιατι μετα απο χρονια θα πουλιεται σαν συλλεκτικηΕίπαμε μην μου πειράζεις τονεξάδελφοΝτιμιγκολθα τον πάρω κάτω χειμωνιάτικα για ελιές
![]()

αντρακλα τι θα γινει λιωνω για εσεναNo Vazelakopoulos,no party.![]()
Όλη η αλήθεια για την παράγκα δεκαετιών του «φάρου» στο μπάσκετ
Αθλητική Διαπλοκήathlitiki-diaploki.blogspot.com
Γίνατε όλοι Τούρκοι σαν τους αμετανόητους Τούρκους εθνικιστές της ομάδας για μια κούπα και πήρατε το τρίτο το μακρύτερο.
Το επόμενο βήμα είναι να γίνετε πρεζόνια σαν τον παιδοφιλο πρόεδρο σας για να αντέξετε την ερυθρόλευκη ψωλή.
Μονοτμηματικες ξεφτιλισμενες βαζελες.
Με το βόλεϊ μεινατε![]()

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό .εγω οπως βλεπεις ειμαι εδω δεν εξαφανιζομαι οπως εκανες εσυ περσιαλλα ειπαμε εισαστε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

αυτη την φανελα να βαλει.....Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό .
Μεγάλη νίκη για την Ελλάδα
![]()
@antisthenis μετά από απαίτηση του φίλαθλης κοινής γνώμης του site παρακαλούμε όπως τροποποιηθεί το κατωτέρω emoticon με ερυθρόλευκη αμάνικη φανέλα και μούσι αλά Φουρνιέ σιβουπλέ![]()
μου την δινεις![]()
Παιδοφιλη ψυχανωμαλη τουρκική πρέζα![]()
εισαι πολυ αντρας
Τύπε, αυτός ο τύπος την ακούει από πολλούς γιατί έκανε τη μαλακία να κλείσει ραντεβουδάκι και μετά δεν εμφανίστηκε.μου την δινειςεισαι πολυ αντρας
![]()

και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.......Μπορεί να βάλει και αυτήαυτη την φανελα να βαλει.....
![]()

ειπαμε η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 101 δεν παει ...τα γραμμενα του καθεμος μας μενουν καλε μου φιλε αρραβωνιαρηΜπορεί να βάλει και αυτή
![]()
τι λέει τυπε τι έχουμε;μου την δινειςεισαι πολυ αντρας
![]()

έχουν ξεσαλώσει τα λαγουδάκια των πλήκτρων . μάρκος , τρουμπακης και λοιποί

μιλάμε για άσυλο .κοιτα εγω με τις κοτες εχω καλη σχεση γιατι εχω δικο μου κοτετσι ,,,,,απο την αλλη μιας και ειναι τοσο αντρας και οι αλλοι του εκλειναν ραντεβου θανατου kai den emfanizontan..... εγω του κλεινω ραντεβου ανοιγματος πρωκτου πιστευω θα ερθει τρεχονταςΤύπε, αυτός ο τύπος την ακούει από πολλούς γιατί έκανε τη μαλακία να κλείσει ραντεβουδάκι και μετά δεν εμφανίστηκε.
Ας πρόσεχε....
Από την άλλη τώρα είσαι εσύ που φλερτάρειςκαι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.......