Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.954
Πόντοι
16.131
Όχι μαν... Δεν γράφεις πουλο αταμαν.... Απλά το περνάς σα να μην έγινε τίποτα.... Σου είπα ο dpg δεν θα αλλάξει ποτέ.... Έτσι ήταν και έτσι θα είναι... Υπάρχει βίντεο και όταν ήταν 15 χρονών από τον τάφο του Ινδού.... Είναι κρίμα που όλο αυτό πάει να περάσει στο ντούκου... Αν το καταλαβαίνεις οκ....
Εγώ σού είπα άντε να το ξαναγράψω δεν θα τον προσλάμβανα ποτέ..... Κατάλαβες τώρα

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.024
Πόντοι
47.293
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει.. είπα πούλο από την Ευρώπη και οι δύο για ένα χρόνο και μετά θα τρωγοπινουν αγκαλιά
Καλό είναι μετά τις περιπέτειες με την κόκα που πέρασε ο Τρακης να τον βάλουν να ξεκουράζεται πουθενά σε κανένα νησί ..είναι κρίμα για αυτόν να ταλαιπωρείται λόγω της υγείας του με τον ΠΑΟ ..
Ας το δουν οι δικοί του που έκανε αγώνα να αποτοξινωθει και ασχολείται με πράγματα που του επιδεινώνουν τον καμένο εγκέφαλο ..
Έχει μια υπέροχη ΚΥΡΙΑ σύζυγό που τού στέκεται σαν βράχος κ παιδιά κ μπορεί να παίρνει τέλεια σαν κληρονόμος της βιανεξ

Ασφαλώς κ.ειναι άρρωστος με τον ΠΑΟ κ όλοι του το αναγνωρίζουν αλλά η ενασχόληση του με τα προεδριλικια χειροτερεύουν τον εγκέφαλο του ...
Δόξα τω θεώ η Merck&co την πηγαίνει καλά την επιχείρηση της βιανεξ εδώ στην Ελλάδα κ ο Τρακης πρέπει να χαρεί το υπόλοιπο της ζωής του ...

Δυστυχώς με τη συμπεριφορά του δηλητηριάζει κ την κόρη του κ ενώ θα μπορούσε να είναι άρακτη με τις φίλες της στις Μαλδίβες η στο Μιλάνο για ψώνια κάθεται κ ασχολείται με χούλιγκανς κ οπαδούς
Κρίμα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.954
Πόντοι
16.131
Για όλα τα προβληματα υπάρχουν λυσης. Αν στο επόμενο παιχνίδι με το πρώτο υβριστικό σύνθημα που ακουστεί οι διαιτητές διακόψουν το παιχνίδι και ζητήσουν εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί στο επόμενο παιχνίδι θα είναι όλοι παναγιες.
Έτσι απλός πήγαινε να εκκενώσεις 10-15 χιλιάδες ειδικά με τα καλοπαιδα πού υπάρχουν μέσα θα γίνει σφαγή..... για εμένα αποκλεισμός να τσούξει η τσέπη...

• Like
Αντιδράσεις: barock

koskam

Μέγας
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
12.153
Πόντοι
4.646
1000009323.jpg
για να έχεις φως πρέπει να πλερώσεις και την ΔΕΗ όμως....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.954
Πόντοι
16.131
@pastelios άμα αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός θα αναλάβεις την ομάδα?? Το άσχημο είναι που θα βρεις τόσα γεροντακια να σφάζεις καθημερινά

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.951
Πόντοι
9.931
Έτσι απλός πήγαινε να εκκενώσεις 10-15 χιλιάδες ειδικά με τα καλοπαιδα πού υπάρχουν μέσα θα γίνει σφαγή..... για εμένα αποκλεισμός να τσούξει η τσέπη...
Θα δωθεί χρόνος εκκένωσης πχ 20'-30' αν δεν έχει εκκενωθεί μέχρι την λήξη του χρόνου οριστική διακοπή και κατοχύρωση του παιχνιδιού στην αντίπαλη ομάδα.

Αν θες να σπάσεις αυγά όλα γίνονται, απλά στην Ελλάδα οι πολιτικοι και οι υπεύθυνοι δεν θέλουν να σπάσουν.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.927
Πόντοι
5.946

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
γιατί έφυγες από τη χώρα ρε πουθενα ; :tooth::tooth::tooth:μήπως σε θελανε μέσα οι τσεοι επειδή ασχολείσαι τόσο πολύ με δρόμο και ξέρεις και για την παιανια επειδή τα διάβασες στο ιντερνε ήσουν πρώτη γραμμή; :sad2::sad2::sad2:

εδώ να κάτσεις . δεν θέλω να φύγεις ποτέ από το νήμα.:bigdick::bigdick::bigdick:

θέλω να μου γράψεις για σκηνικά. θέλω ανάλυση :tooth::tooth::tooth: θα σου βάλω και κουίζ με ερωτήσεις να σου τελειώσουν οι μονάδες από τα πολλά τηλέφωνα που θα κανεις για να καταλάβεις τι θα σου λέω να το παίζεις κοζαριστος .
θα ελεγα πως οπως χιλιαδες ελληνες εφυγα στο εξωτερικο για δουλεια αλλα εσενα δε σε κοροιδευει κανενας.μετα την παιανια τυπε,εκει που ησουν εσυ πρωτη γραμμη και γεμισες τα νεκροταφεια του λεκανοπεδιου με ολυμπιακους,εμαθα οτι μας εψαχνες,φοβηθηκα κι εφυγα.τωρα που γυρισα,και μονο στη σκεψη οτι μπορει να μην ξεθυμανε ακομη η οργη σου και αφου σιγουρα εισαι ακομη μεγαλυτερος χουλιγκανος,ηρθα να ζησω κρυμμενος στην επαρχια για να μη βρεθουμε στον ιδιο χωρο και με στειλεις να συναντησω το δημιουργο μου.οι φιλοι μου στο χαιδαρι με ενημερωνουν με σηματα καπνου αν φυγεις απο το κλεινον αστυ για κανενα σκ,για να κρυβομαι σε σπηλια.
παρακληση σε ολους τους ολυμπιακους που λερωνονται εδω,να προσεχετε τι γραφετε γιατι θα ερθει ο σκληρος χουλιγκανος ρετρο να σας μαλωσει.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.112
Πόντοι
3.556
θα ελεγα πως οπως χιλιαδες ελληνες εφυγα στο εξωτερικο για δουλεια αλλα εσενα δε σε κοροιδευει κανενας.μετα την παιανια τυπε,εκει που ησουν εσυ πρωτη γραμμη και γεμισες τα νεκροταφεια του λεκανοπεδιου με ολυμπιακους,εμαθα οτι μας εψαχνες,φοβηθηκα κι εφυγα.τωρα που γυρισα,και μονο στη σκεψη οτι μπορει να μην ξεθυμανε ακομη η οργη σου και αφου σιγουρα εισαι ακομη μεγαλυτερος χουλιγκανος,ηρθα να ζησω κρυμμενος στην επαρχια για να μη βρεθουμε στον ιδιο χωρο και με στειλεις να συναντησω το δημιουργο μου.οι φιλοι μου στο χαιδαρι με ενημερωνουν με σηματα καπνου αν φυγεις απο το κλεινον αστυ για κανενα σκ,για να κρυβομαι σε σπηλια.
παρακληση σε ολους τους ολυμπιακους που λερωνονται εδω,να προσεχετε τι γραφετε γιατι θα ερθει ο σκληρος χουλιγκανος ρετρο να σας μαλωσει.
ετσιιιι μπράβο θεατρίνε :tooth::tooth::tooth: άσε τα ζόρια για τους ζόρικους. μέσα σε λίγα ποστ άλλαξες φάτσα. από ζόρικος που κορδώνεται για παιανίες στο πισι μέσα σε μια μέρα έγινες τρελίτσας. ετσι σε θέλω φρόνιμο παιδάκι εδώ μέσα:grouphug: και εγώ θα είμαι φίλος σου από εδώ και πέρα .

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.100
Πόντοι
3.506
Ε νταξει τοτε, να το κλεισουμε απο τωρα το μαγαζακι, γιατι με οπαδους μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ακουστουν συνθηματα. "Γαμιεται ο ΠΑΟ" τιμωρια και αδειασμα του γηπεδου, "Γαμιεται ο Γαυρος" τιμωρια και αδειασμα του γηπεδου, ωραιες ιδεες εχεις μεγαλε, να κανεις αιτηση στο υπουργειο αθλητισμου, αφου κανουν διαγωνισμο "πως να γινουμε χειροτεροι σε οτι κανουμε" καθε χρονο, θα ταιριαξεις γαντι εκει μεσα. Και ολα αυτα επειδη προσβληθηκε ο κυριος πουτανας γιος Αταμαν :tooth:

Εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα, μολις λυσουμε καποια απο αυτα, ισως ασχοληθουμε με τα υβριστικα συνθηματα στον αθλητισμο, τα οποια ειναι στον πατο της λιστας των προς επιλυση θεματων. Βασικα δεν ειναι καν στην λιστα ακομα, εφοσον ο πρεζακιας προεδρος του Βαζελου, το παραδειγμα, δεν σταματαει ο ιδιος να βριζει, ας αρχισουμε απο εκει.

Εγω θελω γεματα γηπεδα χωρις μαχαιρωμενους και νεκρους, εσυ θες αδεια γηπεδα ή γηπεδα γεματα με πατατακηδες. Μαντεψε ποιος ειναι ο φιλαθλος :coffee:
Άλλο γαμιέται ο ΠΑΟ κλπ, και άλλο γαμιέται η Τουρκία....

Η διαφορά είναι θεμελιώδης και ουσιαστική. Αν δεν το καταλαβαίνεις και τα ισοπεδώνεις όλα σε ένα γενικό "στο γήπεδο βρίζουν", τι να σου πω....

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
ετσιιιι μπράβο θεατρίνε :tooth::tooth::tooth: άσε τα ζόρια για τους ζόρικους. μέσα σε λίγα ποστ άλλαξες φάτσα. από ζόρικος που κορδώνεται για παιανίες στο πισι μέσα σε μια μέρα έγινες τρελίτσας. ετσι σε θέλω φρόνιμο παιδάκι εδώ μέσα:grouphug: και εγώ θα είμαι φίλος σου από εδώ και πέρα .
το ξερω τυπε πως κανεις αυστηρη πιπα και τα καταπινεις ολα με παθος.που να μπλεξω εγω με σενα;ευτυχως κερδισα τη φιλια σου και δεν κινδυνευω απο το μεγαλυτερο βαζελο χουλιγκανο που ειναι σε ολα τα σκηνικα πρωτη γραμμη και ξερει,χωρις τηλεφωνα.:):)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.112
Πόντοι
3.556
το ξερω τυπε πως κανεις αυστηρη πιπα και τα καταπινεις ολα με παθος.που να μπλεξω εγω με σενα;ευτυχως κερδισα τη φιλια σου και δεν κινδυνευω απο το μεγαλυτερο βαζελο χουλιγκανο που ειναι σε ολα τα σκηνικα πρωτη γραμμη και ξερει,χωρις τηλεφωνα.:):)
να ταααα τα ζόρικα για πίπες κλπ . :rockon::rockon::rockon:. :tooth::tooth::tooth: είσαι ένα βήμα πριν τη γαμωμανα σα κλαράκι θα σπασεις αν συνεχίσω. χώσε μπινελικια:wanker::wanker::wanker: έτσι και αλλιώς αυτή είναι η μόνη σου ευκαιρία για αλητεία . :sad2::sad2::sad2: σε πάω μια κρύο μια ζεστή για να αντέξεις περισσότερο

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
να ταααα τα ζόρικα για πίπες κλπ . :rockon::rockon::rockon:. :tooth::tooth::tooth: είσαι ένα βήμα πριν τη γαμωμανα σα κλαράκι θα σπασεις αν συνεχίσω. χώσε μπινελικια:wanker::wanker::wanker: έτσι και αλλιώς αυτή είναι η μόνη σου ευκαιρία για αλητεία . :sad2::sad2::sad2: σε πάω μια κρύο μια ζεστή για να αντέξεις περισσότερο
κατω απο το κρεβατι εχω κρυφτει,μη με ρεις σε παρακαλω,ειμαστε φιλοι,οχι;εσυ το ειπες..

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.112
Πόντοι
3.556
κατω απο το κρεβατι εχω κρυφτει,μη με ρεις σε παρακαλω,ειμαστε φιλοι,οχι;εσυ το ειπες..
τώρα μαλακώσες πάλι το γύρισες τρελίτσα. αλλα ομως εγω σε προτιμώ πάλι έξαλλο να γράφεις απειλές για παιανιες για να γελάω :tooth::tooth::tooth: γράψε τις ιστορίες σου από το δρόμο. παίζει να έχεις πολύ βιογραφικό . τουλάχιστον 5 δικογραφίες. λογικά πριν φύγεις από ελλάδα θα εκοψεσ τις βόλτες σε πολλούς βαζελες ε; :undecided::undecided::undecided: θα σε παίρνανε μαζί τους στα δικαβαλα στάνταρ

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.571
Πόντοι
216
τώρα μαλακώσες πάλι το γύρισες τρελίτσα. αλλα ομως εγω σε προτιμώ πάλι έξαλλο να γράφεις απειλές για παιανιες για να γελάω :tooth::tooth::tooth: γράψε τις ιστορίες σου από το δρόμο. παίζει να έχεις πολύ βιογραφικό . τουλάχιστον 5 δικογραφίες. λογικά πριν φύγεις από ελλάδα θα εκοψεσ τις βόλτες σε πολλούς βαζελες ε; :undecided::undecided::undecided: θα σε παίρνανε μαζί τους στα δικαβαλα στάνταρ
δοξα Τω Θεω εισαι ηρεμος,γελας και δεν κινδυνευω.μεγαλο πραγμα η φιλια τελικα.καλε μου φιλε,οταν εμαθα πως εισαι στο δρομο και κανεις ο,τι κανεις,δεν ξαναπηγα ουτε γηπεδο.κοψαμε και τον καφε σε αιγαλεω-χαιδαρι να μην εμφανιστεις καποια στιγμη και δεν ξερουμε που να κρυφτουμε.φαντασου εδωσα 700 ευρω για να φτιαχνω καφε σπιτι.τετοια τρομοκρατια ειναι η παρουσια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom