sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.949
- Πόντοι
- 47.293
Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που να διοικουνΝτροπη μαντηλοκεφαλε που δεν εισαι στους δρομους
Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που να διοικουνΝτροπη μαντηλοκεφαλε που δεν εισαι στους δρομους
Ίσως τους έταξαν και πάρτυ με χεσιμοΠαικτουρες τι έγινε με λεοφοριατζη; Έκανε ξενάγηση την πόλη ;;;
Εντάξει ξεφτίλα διοργάνωση κ ούτε καν διαφημίζεται στην πόλη ότι έχει φάιναλ φορ
Απορώ πως το δέχτηκαν τα πουστραδερφια ο το πρεζόνια να γίνει εκεί
Δεν σέβονται τους φιλάθλους τους
Ο άντε ξέρουμε τι gay είναι τα πουστρακια αδερλφοπουλοι αλλά ο πρέζας έπρεπε να πατήσει πόδι για τη διοργάνωση εκεί ..δλδ έδωσαν 50 εκατομμύρια οι καμηλιερηδες κ άντε να πήρε 4 εκατομμύρια κ βάζει σε τόση ταλαιπωρία τον κόσμο του ΠΑΟ ;;
Για τα πουστραδερφια δεν μιλώ διότι θα τούς έταξαν χαμπιμπια ψωλες ... .
Θα γίνει κ το ριφιφι από τα μέμετια της Τουρκίας για να το πάρει καμία αδελφή μουσουλμάνα χώρα όπως η Τουρκία μέσα στα αραβικά Εμιράτα
Έχω κάτι φίλες φοιτήτριες νέες οποίο ενδιαφέρεται να στείλει για ανταλλαγή. *Όχι γέροι και μόνο καθαροί .
Πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που να διοικουν
Στον πρώτο ημιτελικό, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στις 18:00, την τριάδα των διαιτητών απαρτίζουν οι Κάρλος Περούγκα, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Μεντί Ντιφάλα.
![]()
Άλλος μαλάκας ή τελειώσατε?Ίσως τους έταξαν και πάρτυ με χεσιμο
Και λίγα λεςειμαι φειδωλος αλλα μολις τελειωσει ο αγωνας θα γαμηθειτε αλλοθρησκοι![]()
Εγώ πιστεύω ότι είσαι κλώνος ή συμπέθερος με το Ντιμγκολειμαι φειδωλος
Γκιουναιντεν Τσάκες
Πάρτε το κατσαρόλι και βάλτε το στον πάτο σας.
Αν το πάρουμε εμείς, σκύψτε να σας το βάλουμε στον πάτο.
Τέτοια είναι η αξία της σπυριάρας![]()
στοιχημα δεν παιζω ποτεΕγώ πιστεύω ότι είσαι κλώνος ή συμπέθερος με το Ντιμγκολπρωί - πρωί μπαίνετε (όχι σε κορίτσια) αλλά στο τσοντάδικο, ακαμάτηδες, μη σχετικοί με το Στοίχημα
![]()
Με αδερφούς λουζερόπουλους δεν φοβάμαι τίποταειμαι φειδωλος αλλα μολις τελειωσει ο αγωνας θα γαμηθειτε αλλοθρησκοι![]()
ειμαι φειδωλος αλλα μολις τελειωσει ο αγωνας θα γαμηθειτε αλλοθρησκοι![]()
Και λίγα λες
ΝΑΙΜε αδερφούς λουζερόπουλους δεν φοβάμαι τίποτα
ΝΑΙ
Καλημέρα παιδιά
![]()
Φάε τώρα μπριζολίδια γιατί το βράδυ θα είσαι με μαλοξΓια να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα ...
![]()
![]()
κομπλε...![]()
![]()
εσυ που δεν θα εχεις καθολου τηλεοραση που θα δεις τον μικρο τελικο ??Φάε τώρα μπριζολίδια γιατί το βράδυ θα είσαι με μαλοξ
![]()
![]()
Να σας πέσει η τσουτσού ρεΝΑΙ
Καλημέρα παιδιά
![]()
Κοίτα μαν το βράδυ μη μας λές : δεν έχω καλό WiFi και δεν μπορώ να μπω στο bouΝα σας πέσει η τσουτσού ρε
ΓΚΡ τι αίσχη είναι αυτά;Για να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα ...