Καλά βρε ακαμάτη τώρα ξύπνησες;
Πάω να ρίξω 13 κάμψεις πριν το μεσημεριανό (λιτό όπως ξέρετε). Το δεκατρία όχι λόγω το Παναθηναϊκού αλλά για τη γρουσουζιά, μεθαύριο Τρίτη και 13 θα βροντήξουν πολλοί δυναμίτες στη 2η Ιταλίας
Πάω να ρίξω 13 κάμψεις πριν το μεσημεριανό (λιτό όπως ξέρετε). Το δεκατρία όχι λόγω το Παναθηναϊκού αλλά για τη γρουσουζιά, μεθαύριο Τρίτη και 13 θα βροντήξουν πολλοί δυναμίτες στη 2η Ιταλίας
Ε δεν είμαι 26 ετών αλλά 2*26 ή 4*13 συνεπώς θα πάρει πολλούς μήνες, ανέκαθεν δεν πίεζα τον εαυτό μου
Αν καταφέρω να φτάσω τις 169 ημερησίως βλέπω κάμποσα ραντεβού θανάτου μεταξύ πολλών κοριτσιών εδώ μέσα
Ώρα σιέστας, επαγγελματίας Νάρκισσος, τελική πρόβλεψη στο απέναντι νήμα με το κλείσιμο των αποδόσεων
αλλο ενα τμημα που δεν εχετε ευρωπαικο και ουτε θα αποκτησετε ποτέ!
και αλλο ενα τμημα που μετρατε ψευτικα πρωταθληματα και γελαει μαζι σας η ομοσπονδια και ολο το πανελληνιο!
υγ : όσο και να το παλέυεις, μονοτμηματικος γεννηθηκες, μονοτμηματικος θα πεθανεις...
Ναι τάκη μου ναι ότι πεις....
Πάρε το πιτσιλισμα τωρα στο μουτράκι του έφηβου δωράκι για τα 100 και μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα όλα θα γίνουν....
Είπαμε έχεις χαιρετίσματα από τα κωλοπαιδα χαχαχα
Υγ. Οσο και να το παλεύεις τσουκαλάς γεννήθηκες και γκεμπελς θα πεθάνεις....
Ναι τάκη μου ναι ότι πεις....
Πάρε το πιτσιλισμα τωρα στο μουτράκι του έφηβου δωράκι για τα 100 και μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα όλα θα γίνουν....
Είπαμε έχεις χαιρετίσματα από τα κωλοπαιδα χαχαχα
Υγ. Οσο και να το παλεύεις τσουκαλάς γεννήθηκες και γκεμπελς θα πεθάνεις....
Κλασσικός γκεμπελισκος γάβρος....Μονοαθλητικοι γιατί εκτός μπάσκετ δεν παίρνουμε τίτλους.....Τους χυνουνε 5 χρονια τωρα γυναίκες και άντρες στο βολλευ μονοαθλητικοι ακόμα γιατί δεν έχουμε ευρωπαικο!!Άλλη παπατζα αυτη τωρα.....
Γερασαμε,ασπρισαν τα μαλλια μας και παντελόνια να παραδεχτείτε 5 πραγματα δεν θα φορέσετε πότε!!Δεν πειράζει όμως τακαρε το θέμα είναι ότι το σκουπόξυλο από τη σκούπα μπήκε ΟΛΟ μέσα.....και εκει δεν παίζει θα γιατί μπήκε!!
Καλοχωνευτο.....
Του χρόνου παίρνουν Τσάμπιονς λιγκ στο ποδόσφαιρο και CEV Champions League στο βόλεϊ οι βαζελοι για πλάκα.
Και καθίστε αναπαυτικά γαυρακια στους καναπέδες σας να τους θαυμαζετε πίνοντας Μιλκο.
Άντε ανύπαρκτοι
ηρθα και εγω....
ο βαζελας εχει γινει σαν την πρωτη μας γκομενα που ηταν ωραια και την γαμαγαμε πολες φορες και με ορμη και τωρα εχει γινει μουστογρια που της ριχνουμε ενα χυσιμο συμπαθειας....