Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.996
Πόντοι
16.131
Εσένα σε γάμησα ακόμα και κάτω στην αραπιά ?
Αυτό πες μου μόνο, τίποτα άλλο :coffee:
δεν μπορεις να το κανεις ...καταντια ειναι οταν πας για φαβορι κατακτησεις να λες βγηκα 3ος στους 4

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.403
Πόντοι
36.036
δεν μπορεις να το κανεις ...καταντια ειναι οταν πας για φαβορι κατακτησεις να λες βγηκα 3ος στους 4
Καλέ μου φίλε και 99ος να έβγαινα στα αρχιδια μου από την στιγμή που εσείς θα είστε στην 100η θέση :tooth:

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
9.880
Πόντοι
1.056
οκ κερδισατε αν θελεις σοβαρη συζητηση περι αγωνα να την κανουμε

Έλα μαν...

Το καταλαβαίνω ότι θες να υποστηρίξεις την ομάδα σου, λογικό είναι! :hi:

Δε βλέπεις ότι ο πρόεδρός σας κάνει ότι κάνει για να κερδίσει τις εντυπώσεις και μετά κλαίει όταν δε του βγει το σχέδιο.

Από κοντά και ο προπονητής σας που ακολουθεί ακριβώς την ίδια γραμμή.

Δε μπορούν να δεχτούν ότι θα χάσουν ένα παιχνίδι!

Όπως είπες, αυτοί σήμερα είναι αύριο δεν είναι, αλλά αυτά μένουν και επιβαρύνουν την ιστορία του συλλόγου σας...

Πρόεδρος: Γαμώ τη 13
Προπονητής: Γαμώ τον Παναθηναϊκό

Εσείς θα τα λουστείτε στο μέλλον.

Ντροπή μαν!

BMWR75

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2020
Κριτικές
18
Like
1.762
Πόντοι
1.071
Όταν φτάνεις να βρίζεις εγκύους ,είσαι για να σε πηδανε φυλές Νιγηριανων και Χουθι 24ωρα

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.403
Πόντοι
36.036
Έλα μαν...

Το καταλαβαίνω ότι θες να υποστηρίξεις την ομάδα σου, λογικό είναι! :hi:

Δε βλέπεις ότι ο πρόεδρός σας κάνει ότι κάνει για να κερδίσει τις εντυπώσεις και μετά κλαίει όταν δε του βγει το σχέδιο.

Από κοντά και ο προπονητής σας που ακολουθεί ακριβώς την ίδια γραμμή.

Δε μπορούν να δεχτούν ότι θα χάσουν ένα παιχνίδι!

Όπως είπες, αυτοί σήμερα είναι αύριο δεν είναι, αλλά αυτά μένουν και επιβαρύνουν την ιστορία του συλλόγου σας...

Πρόεδρος: Γαμώ τη 13
Προπονητής: Γαμώ τον Παναθηναϊκό

Εσείς θα τα λουστείτε στο μέλλον.

Ντροπή μαν!
Μην την ψάχνεις αδερφέ :sad2:
Για όλα αυτά κύριος υπαίτιος είναι ο βαγγελας
16 χρόνια στην πείνα τους έχει στο άθλημα που τους έκανε παναθηναϊκούς .

Βγάζουν όλα τα κόμπλεξ και τα απωθημένα σε ένα άθλημα που θα έπρεπε να βγάζει μόνο υγεία βάσει των ομάδων που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια όπου είναι σταθερά στην κορυφή της Ευρώπης με κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων και παίχτες υψηλού επιπέδου για τα ευρωπαϊκά δεδομένα

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.945
Πόντοι
5.946
Ακούστε ζελες.... Έχετε ένα άθλημα όπου με την ανοχή του κράτους είσαστε πιο μπροστά... Αλλά η ξεφτίλα σας εχθές έχει ξεπεράσεις τα πάντα!!!! Πρώτα κάνετε πιπες στον dpg και τώρα κάνετε τα στραβά μάτια στον τουρκαλα... Πραγματικά είσαστε η ντροπή των οπαδών!!! Η προπαγάνδα δεν έχει προηγούμενο!!!! Η διαφορά μας είναι μάλλον μια από τις διάφορες μας... Ότι εμείς όταν κάποιος πρόεδρος η προπονητής λέει κάτι που δεν μας αντιπροσωπεύει παίρνει πουλο... Εσείς τους κάνετε τσιμπουκια γιατί δεν έχετε κάτι άλλο να δείξετε... Περαστικά σας γιουσουφάκια!!!! Από εχτές είσαστε με κάθε επισημότητα!!!!

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Θρυλικός μάγκας Πρεζονοπουλος
GsZExvTXoAAsfgg.jpeg

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.002
Πόντοι
3.296
ματωσανε τα νεφρα σας ..εσας οταν σας βρισουν αυτα που αγαπατε να στήσετε κωλο ...η βια φέρνει βια ..νομος απαράβατος ..:coffee:

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
3.301
Πόντοι
446
Γαυροβάζελοι έχετε καταστρέψει ΚΑΙ το μπάσκετ με τα αίσχη σας!!! Διαφορετική λίγκα εχθές με συμμετοχές από Λάρισα και πάνω ή και γενικά ομάδων εκτός ΠΟΚ...

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
Ναι ρε τυπε το βλέπω μονο αυτό και πόνο στην κωλοτρυπιδα σας

Τέτοιο γαμησι που σας έχει ρίξει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός τόσα χρόνια
δεν ξερω αν εγινες ζελα απο το σκροπολιθα τυπε,εγω ως ολυμπιακος σε ολα τα αθληματα,σας βλεπω σα μια ενοχλητικη βρωμικη μυγα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.038
Πόντοι
1.406
Η χειρότερη παράγκα του αιώνα ,του Θωμά μπροστά της μοιάζει με παιδική χαρά.Αναβολη του τρίτου τελικού και το πρωτάθλημα στον αέρα ,η ΛΕΡΑ του ελληνικού αθλητισμού οσφπ μετά το ποδόσφαιρο προσπαθεί να διαλύσει κ το μπάσκετ.Αν γίνει τρίτος τελικός τα κύτει αίμα ,θα σας τελειώσει ο ΠΚΠΓ :wanker::wanker:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.945
Πόντοι
5.946
ματωσανε τα νεφρα σας ..εσας οταν σας βρισουν αυτα που αγαπατε να στήσετε κωλο ...η βια φέρνει βια ..νομος απαράβατος ..:coffee:
Εσύ σταματά τις μαλακίες.... Η ανοχή έχει και όρια... Αντε μπράβο σκατο βαζελες....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.038
Πόντοι
1.406
Όσα χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό, δεν έχω ξαναζήσει τέτοια αίσχη σε όλα τα επίπεδα. Όταν ένα ολόκληρο γήπεδο βρίζει την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, που είναι ό,τι πιο ιερό έχω στη ζωή μου και ο επίσημος γαύρος όχι μόνο δεν καταδικάζει, αλλά κάνει και μήνυση για την αντίδρασή μου που είναι κωλοδάχτυλο και αρμόδιες αρχές με πετάνε έξω. Καταλαβαίνει κανείς ότι όντως ζούμε στη χώρα που κράτος είναι ο Ολυμπιακός. Ας δούμε επιτέλους αν έστω και τώρα θα ασχοληθεί η πολιτεία

Κάτω η χούντα :rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Soon

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.038
Πόντοι
1.406
:wanker::wanker::wanker:
Είχα πάρει χρόνια την απόφαση όταν βρεθεί η δυνατότητα, την ομάδα να την διώξω από πάνω μου, θεωρώντας ότι έχει κλείσει τον κύκλο. Ξανά έκανα επένδυση μήπως και βρεθεί κάποιος. Μετά το σημερινό, όσο ζω, όσο ζω, θα με βλέπετε στα όνειρά σας

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
1.575
Πόντοι
216
:wanker::wanker::wanker:
Είχα πάρει χρόνια την απόφαση όταν βρεθεί η δυνατότητα, την ομάδα να την διώξω από πάνω μου, θεωρώντας ότι έχει κλείσει τον κύκλο. Ξανά έκανα επένδυση μήπως και βρεθεί κάποιος. Μετά το σημερινό, όσο ζω, όσο ζω, θα με βλέπετε στα όνειρά σας
τυπε,ο τρακης ειναι ο εφιαλτης μας.βαζει δοντι στο τσιμπουκι και μας γρατζουναει

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Παιδιά μπήκα στο αντίστοιχο τουρκικό μπουρδελοφορουμ και διαβασα κριτικές με Google translate.
Οι Τούρκοι εθνικιστές γράφουν οτι τα καλύτερα στριφτοτσιμπουκα τους τα κάνουν οι βαζελινες για να πάρουν ενα πρωτάθλημα σε αντάλλαγμα.
Λένε ότι είναι οι πιο ξεφτιλισμενες ιερόδουλες του κόσμου

xusths801

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
595
Πόντοι
301

πολυζωης