You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.905
- Πόντοι
- 3.296
Θελεις κουπεπε? ...Γιατί μπήκαν οι Βαρδινογιάννηδες μέσα για τη δολοφονία Κουτσακη?
Για τους θανάτους Λευκαδίτη-Σταματιαδη έγινε τίποτα?
Σε πειραξε ποτέ που πλούτισαν απο τα βρώμικα λεφτά του ρατσιστικού καθεστώτος της Ροδεσίας?
Εσυ δηλαδή δεν πανηγυριζες τις επιτυχίες της ομάδας σου τη δεκαετία του 90?
Δεν προσκυνουσες τον καπετάνιο με τα κουμπουρια και τα λουλούδια μέχρι το 96?
Μου γινατε οι βαζελινες μωρες παρθένες![]()
Το 90 ηθελα δεν ηθελα επαιζα ξυλο για τις κονκάρδες ,εφημεριδες .μπλουζες διοτι σην επαρχια το 90 απο θαυμα ζησαμε

Οσο για τα ρεζιλικια τον υποτιθέμενων μεγαλων δεν μολύνουν την αγαπη μου για την ομαδα ουτε φυσικα δινω δεκαρα για την παρτι τους ...
Η βια φέρνει βια ,.. Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι ? Θες μονο ο πρεζεμπορας να κανει το νταη? Μιλα μωρη τσουτσου ...Τι δεν ξερεις που βγηκες στη σεντρα για μπουγαδες ...δωσμου με το καλο το λαρύγγι σου και τραβα για υπνο...

Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι ρεζιλικια ρε Ταϋγέτη της κοπρολαγνειας, μιλάμε για δολοφονίες και εγκλήματα των Βαρδινογιάννηδων.Θελεις κουπεπε? ...
Το 90 ηθελα δεν ηθελα επαιζα ξυλο για τις κονκάρδες ,εφημεριδες .μπλουζες διοτι σην επαρχια το 90 απο θαυμα ζησαμε
Οσο για τα ρεζιλικια τον υποτιθέμενων μεγαλων δεν μολύνουν την αγαπη μου για την ομαδα ουτε φυσικα δινω δεκαρα για την παρτι τους ...
Η βια φέρνει βια ,.. Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι ? Θες μονο ο πρεζεμπορας να κανει το νταη? Μιλα μωρη τσουτσου ...Τι δεν ξερεις που βγηκες στη σεντρα για μπουγαδες ...δωσμου με το καλο το λαρύγγι σου και τραβα για υπνο...![]()
Εγώ δε θέλω κανένας να κάνει το νταή.
Ούτε ήμουν ποτέ καθυστερημενο βλαχοπρεζόνι σαν εσένα να πλακωνομαι για κονκάρδες και μπλούζες.
Πως να μην καταντουσες έτσι στη συνέχεια?
Παρε εδω ενα πράγμα!

Εσας τους τουρκολαγνους σας πειράζουν μόνο τα του πρεζέμπορα,τα εγκληματα των Βαρδινογιάννηδων δε σας πείραζαν όσο η ομάδα πήγαινε καλα.
Κλασικοι ξεφτιλες βαζελοι
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.905
- Πόντοι
- 3.296
Και αφου απολαυσα τις τρυπες σου ..γύρισε και τα μουτρακια ..Δεν είναι ρεζιλικια ρε Ταϋγέτη της κοπρολαγνειας, μιλάμε για δολοφονίες και εγκλήματα των Βαρδινογιάννηδων μιλάμε.
Εγώ δε θέλω κανένας να κάνει το νταή.
Ούτε ήμουν ποτέ καθυστερημενο βλαχοπρεζόνι σαν εσένα να πλακωνομαι για κονκάρδες και μπλούζες.
Πως να μην καταντουσες έτσι στη συνέχεια?
![]()
![]()
Παρε εδω ενα πράγμα!
Εσας τους τουρκολαγνους σας πειράζουν μόνο τα του πρεζέμπορα,τα εγκληματα των Βαρδινογιάννηδων δε σας πείραζαν όσο η ομάδα πήγαινε καλα
Απο εγκληματα αυτα εχουμε ..και εσεις και εμεις ..Η μονη διαφορα ειναι οτι η απο εδω πλευρα απανταει στα σκατα με σκατα κακώς η καλος
Ενω ο πρεζεμπορας ειναι σαν τον μύκητα στο περασμα του και εσυ ψαχνεις για στριγκακια απο το Μανωλιο. ..

Yx1
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2025
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Πως απαντατε στα σκατα?Και αφου απολαυσα τις τρυπες σου ..γύρισε και τα μουτρακια ..
Απο εγκληματα αυτα εχουμε ..και εσεις και εμεις ..Η μονη διαφορα ειναι οτι η απο εδω πλευρα απανταει στα σκατα με σκατα κακώς η καλος
Ενω ο πρεζεμπορας ειναι σαν τον μύκητα στο περασμα του και εσυ ψαχνεις για στριγκακια απο το Μανωλιο. ..![]()
Με το να προσκυνατε τους εθνικιστές Τούρκους και τους Βαρδινογιάννηδες,οσο ολα πήγαιναν καλα?

Του ζητήσατε συγγνώμη του Οσμαν για τον Αττίλα?
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.482
- Πόντοι
- 5.006
σε αλλα νεα, ο βαζελαικος πηρε το πρωταθλημα στο βολευ ανδρων και αναγκασε την ομοσπονδια του βολευ να βγαλει 2 ανακοινωσεις μεσα σε 1 εβδομαδα για να διευκρινισει ποσα πρωταθληματα εχει η καθε ομαδα!!!!
γεννημενοι ρεζιλιδες οι μπουστηδες....δεν εχουν τσιπα ντροπη....κλεβουν ο,τι βρουν....

www.to10.gr
γεννημενοι ρεζιλιδες οι μπουστηδες....δεν εχουν τσιπα ντροπη....κλεβουν ο,τι βρουν....

Η διόρθωση της ΕΣΑΠ: 32 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, 21 ο Παναθηναϊκός - to10.gr
Η ΕΣΑΠ αποκατέστησε και επίσημα την αλήθεια όσον αφορά τους τίτλους του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, οι οποίοι είναι τελικά 21. Ο Ολυμπιακός μετράει 32 πρωταθλήματα.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.473
- Πόντοι
- 6.035
τακη εχουν μεγαλο κομπλεξ και το δειχνουν καθε μερα τωρα περιμενουν να γινουν 110 ετων για να γεμισουν το γηπεδο κονφετι και μπαλονια.σε αλλα νεα, ο βαζελαικος πηρε το πρωταθλημα στο βολευ ανδρων και αναγκασε την ομοσπονδια του βολευ να βγαλει 2 ανακοινωσεις μεσα σε 1 εβδομαδα για να διευκρινισει ποσα πρωταθληματα εχει η καθε ομαδα!!!!
![]()
Η διόρθωση της ΕΣΑΠ: 32 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, 21 ο Παναθηναϊκός - to10.gr
Η ΕΣΑΠ αποκατέστησε και επίσημα την αλήθεια όσον αφορά τους τίτλους του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, οι οποίοι είναι τελικά 21. Ο Ολυμπιακός μετράει 32 πρωταθλήματα.www.to10.gr

Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 9.023
- Πόντοι
- 1.406
Λάθος τα λες 4 κ σήμερα μέχρι να γαμηθειτε πουτανες ,θα γίνει η κωλαρα σας πηγάδι της ερήμου να έρχονται να δροσίζονται οι καμηλες κ οι καμηλιερηδεςΚαλημέρα παιδιά
Δύο και σήμερα
![]()
Α , να μην ξεχάσω να αφήσω και κάτι πράγματα
![]()
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.887
- Πόντοι
- 36.036
Έχεις φύγει από Παρασκευή εσύ αδερφέΛάθος τα λες 4 κ σήμερα μέχρι να γαμηθειτε πουτανες ,θα γίνει η κωλαρα σας πηγάδι της ερήμου να έρχονται να δροσίζονται οι καμηλες κ οι καμηλιερηδες

Ξέρω τί λέω , δύο κ σήμερα

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.950
- Πόντοι
- 16.131
Καλημέρα παιδιά