Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 2.606
Καινούριο φρούτο αυτό;αμα ειναι να το ξεμπουρδελεψουμε δηλαδη να φωναξουμε και μεις το κρυφο μας σεντερ φορ τον χαρη-χαρουλαομηρικες μαχες με τα στραπον ανα χειρας
Καινούριο φρούτο αυτό;αμα ειναι να το ξεμπουρδελεψουμε δηλαδη να φωναξουμε και μεις το κρυφο μας σεντερ φορ τον χαρη-χαρουλαομηρικες μαχες με τα στραπον ανα χειρας
Είσαι κακολντ ρε τυπε;απάντα... Μπέσα...Πήγαμε τελικό πρωταθλητριών, πήγαμε λέει με την χούντα, προσκυνάμε την Τουρκία επειδή έχουμε Τούρκο προπονητή, πόση βλακεία πια να αντέξουμε !
Και εσείς πήρατε το κύπελο που λέγατε μιλκο καπ, πόση κωλοτουμπα; Στο φάιναλ φορ πανηγυρίζατε για την Φενερ που μας κερδιζε, αυτό σας κάνει φιλότουρκους;;;
Εμένα δεν μπορείς να σβερκώσεις μεγαλε;Δυστυχως υπάρχει ανωνυμία εδώ και δεν μπορούμε να τον σβερκωσουμε ,εσείς από την άλλη τον κακολντ που πηγαίνει στο σεφ να μοστραρει την κοσοβαρα ανθυποβιζιτα Καταπιονα τον καμαρωνετε![]()
Που κολλάει αυτό ρε;Είσαι κακολντ ρε τυπε;απάντα... Μπέσα...
Ρε απαντα στα ίσα...είσαι;Εμένα δεν μπορείς να σβερκώσεις μεγαλε;
Είμαι ότι γουστάρω όπως κ εσύ είσαι ότι γουστάρεις. Εγώ μίλησα για Παναθηναϊκό Ολυμπιακό.Ρε απαντα στα ίσα...είσαι;
Για να μη απαντάς είσαι...μην ξαναπατήσεις στο θρεντ ρε ξεφτιλισμενε ,μας κάνεις ρόμπα ,μη ξαναπατήσεις θα σου γαμησω ότι έχεις ....αλλά μάλλον κάτι τέτοιο γουστάρεις οπότε άκυρο;Είμαι ότι γουστάρω όπως κ εσύ είσαι ότι γουστάρεις. Εγώ μίλησα για Παναθηναϊκό Ολυμπιακό.
Σου είπε μια μαλακια ένας γαυρος κ τα έβαλες με μένα επειδή μου αρέσει το cuckold. Το θέμα σου ήμουν εγώ,όχι ότι σε κατουρανε οι γαυροι. Ρόμπα δεν σε κάνω εγώ, ρόμπα έγινες μόνος σου. Εγώ μίλησα υπέρ της ομάδας μας, κ εσυ με προσβάλλεις σε αυτό το σαιτ επειδή μου αρεσει το cuckold. Μην τολμησεις να με ξαναπροσβαλεις δεν έχεις κανένα δικαίωμα είτε είμαι cuckold, είτε είμαι πουστης, είτε γαμάω ότι κινείται.Για να μη απαντάς είσαι...μην ξαναπατήσεις στο θρεντ ρε ξεφτιλισμενε ,μας κάνεις ρόμπα ,μη ξαναπατήσεις θα σου γαμησω ότι έχεις ....αλλά μάλλον κάτι τέτοιο γουστάρεις οπότε άκυρο;![]()
επειδη εισαι και της κουλτουραςβαλε την μπλουζιτσα σου
![]()
κανε μου μυνησηΚαι θα εκφράσω μια γενική απορία, ας μου απαντήσει ένας administrator ή κάποιος υπεύθυνος, επιτρέπεται αυτός ο τρόπος επικοινωνίας; Επιτρέπεται να απειλείται ένα μέλος και να του λένε "μην ξαναπατήσεις στο θρεντ ρε ξεφτιλισμενε"κ οτι θα με σβερκώσει;Οκ να χαλαρώσουμε μπαίνουμε εδώ όχι να απειλούμαστε!
εγω τυπε μαζι σου ειμαι να ξες, αγωνιζομαι για την ελευθερια εκφρασης των κακολντ βαζελωνΣου είπε μια μαλακια ένας γαυρος κ τα έβαλες με μένα επειδή μου αρέσει το cuckold. Το θέμα σου ήμουν εγώ,όχι ότι σε κατουρανε οι γαυροι. Ρόμπα δεν σε κάνω εγώ, ρόμπα έγινες μόνος σου. Εγώ μίλησα υπέρ της ομάδας μας, κ εσυ με προσβάλλεις σε αυτό το σαιτ επειδή μου αρεσει το cuckold. Μην τολμησεις να με ξαναπροσβαλεις δεν έχεις κανένα δικαίωμα είτε είμαι cuckold, είτε είμαι πουστης, είτε γαμάω ότι κινείται.

Τυπε καλύτερα κακολντ και κουμουνιστής παρα γαυρος.Να παρει θεση ο τιμιος ηθικος δεξος ανθρωπος @athinaios44 για τους κακολντ που παρεισεφρησαν στις ταξεις μας
Μη κάνεις μπουλιγκ ρε στα παιδιά αληταραΝα παρει θεση ο τιμιος ηθικος δεξος ανθρωπος @athinaios44 για τους κακολντ που παρεισεφρησαν στις ταξεις μας

καλα εσεις μη μιλατε καλυτερα ειχατε εναν ΑρχιΚακολντ που τον προσκυναγατε κιολας, αλλα ειναι μακαριτης πλεον ο ανθρωπος να μην σχολιαζουμεεγω τυπε μαζι σου ειμαι να ξες, αγωνιζομαι για την ελευθερια εκφρασης των κακολντ βαζελων
Ασε που για να ειμαστε ειλικρινεις ειναι προαπαιτουμενο. Αμα σας διωξουν και σας, δεν θα μεινει κανενας![]()
Θα το ξεβρωμισω το νημαΜη κάνεις μπουλιγκ ρε στα παιδιά αληταρα![]()