Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.502
Πόντοι
5.006
Τάκαρε η πεθερούλα βάζελος είναι και έχεις τόσα απωθημένα ? ρε τη κακούργα :tooth:
ενα αθλημα σας εμεινε, και ξεφτυλιζεστε φουλ μεχρι και σε αυτο....
πραγματικα τυπε, ουτε καταρα να εχετε φαει....
τι καταντια ειναι αυτη.....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.425
Πόντοι
6.056
Και που ειναι το πρόβλημα ξαναλεω να σεβαστει καποιος την θρησκεια του αλλου.

Τα προχτεσινα ξεκινησαν, σου ξανα λεω, ΠΡΙΝ ξεκινησει ο γαμημενος αγωνας. Το τι σφυριχτηκε, το ποιος αδικηθηκε εγινε μεσα στο παρκε και δεν προκαλεσε κανενα επεισοδιο. Τα επεισοδια εγιναν πριν τον αγωνα εξωαγωνιστικα.
δηλαδή θα μου διακόπτει τον αγώνα ο αλλαχκμπάρης για να μου κάνει επίδειξη ? σοβαρολογείς ?

Πρώτον έκανε μαλακιάρα ο τράκης ,
δεύτερον ό,τι και να κάνει ο κάθε τράκης θα είναι ως μη γενόμενο γιά τους οπαδούς όταν τα παιχνίδια κρίνονται αγωνιστικά

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.425
Πόντοι
6.056
ενα αθλημα σας εμεινε, και ξεφτυλιζεστε φουλ μεχρι και σε αυτο....
πραγματικα τυπε, ουτε καταρα να εχετε φαει....
τι καταντια ειναι αυτη.....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
η φάση είναι πως στήσατε παράγκα στο μπάσκετ και πήρατε το μακρύτερο φουκαρά ...όπως στην αραβιά λούζερς :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.502
Πόντοι
5.006
η φάση είναι πως στήσατε παράγκα στο μπάσκετ και πήρατε το μακρύτερο φουκαρά ...όπως στην αραβιά λούζερς :2funny:
υπαρχει παραγκα στο μπασκετ τυπε?
τελικα το μπασκετ δεν ειναι δικαιο αθλημα και κερδιζει παντα ο καλυτερος?
αφου στο μπασκετ δεν γινεται παραγκα τυπε...ετσι μαθαμε 30 χρονια τωρα...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

υγ : καλα τολμας να μιλας για ευρωλιγκα μετα την περσυνη ξεφτυλα!!!! μεχρι τον φλεβαρη βριζατε μερα νυχτα τον μποντιρογκα, λεγατε συνεχως για ευρολιγκα μαφια, μεχρι και στο nba λεγατε οτι θα πατε!!!!! και τελικα πηρατε την ευρωλιγκα μαφια!!!!!!!μιλαμε για airball κανονικο.....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.778
Πόντοι
28.246
δηλαδή θα μου διακόπτει τον αγώνα ο αλλαχκμπάρης για να μου κάνει επίδειξη ? σοβαρολογείς ?

Πρώτον έκανε μαλακιάρα ο τράκης ,
δεύτερον ό,τι και να κάνει ο κάθε τράκης θα είναι ως μη γενόμενο γιά τους οπαδούς όταν τα παιχνίδια κρίνονται αγωνιστικά
Ενας αγωνας διακοπτεται για μερικα λεπτα δεν ειναι τίποτα μπροστα στην προβολη ενος αλοκληρου κρατους και συγγνώμες σε αυτόν που το εχει προβαλλει ενω βγαζει ψωμι απο την χωρα που εργαζεται.

Την βια δεν μου δικαιολογησες για τα προχτεσινα απο σφυριγματα κατα την διαρκεια του αγωνα. Που υπηρξε βια από αυτα; Διακοπηκε αγωνας; Φτάσαμε στα δικαστήρια και στις μηνύσεις από αυτα; Απειλειται να διακοπει το πρωτάθλημα και να δοθει στα χαρτια;

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.043
Πόντοι
3.296
ουρήθρα τους γίνανε τα ματια απο το κλαμα και η γλωσσα σουρωτήρι ..:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.425
Πόντοι
6.056
υπαρχει παραγκα στο μπασκετ τυπε?
τελικα το μπασκετ δεν ειναι δικαιο αθλημα και κερδιζει παντα ο καλυτερος?
αφου στο μπασκετ δεν γινεται παραγκα τυπε...ετσι μαθαμε 30 χρονια τωρα...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

υγ : καλα τολμας να μιλας για ευρωλιγκα μετα την περσυνη ξεφτυλα!!!! μεχρι τον φλεβαρη βριζατε μερα νυχτα τον μποντιρογκα, λεγατε συνεχως για ευρολιγκα μαφια, μεχρι και στο nba λεγατε οτι θα πατε!!!!! και τελικα πηρατε την ευρωλιγκα μαφια!!!!!!!μιλαμε για airball κανονικο.....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ρε πεθερόπληκτε τα περσινά τι ήταν με την τσαρούχα ?
νομίζω πως και στο τέταρτο ματσάκι πάλι είχατε στήσει τον προχτεσινό κόρακα κ χάσατε...
ε μετά το περσινό κάζο ,χτες σφύριξε πιό γάβρικα από σένα αν διαιτήτευες ,,εσύ κάπου μπορεί κ να ντρεπόσουνα ...
(να φοβόσουνα δηλαδή μη σε κάνει μαύρο η βάζελος μέγαιρα):2funny:

το άδειασμα ήταν με σας φέτος...σας έσπρωχναν σε όλη τη διοργάνωση , σας έκαναν να πιστέψετε πως σας πάνε και έχετε στο τσεπάκι το τροπαιο,
και στο φ4 σας άδειασαν μεγαλοπρεπώς , 50-50 τα κοράκια :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.502
Πόντοι
5.006
ρε πεθερόπληκτε τα περσινά τι ήταν με την τσαρούχα ?
νομίζω πως και στο τέταρτο ματσάκι πάλι είχατε στήσει τον προχτεσινό κόρακα κ χάσατε...
ε μετά το περσινό κάζο ,χτες σφύριξε πιό γάβρικα από σένα αν διαιτήτευες ,,εσύ κάπου μπορεί κ να ντρεπόσουνα ...
(να φοβόσουνα δηλαδή μη σε κάνει μαύρο η βάζελος μέγαιρα):2funny:

το άδειασμα ήταν με σας φέτος...σας έσπρωχναν σε όλη τη διοργάνωση , σας έκαναν να πιστέψετε πως σας πάνε και έχετε στο τσεπάκι το τροπαιο,
και στο φ4 σας έδεισαν μεγαλοπρεπώς , 50-50 τα κοράκια :2funny:

ρε τυπε πηρες μια διοργανωση που ο προεδρος σου ειπε πως υπαρχει τιμοκαταλογος!!!!!!
ποσα χρειαζεται να πληρωσεις για να πας φαιναλ φορ και ποσα να πληρωσεις για να το παρεις!!!!!!

αντιλαμβανεσαι την ξεφτυλα???!!!!!! πηρες διοργανωση που ελεγες μαφια με τιμοκαταλογους!!!!!

εγω συμφωνω με τον τρακη...πληρωσα τον τιμοκαταλογο για να με πανε φαιναλ φορ, αλλα μετα εδωσε περισσοτερα η φενερ και το πηρε....ο τρακης μας τα εμαθε αυτα...ετσι το πηρατε και εσεις περυσι με ντιφαλα....

υγ : απο μονοι σας μικραινετε τις επιτυχιες σας!!!! μιλαμε για ξεφτυλα κανονικη....βεβαια εχετε συνηθισει τοσο στην πουστιά, που ολα αυτα σας φαινονται λογικα....οπως σας φαινεται λογικο ο προεδρος και ο προπονητης σας να βριζουν τον συλλογο!!!!
499793632_1181523787348028_5381901267064851893_n.jpg

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.502
Πόντοι
5.006
οι τυποι ειναι βουτηγμενοι στην πουστιά και στην ψευτιά...αυτη ειναι η ιστορια τους και γι αυτο ειναι ντροπη να δηλωνεις βαζελος σε αυτη την χωρα...
τα παραδειγματα απειρα :

κραζουν ολη την χρονια την ευρωλιγκα μαφια με τους τιμοκαταλογους, και μολις την παιρνουν, πανηγυριζουν....σαββατο λενε οτι οποιος πληρωσει τον τιμοκαταλογο παιρνει την ευρωλιγκα, και κυριακη παιρνουν την ευρωλιγκα και λενε οτι την πηραν παντελονατα...μιλαμε για παρανοια κανονικη!!!!

20 χρονια κοροιδευουν τους αγγελοπουλαιους για τα λαβαρα και τα χαμενα φαιναλ φορ στο μπασκετ, και μολις παιρνει ο θρυλος ευρωπαικο τιτλο στο ποδοσφαιρο, προσπαθουν να πεισουν τους παντες οτι τελικα τα χαμενα ματς με αγιαξ ειναι πιο σημαντικα!!!!!

το 2010 βγαζανε μπλουζακια με τους 500 τιτλους τους στον ερασιτεχνη, και μολις αρχισε να σαρωνει τα παντα ο κουντουρης, το 2020 αποφασισαν οτι τελικα εχουν 1500 τιτλους στον ερασιτεχνη....μεσα σε μια δεκαετια ανακαλυψαν 1000 επιπλεον τιτλους!!!!!

υγ : κανενας οπαδος καμιας ομαδας δεν θα αντεχε τις παραπανω ξεφτυλες...απλα θα σταματουσε να ασχολειται....μονο ο βαζελος ειναι περηφανος για τετοια ξεφτυλικια....:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
548
Πόντοι
81
παντως την πουστιά την εχουν στο αιμα τους...ακομα και καλυτεροι να ειναι, θελουν να κερδιζουν και παλι με πουστιά....
ο ολυμπιακος ηταν διαλυμενος μετα την αποτυχια στο φαιναλ φορ...το πρωταθλημα θα πηγαινε λογικα και ευκολα στον βαζελο...

και ομως οπως δηλωσε σημερα στο ινσταγκραμ ο πρεζακιας "επρεπε να καταγραψουν οι διαιτητες τα υβριστικα συνθηματα και μετα απο 5 προειδοποιησεις να διακοψουν το ματς"!!!!!!
ο τυπος με το που μπηκε στο αγωνιστικο χωρο, εκανε χειρονομιες να γραφτουν τα υβριστικα συνθηματα!!!!! πριν καν καθισει στην καρεκλα του...
και μια μερα πριν ελεγε "ερχομαι στο σεφ να με βριζετε 15χιλιαδες"
και φορεσε μπλουζακι που εγραφε υβριστικο συνθημα εις βαρος του....

μιλαμε απιστευτα πραγματα....παρακαλουσε να τον βριζουν, για να γινουν 5 προειδοποιησεις και να παρουν το ματς στα χαρτια!!!!!
βαζελος δεν γεννιεσαι, ουτε γινεσαι....βαζελος καταντάς!!!!!!!!
Καλά εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς....Μιλαμε για δικό σου σύμπαν!Βρε αθεόφοβε έβγαινε ο κρόκους το 05 και έλεγε για αγώνες στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια και το 08 το πήρε στα δικαστήρια!!!
Έχεις πάρει δύο ματς στα χαρτια στη λεωφορο το ένα μετά από ψωλη και το άλλο επειδή του σκιστηκε το καλσόν του φιμπογκασον δύο ώρες πριν το ματς!Ο άλλος έκανε τον χτυπημένο στη τουμπα τι χαρτια μας γραφεις και ιστορίες μιλας εσυ για χαρτια,για καταντημα και για πουστιες;;Ρε αληθεια τώρα μήπως είσαι ο τακης οντως;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.425
Πόντοι
6.056
ρε τυπε πηρες μια διοργανωση που ο προεδρος σου ειπε πως υπαρχει τιμοκαταλογος!!!!!!
ποσα χρειαζεται να πληρωσεις για να πας φαιναλ φορ και ποσα να πληρωσεις για να το παρεις!!!!!!

αντιλαμβανεσαι την ξεφτυλα???!!!!!! πηρες διοργανωση που ελεγες μαφια με τιμοκαταλογους!!!!!

εγω συμφωνω με τον τρακη...πληρωσα τον τιμοκαταλογο για να με πανε φαιναλ φορ, αλλα μετα εδωσε περισσοτερα η φενερ και το πηρε....ο τρακης μας τα εμαθε αυτα...ετσι το πηρατε και εσεις περυσι με ντιφαλα....

υγ : απο μονοι σας μικραινετε τις επιτυχιες σας!!!! μιλαμε για ξεφτυλα κανονικη....βεβαια εχετε συνηθισει τοσο στην πουστιά, που ολα αυτα σας φαινονται λογικα....οπως σας φαινεται λογικο ο προεδρος και ο προπονητης σας να βριζουν τον συλλογο!!!!
499793632_1181523787348028_5381901267064851893_n.jpg

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
δηλαδή χάσατε από τη Μονακό επειδή η Φενέρ πλήρωσε ?
και μεις χάσαμε από την φενέρ επειδή μας αδίκησαν ?
ρε χάζεψες εντελώς από το ξύλο της πεθερούλας ?

στα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί ..1924-1974 ...Ραμαζάνια-τζαμιά για προπόνηση τρύλου κτλπ

μαύρο σε κάνανε οι σκρόφες φουκαρά :2funny:

:2funny::2funny::2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.502
Πόντοι
5.006
δηλαδή χάσατε από τη Μονακό επειδή η Φενέρ πλήρωσε ?
και μεις χάσαμε από την φενέρ επειδή μας αδίκησαν ?
ρε χάζεψες εντελώς από το ξύλο της πεθερούλας ?

στα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί ..1924-1974 ...Ραμαζάνια-τζαμιά για προπόνηση τρύλου κτλπ

μαύρο σε κάνανε οι σκρόφες φουκαρά :2funny:

:2funny::2funny::2funny:

αυτο ακριβως ειπε ο προεδρος σου ρε αυτιστικο!!!!!
οτι υπαρχει τιμοκαταλογος ποιος θα παει φαιναλ φορ και ποιος θα το παρει!!!!!

αυτα ακριβως ηταν τα λογια του μολις αποκλεισαμε την ρεαλ...μετα οταν χασαμε απο την μονακο, εξαφανιστηκε ο τιμοκαταλογος ως δια μαγειας....αν περνουσαμε την μονακο, θα εβγαινε το πρεζακι και θα ελεγε ξανα για τιμοκαταλογο....

υγ : ειστε τοσο μπουφοι που προσπαθειτε να καλυφθειτε ο,τι και να γινει....και τελικα καταληγετε να ξεφτυλιζεστε και να λετε οτι πηρατε διοργανωση με τιμοκαταλογους....:2funny:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056

Τον μπουστη τον Ατζουν,έκανε ρελανς τελευταία στιγμή και σας το πήρε :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.502
Πόντοι
5.006
Τον μπουστη τον Ατζουν,έκανε ρελανς τελευταία στιγμή και σας το πήρε :2funny:

ρε τυπε, τωρα σοβαρα, ποσο αυτιστικο πρεπει να ειναι ο αλλος που να ειναι εν ενεργεια πρωταθλητης ευρωπης και να λεει σε ολο το κοσμο οτι προκειται για μια διοργανωση που εχει τιμοκαταλογους!!!!!!????!!!!!!
και ολα αυτα επειδη ο ολυμπιακος ηταν 1ος στην κανονικη περιοδο και ηθελε να ειναι καλυμμενος αν γινει καμια στραβη και τελικα το παρει ο ολυμπιακος.....:2funny:

ο ορισμος του πυροβολαω τα ποδια μου...
οι αλλοι ραβουν αστερια, περιμενουν το 8ο και βγαινει ο προεδρος τους και λεει οτι τελικα υπαρχουν τιμοκαταλογοι....μην σου τυχει που λενε....:2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.425
Πόντοι
6.056
αυτο ακριβως ειπε ο προεδρος σου ρε αυτιστικο!!!!!
οτι υπαρχει τιμοκαταλογος ποιος θα παει φαιναλ φορ και ποιος θα το παρει!!!!!

αυτα ακριβως ηταν τα λογια του μολις αποκλεισαμε την ρεαλ...μετα οταν χασαμε απο την μονακο, εξαφανιστηκε ο τιμοκαταλογος ως δια μαγειας....αν περνουσαμε την μονακο, θα εβγαινε το πρεζακι και θα ελεγε ξανα για τιμοκαταλογο....

υγ : ειστε τοσο μπουφοι που προσπαθειτε να καλυφθειτε ο,τι και να γινει....και τελικα καταληγετε να ξεφτυλιζεστε και να λετε οτι πηρατε διοργανωση με τιμοκαταλογους....:2funny:
πρέπει να μυρίζεις φαρμακίλα από τα ψυχοφάρμακα , δεν δικαιολογείται αλλιώς ...

τι έδωσε παραπάνω λεφτά η φενέρ ρε πυροβολημένε ? αγόρασε το τρόπαιο ?
στα @@ μας τι λέει ο κάθε πρόεδρος...εσύ τους έχεις εικόνισμα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.650
Πόντοι
5.506
ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;;;

ΠΕΘΑΝΕ, ΠΑΕΙ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.778
Πόντοι
28.246
ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;;;

ΠΕΘΑΝΕ, ΠΑΕΙ.
Εσενα σε ψαχνει ο @Reznov

Το ΠΚΠΓ Ξερουμε τι σημαινει. Το soon που εγραφε το μπλουζακι του επίσης, τι σημαινει; Εισαι καλος λεει ο Ρεζ σε αυτα εσυ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.425
Πόντοι
6.056
μαφια.πληρωσα τον τιμοκαταλογο για να με πανε φαιναλ φορ, αλλα μετα εδωσε περισσοτερα η φενερ και το πηρε....
:coffee:
Τάκαρε θέλουμε σεντόνι για τον Αντιπρόεδρα , δώσε κάρβουνο στο λαό

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.778
Πόντοι
28.246
«Τη χθεσινή βραδιά υπέστην μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της αθλητικής αντιπαλότητας. Στο γήπεδο του ΣΕΦ, και ενώ δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή με τον αγώνα ή τους διαγωνιζόμενους, στοχοποιήθηκα προσωπικά με χυδαία, απάνθρωπα και απροκάλυπτα σεξουαλικά συνθήματα, τα οποία ακούστηκαν δυνατά και επαναλαμβανόμενα από μερίδα οπαδών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν περιγράφεται με λέξεις η ντροπή και η οργή που ένιωσα εκείνη τη στιγμή.
Οι κραυγές εκείνες δεν στρέφονταν απλώς ενάντια στο πρόσωπό μου – επιχείρησαν να με εξευτελίσουν, να με μειώσουν και να με πληγώσουν βαθιά, δημόσια, μπροστά σε χιλιάδες θεατές, επειδή είμαι “η κόρη του Γιαννακόπουλου”. Όμως εγώ έχω όνομα, υπόσταση και αξιοπρέπεια, και δεν αποδέχομαι καμία ταπείνωση στο όνομα καμίας αντιπαλότητας.

Οι στιγμές που βίωσα δεν ήταν ούτε «ατυχές συμβάν» ούτε «αθλητικό πάθος». Ήταν βία με καθαρά σεξιστικά, προσωπικά κίνητρα, την οποία ουδείς από τους παρόντες υπευθύνους τόλμησε να αποδοκιμάσει εκείνη τη στιγμή. Καμία αντίδραση. Καμία συγγνώμη. Καμία ανάληψη ευθύνης.

Η σιωπή των διοικούντων της ΚΑΕ Ολυμπιακός με προσβάλλει εξίσου με τα συνθήματα των φιλάθλων τους. Όταν βλέπεις μία κοπέλα να γίνεται αντικείμενο χυδαίας και βάναυσης λεκτικής κακοποίησης και δεν αντιδράς, δεν σηκώνεσαι, δεν ζητάς συγγνώμη, τότε παύεις να είσαι απλώς αμέτοχος. Γίνεσαι συνένοχος.

Και το αποκορύφωμα; Αυτό το αίσχος – αυτή η ντροπή – ανέβηκε και στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Επικύρωσαν δημόσια τη χυδαιότητα. Την αναπαρήγαγαν επίσημα. Την υπέγραψαν. Και αυτό δεν είναι απλώς αδιανόητο. Είναι επικίνδυνο. Είναι η απόλυτη ηθική πτώση.

Δηλώνω με πλήρη επίγνωση και απόλυτη νηφαλιότητα ότι δεν πρόκειται να αποδεχθώ τέτοια μεταχείριση από κανέναν. Ούτε να μείνω σιωπηλή. Όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να φωνάζουν το όνομά μου με χυδαιότητα, να με μετατρέπουν σε αντικείμενο διασυρμού και να μην λογοδοτούν, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Είμαι περήφανη για το ποια είμαι. Δεν ντρέπομαι για το επώνυμό μου, αλλά δεν θα ανεχτώ να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να βιάζουν λεκτικά την προσωπικότητά μου. Το όνομά μου δεν είναι σύνθημα. Το σώμα μου δεν είναι αφορμή για γελοία ανδρικά αποθέματα «μαγκιάς». Η παρουσία μου δεν είναι αφορμή για κακοποίηση.

Από σήμερα και στο εξής, κάθε τέτοια πράξη θα έχει νόμιμες, δημόσιες και ηθικές συνέπειες. Δεν πρόκειται να αφήσω το παραμικρό να περάσει χωρίς αντίδραση. Γιατί ό,τι ανέχεσαι, το επιτρέπεις. Κι εγώ δεν επιτρέπω τίποτα πλέον».

Δεσποινα Γιαννακοπουλου του Δημητριου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom