bruce wayne
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.215
- Πόντοι
- 1.056
αγγελοπουλοι φερτε το ναν στον ολυμπιακο
Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος

Ναι τώρα θα το ξαναδεί...Πολυ επιλεκτικος εισαι στην αλητεια admin.
για ξαναδες το λιγακι.
Και δεν ειμαι και βαζελος.
Δεν ειναι ηλιθιοι τυπε ειναι κομπλεξικοί και αποδείχθηκε με το σκηνικό που εγινε με την δημοσιογράφο εξω απο το υπουργείο.Ναι φίλε...Κι όλοι εμεις εδώ που βάζουμε το χερι στην τσέπη και πιάνουμε το παπούτσι,είμαστε οι έξυπνοι![]()
Γέμισε το στόμα και ο κωλος του γαυρικες αρχιδοτριχεςΗ παιδοφιλη ψυχανωμαλη πρεζα,η τσιμπουκλου όλων των Τούρκων
![]()
![]()
Θα περασει τυποι. Το ποτε δεν ξερω.Δεν ειναι ηλιθιοι τυπε ειναι κομπλεξικοί και αποδείχθηκε στο το σκηνικό με την δημοσιογράφο εξω απο το υπουργείο.
Το κανε στην ακρη με κρύβει το μαλλι σου δείχνει σοβαρό κόμπλεξ.
Εφτασε η ωρα ο τουρκος ουρακοτάγκος να παρει τον πουλο, αρκετα ανεχτήκαμε τα καραγκιοζιλίκια του.
Εγώ πιστεύω ότι τα κάνει όλα αυτά για να αναγκαστεί ο Τρακης να τον διώξει και να πάρει όλη την αποζημίωση.Ο τουρκος ακολουθεί το παράδειγμα του προέδρου του
Εγώ πιστεύω ότι τα κάνει όλα αυτά για να αναγκαστεί ο Τρακης να τον διώξει και να πάρει όλη την αποζημίωση.
Έχω ακούσει ότι πάει για υπουργός αθλητισμού στην Τουρκία.
Και πολύ καλά έκανε. Μακάρι να σταμάταγε τον αγώνα για οτιδήποτε υβριστικό.
Μερικοί θέλουμε να δούμε μπάσκετ. Αν θέλεις βρισίδια, ξύλο και αίματα πήγαινε να δεις αγώνα ΜΜΑ.

σορρυ κιολας μεσιε αλλα το γηπεδο ειναι γηπεδο. Και μπορει να το παρακανουν καποιοι χαζοι οπαδοι με καταρες προς οικογενειες (οι οποιοι ισως θα επρεπε να απομακρυνθουν απο τους ιδιους τους υγιεις συνοπαδους τους, και ισως να μην τους παρακινουν οι προεδροι τους), αλλα η πλειοψηφια της βωμολοχιας ειναι αθωα σεξυ μπινελικια (γαμιεστε) και καζουρα. Ζουμε στην εποχη των δικαιωματιστων, των ευαισθητων και της φιμωσης. Ας βρισουμε οσο ακομα μπορουμε, στον παραδεισο μπορει να μην μας το επιτρεπουν![]()

ευχαριστω.Το βρίσιμο στο γήπεδο είναι η εκτόνωση του καρπαζοεισπράκτορα. Πανταχόθεν σε ταράζουν στη φάπα, τράπεζες με κατασχέσεις, οικονομικές εφορίες βάζοντας χέρι και παίρνοντας όσα γουστάρουν από το λογαριασμό σου ετσιθελικά, δικαιοσύνη στην οποία δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου, αστυνομία που αντί να προστατεύει εσένα προστατεύει αυτούς που σε σφαλιαρώνον και πάει λέγοντας... Είσαι ελεύθερος όμως να βρίζεις στο γήπεδο τους αντίπαλους καρπαζοεισπράκτορες. Σπουδαία ζωή. Να την χαίρεσαι.![]()

Καπου τα μπερδεψες, συγαυρε. Για τα βαρια γαμοσταυριδια εννοει ο Αγιος. Οχι τα "απαραιτητα" για την τιμη των οπλων που "φτιαχνουν" και ατμόσφαιρα.ευχαριστω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ
![]()
Τους στειλαμε για διακοπες απο ιουνη τους κατουρημενους βαζελους, τα λεμε τον σεπτεμβρη![]()