Τι έδρα ρε αδερφέ; Τι με νοιάζει η έδρα; Πάντα η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50. Από χθες έχω 10 φάσεις να σου πω. Οπως και περσι στον 4ο τελικό. Ας σταματήσουμε την κουβέντα μην πάρει καμιά ακόμη βολή ο θρύλος ο σασαεχθες επαιξαν εδρα.και;τι θα μας συγκρινεις;5 παιχνιδια στα 150 που εχω παρει ενα πρωταθλημα και πηρες 25;κανε μας τη χαρη ρε τυπε;γελαει ο κοσμος μαζι σας κι εσεις καμαρωνετε σαν τα γυφτικα σκερπανια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.575
- Πόντοι
- 216
ενταξει τυπε,οπως θες.η πρωτη περιστροφη τη γης εγινε την 1//6/2025.Τι έδρα ρε αδερφέ; Τι με νοιάζει η έδρα; Πάντα η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50. Από χθες έχω 10 φάσεις να σου πω. Οπως και περσι στον 4ο τελικό. Ας σταματήσουμε την κουβέντα μην πάρει καμιά ακόμη βολή ο θρύλος ο σασα
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.575
- Πόντοι
- 216
παντα θα ερχεται μια παιανια μετα τα αεροβολα τυπε.προσεξτε τι ευχεστε γιατι αυτα καλο ειναι να μη γινονται.Άμα δεν βγουν ξανά τα αεροβόλα στο οακα δουλειά δεν γίνεται με δαύτους....Τετοια θελουν γιατι μόνο έτσι καταλαβαίνουν....
Καλή η συζήτηση μαζί σου, αλλά θες να μιλάμε μόνο για ότι εσύ θέλειςενταξει τυπε,οπως θες.η πρωτη περιστροφη τη γης εγινε την 1//6/2025.
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.575
- Πόντοι
- 216
οχι,δεν ειναι ετσι.ας πουμε πως "δεν επιτρεπω" να οριοθετησεις εσυ τη συζητηση.σου εγραψα στην αρχη πως παρακολουθω ολυμπιακο για τεταρτη δεκαετια.στις αρχες του 90,τοτε που το πασοκ μας ειχε βαλει στην κοσκωτικη περιπετεια,ακουγα τους βαζελους να θελουν να μετραν μονο τα επαγγελματικα πρωταθληματα.τα ερασιτεχνικα οπως ελεγαν δεν ηταν κανονικα.αργοτερα που ο κοκκαλης τους εκοψε τη χαρα και ακολουθησε ο μαρινακης,προσπαθουσαν να περασουν ενα πρωταθλημα που πηραν την εποχη της μικρασιατικης καταστροφης.βαζελοι "εχουν ορισει" πως μπασκετ ειναι πιο σημαντικο απο το ποδοσφαιρο επειδη πραγματικα ειστε καλυτεροι σε αυτο το αθλημα διαχρονικα."ορισατε" πως ο αποκλεισμος της 15ης εκεινη τη χρονια εβερτον και η ηττα στον τελικο του κυπελλου πρωταθλητριων,ειναι πιο σημαντικη απο την κατακτηση του κονφερενς.Καλή η συζήτηση μαζί σου, αλλά θες να μιλάμε μόνο για ότι εσύ θέλεις
αρνουμαι να παω λοιπον με τα δικα σας νερα και προτιμω να ειμαι οπαδος της πραγματικοτητας εκτος του ολυμπιακου.
Συνέχισε να γράφεις μεγάλους παραγράφους και εγώ πάω να ζήσω τη ζωή μου εκτός bou, γιατί έχω και μία ζωή. Χάρηκα τύπε για την συζήτηση και μακάρι να αλλάξουν πολλά πράγματα και από τις δύο μεριές, γιατί χάνεται το προιόν. Σε άλλα αθλήματα είσαι καλύτερος εσύ, σε άλλα εγώ, έτσι είναι ο αθλητισμόςοχι,δεν ειναι ετσι.ας πουμε πως "δεν επιτρεπω" να οριοθετησεις εσυ τη συζητηση.σου εγραψα στην αρχη πως παρακολουθω ολυμπιακο για τεταρτη δεκαετια.στις αρχες του 90,τοτε που το πασοκ μας ειχε βαλει στην κοσκωτικη περιπετεια,ακουγα τους βαζελους να θελουν να μετραν μονο τα επαγγελματικα πρωταθληματα.τα ερασιτεχνικα οπως ελεγαν δεν ηταν κανονικα.αργοτερα που ο κοκκαλης τους εκοψε τη χαρα και ακολουθησε ο μαρινακης,προσπαθουσαν να περασουν ενα πρωταθλημα που πηραν την εποχη της μικρασιατικης καταστροφης.βαζελοι "εχουν ορισει" πως μπασκετ ειναι πιο σημαντικο απο το ποδοσφαιρο επειδη πραγματικα ειστε καλυτεροι σε αυτο το αθλημα διαχρονικα."ορισατε" πως ο αποκλεισμος της 15ης εκεινη τη χρονια εβερτον και η ηττα στον τελικο του κυπελλου πρωταθλητριων,ειναι πιο σημαντικη απο την κατακτηση του κονφερενς.
αρνουμαι να παω λοιπον με τα δικα σας νερα και προτιμω να ειμαι οπαδος της πραγματικοτητας εκτος του ολυμπιακου.
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
τεχνική ποινη σε ολους
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.970
- Πόντοι
- 9.931

Παναθηναϊκός: «Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεγυμνώνει την αλήθεια, προσφεύγουμε άμεσα στον αθλητικό δικαστή και στον αθλητικό εισαγγελέα»
Ο ΠΑΟ απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού και τη δημοσιοποίηση του βίντεο, προαναγγέλλοντας την προσφυγή του στα αρμόδια όργανα
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 276
- Πόντοι
- 21
το χτεσινο με τη διαιτησια δεν εχει προηγουμενο. ουτε τα πεναλτυ του παπαπετρου δενηταν ετσι
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.999
- Πόντοι
- 3.296
σε τρωει το εντερο γαυριελαΕσύ σταματά τις μαλακίες.... Η ανοχή έχει και όρια... Αντε μπράβο σκατο βαζελες....
Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
50 χρόνων πρεζόνι λέει στον Αγγελόπουλο οτι θα του γαμησει την δεκατετράχρονη κορη.Εντωμεταξύ κατέβασαν την αναφορά που του είχαν κάνει μετά το βίντεο και ετοιμάζουν λέει άλλο..... αλλά είπαμε, εμείς εδώ ξέρουμε καλύτερα από τα νομικά επιτελεία
Τι να πεις για αυτό το σκουπίδι και για τα σκουπίδια που το στηρίζουν
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.970
- Πόντοι
- 9.931

Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: Σας μηνύω γιατί οι οπαδοί σας έβριζαν την κόρη μου - Δείτε βίντεο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο στόρι αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου - Μήνυση και από τη Δέσποινα Γιαννακοπούλου κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131

Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή
Η επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού προς τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Την Τετάρτη στις 15:00 η επείγουσα συνάντηση
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.927
- Πόντοι
- 3.846
Θα το ρίξω εγώ Τρούμπ...
Από σήμερα γίνομαι Παναθηναϊκός για χάρη της Μάγκυ
Ώρα κηπουρικής, αλλά δεν στέλνω τίποτα

Ώρα κηπουρικής, αλλά δεν στέλνω τίποτα

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.996
- Πόντοι
- 16.131
Τα σκουπίδια στείλε να γίνουν πολλάΘα το ρίξω εγώ Τρούμπ...
Ώρα κηπουρικής, αλλά δεν στέλνω τίποτα![]()
dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.575
- Πόντοι
- 216
μεγας τρυπας τυπε.ειναι εμφανες πως λεει "εγω εσενα θα σου γαμησω την κορη" και προσπαθει να διεστραβλωσει για αλλη μια φορα την πραγματικοτητα.δεν ειναι δυνατον να λες πως "μου βριζουν τα παιδια" και να κανεις κωλοδαχτυλα σ αυτους που το λες.απλα επειδη εχει χρηματα και μπορει να τραβηξει ενα δικαστηριο 5-6 χρονια,θα κανει μια μουφα μηνυση.και τι εγινε που δε θα την κερδισει;μηπως σε 5-6 χρονια θα θυμαται κανεις λεπτομερειες;![]()
Νέος γύρος Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: Σας μηνύω γιατί οι οπαδοί σας έβριζαν την κόρη μου - Δείτε βίντεο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο στόρι αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου - Μήνυση και από τη Δέσποινα Γιαννακοπούλου κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακόςwww.protothema.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52