Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
εχθες επαιξαν εδρα.και;τι θα μας συγκρινεις;5 παιχνιδια στα 150 που εχω παρει ενα πρωταθλημα και πηρες 25;κανε μας τη χαρη ρε τυπε;γελαει ο κοσμος μαζι σας κι εσεις καμαρωνετε σαν τα γυφτικα σκερπανια
Τι έδρα ρε αδερφέ; Τι με νοιάζει η έδρα; Πάντα η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50. Από χθες έχω 10 φάσεις να σου πω. Οπως και περσι στον 4ο τελικό. Ας σταματήσουμε την κουβέντα μην πάρει καμιά ακόμη βολή ο θρύλος ο σασα

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
Τι έδρα ρε αδερφέ; Τι με νοιάζει η έδρα; Πάντα η διαιτησία πρέπει να είναι 50-50. Από χθες έχω 10 φάσεις να σου πω. Οπως και περσι στον 4ο τελικό. Ας σταματήσουμε την κουβέντα μην πάρει καμιά ακόμη βολή ο θρύλος ο σασα
ενταξει τυπε,οπως θες.η πρωτη περιστροφη τη γης εγινε την 1//6/2025.

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
Άμα δεν βγουν ξανά τα αεροβόλα στο οακα δουλειά δεν γίνεται με δαύτους....Τετοια θελουν γιατι μόνο έτσι καταλαβαίνουν....
παντα θα ερχεται μια παιανια μετα τα αεροβολα τυπε.προσεξτε τι ευχεστε γιατι αυτα καλο ειναι να μη γινονται.

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.630
Πόντοι
2.256
FB_IMG_1748874057061.jpg

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
Καλή η συζήτηση μαζί σου, αλλά θες να μιλάμε μόνο για ότι εσύ θέλεις
οχι,δεν ειναι ετσι.ας πουμε πως "δεν επιτρεπω" να οριοθετησεις εσυ τη συζητηση.σου εγραψα στην αρχη πως παρακολουθω ολυμπιακο για τεταρτη δεκαετια.στις αρχες του 90,τοτε που το πασοκ μας ειχε βαλει στην κοσκωτικη περιπετεια,ακουγα τους βαζελους να θελουν να μετραν μονο τα επαγγελματικα πρωταθληματα.τα ερασιτεχνικα οπως ελεγαν δεν ηταν κανονικα.αργοτερα που ο κοκκαλης τους εκοψε τη χαρα και ακολουθησε ο μαρινακης,προσπαθουσαν να περασουν ενα πρωταθλημα που πηραν την εποχη της μικρασιατικης καταστροφης.βαζελοι "εχουν ορισει" πως μπασκετ ειναι πιο σημαντικο απο το ποδοσφαιρο επειδη πραγματικα ειστε καλυτεροι σε αυτο το αθλημα διαχρονικα."ορισατε" πως ο αποκλεισμος της 15ης εκεινη τη χρονια εβερτον και η ηττα στον τελικο του κυπελλου πρωταθλητριων,ειναι πιο σημαντικη απο την κατακτηση του κονφερενς.
αρνουμαι να παω λοιπον με τα δικα σας νερα και προτιμω να ειμαι οπαδος της πραγματικοτητας εκτος του ολυμπιακου.

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301
οχι,δεν ειναι ετσι.ας πουμε πως "δεν επιτρεπω" να οριοθετησεις εσυ τη συζητηση.σου εγραψα στην αρχη πως παρακολουθω ολυμπιακο για τεταρτη δεκαετια.στις αρχες του 90,τοτε που το πασοκ μας ειχε βαλει στην κοσκωτικη περιπετεια,ακουγα τους βαζελους να θελουν να μετραν μονο τα επαγγελματικα πρωταθληματα.τα ερασιτεχνικα οπως ελεγαν δεν ηταν κανονικα.αργοτερα που ο κοκκαλης τους εκοψε τη χαρα και ακολουθησε ο μαρινακης,προσπαθουσαν να περασουν ενα πρωταθλημα που πηραν την εποχη της μικρασιατικης καταστροφης.βαζελοι "εχουν ορισει" πως μπασκετ ειναι πιο σημαντικο απο το ποδοσφαιρο επειδη πραγματικα ειστε καλυτεροι σε αυτο το αθλημα διαχρονικα."ορισατε" πως ο αποκλεισμος της 15ης εκεινη τη χρονια εβερτον και η ηττα στον τελικο του κυπελλου πρωταθλητριων,ειναι πιο σημαντικη απο την κατακτηση του κονφερενς.
αρνουμαι να παω λοιπον με τα δικα σας νερα και προτιμω να ειμαι οπαδος της πραγματικοτητας εκτος του ολυμπιακου.
Συνέχισε να γράφεις μεγάλους παραγράφους και εγώ πάω να ζήσω τη ζωή μου εκτός bou, γιατί έχω και μία ζωή. Χάρηκα τύπε για την συζήτηση και μακάρι να αλλάξουν πολλά πράγματα και από τις δύο μεριές, γιατί χάνεται το προιόν. Σε άλλα αθλήματα είσαι καλύτερος εσύ, σε άλλα εγώ, έτσι είναι ο αθλητισμός

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.971
Πόντοι
9.931

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Εντωμεταξύ κατέβασαν την αναφορά που του είχαν κάνει μετά το βίντεο και ετοιμάζουν λέει άλλο..... αλλά είπαμε, εμείς εδώ ξέρουμε καλύτερα από τα νομικά επιτελεία
50 χρόνων πρεζόνι λέει στον Αγγελόπουλο οτι θα του γαμησει την δεκατετράχρονη κορη.
Τι να πεις για αυτό το σκουπίδι και για τα σκουπίδια που το στηρίζουν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.971
Πόντοι
9.931

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
μεγας τρυπας τυπε.ειναι εμφανες πως λεει "εγω εσενα θα σου γαμησω την κορη" και προσπαθει να διεστραβλωσει για αλλη μια φορα την πραγματικοτητα.δεν ειναι δυνατον να λες πως "μου βριζουν τα παιδια" και να κανεις κωλοδαχτυλα σ αυτους που το λες.απλα επειδη εχει χρηματα και μπορει να τραβηξει ενα δικαστηριο 5-6 χρονια,θα κανει μια μουφα μηνυση.και τι εγινε που δε θα την κερδισει;μηπως σε 5-6 χρονια θα θυμαται κανεις λεπτομερειες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom