Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πήγαινε να ξυπνήσεις τον Αθηναίο στέλνω δύο φραγκόσυκακαλημερα παιδια
όσο για Ντιμιγκολ απαξίωση πλήρης είναι αλήτης και να προσέχεις τις διαδικτυακές σου παρέες
αλλά μπρος στο Στοίχημα οφείλεται να είμαι ψυχρός εκτελεστής Που είναι οι βάζελοι; Που είναι δικοί σου άνθρωποι;σταματήστε ρε παπάρες τα κατουρήματα σαν κωλόγεροι με ακράτεια![]()
ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑΠου είναι οι βάζελοι; Που είναι δικοί σου άνθρωποι;
Α, ναι, περιμένουν οι ΚΟΤΕΣ να γίνει το break αύριο για να βγουν.
Ρε νιμου που ήσουν κρυμμένος???Έλα τσακο και εσύ
![]()
Ναι, αλλά γιατί δεν εμφανίζονται σήμερα; Εμείς και αύριο ανεξαρτήτου αποτελέσματος εδώ θα είμαστε.ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΑΚΡΑΤΕΙΑ
Και άλλος με ακράτειακαλημερα και γαμω τον Παναθηναικο(λογια του κοουτς Αταμαν εγω ποτε δεν θα το ελεγα).....![]()
βρωμιάρηδες όλοι..

ξερεις τι γινεται καθε περσι και καλυτερα το 0-2 εγινε 3-2 ........ειστε οι μονοι που το εχουν κανει με εμας και με την αεκΕλα για να χαλαρωσουμε λιγο
Μην τους διωξουμε ολους και δεν εχουμε ποιον να ενοχλουμε μετα
Βαζελοι ελατε πισω εχουμε και γκεημ 4
![]()
δεσποινα ασε μας απο δω κοριτσακι μουΑπλωνουν τα λαρύγγια σαν κιλότες στη βροχη![]()
Φυσικά έχει άλλους κανόνες, ΑΛΛΑ ΦΛΩΡΕΨΕ ΛΕΜΕΝαι, αλλά γιατί δεν εμφανίζονται σήμερα; Εμείς και αύριο ανεξαρτήτου αποτελέσματος εδώ θα είμαστε.
Στο μπάσκετ είσαι λάθος. Εκεί αν ο αμυνόμενος μετά απο σπρώξιμο του επιτιθέμενου φτάσει στην κερκίδα αυτός που αμύνεται, σφυρίζει αμυντικό φάουλ. Έχει άλλους κανόνες. Και μόνο που θα τον χαιδέψεις έχει φάουλ. Για αυτό βρίζουμε στην μπάλα ότι έχουν αρχίσει να σφυρίζουν μπασκετικά φάουλ και εκεί.
μην μιλατε εσεις ρε που εχετε τον σπικερ ιωανου πως τον λενε που μεχρι προπερσι ο σλουκας ηταν σλουκι λουκ και εδω και 2 χρονια τον θεωρει αχρηστο
Ποια Δέσποινα?δεσποινα ασε μας απο δω κοριτσακι μου